Anul ăsta am avut marea onoare și bucurie să particip la un proiect ultra-special, un album de fotografie ”Bucătăria Hoinară”, realizat de fotograful Răzvan Voiculescu și lansat pe 2 decembrie. Proiectul presupunea hoinăreala în locuri speciale, alese de fotograf, unde-ți pui masa, aprinzi focul și faci ceva ce vrei tu de mîncare pe focul ăla. Fotograful fotografiază. Pentru mine au fost 5 zile de hoinăreală și aventură extremă. Mers cu mașina prin niște coclauri neumblate, prin noroaie și șanțuri făcute de tractoare, apoi căratul în spate al mesei de nu știu cîte zeci de kile, o plită de fier de alte zeci de kile, gătit și stat în vînt la -6 grade, gătit în ploaie torențială, ce să mai zic, o să ziceți că sînt puțin masochistă, că și mie mi-au plăcut toate astea, mai ales cînd am ținut în mînă albumul și am văzut ce treabă bună a ieșit.
Ultima întîlnire a fost și cu filmare, o zi întreagă, rezultatul fiind aproximativ un minut din filmul pe care-l găsiți în link-ul de mai jos unde trebuie să băgați parola
hoinar ca să-l puteți vedea. Apariția mea este pe la minutul 12, dar cu siguranță o să vă placă să vedeți și alți bucătari hoinari, unii chiar celebri, la lucru

O să pun mai încolo și niște poze din această aventură.
https://vimeo.com/375495729