Forum Culinar: Bucataria noastra - Forum Culinar

Salt la continut

• 17 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Bucataria noastra ...idei, dorinte, combinatii

#121 Useril este offline   Nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 02-December 09

Postat 27 April 2010 - 06:04 PM

Vezi postareaAdriana, la 27 April 2010 - 05:13 PM, a spus:

Vezi postareaNicoleta, la 27 April 2010 - 11:35 AM, a spus:

Asta era bucataria in Germania iar celelalte foto sunt din decembrie de cand ne-am mutat(tot Europa).

Eu nu prea gatesc asta trebuie sa o recunosc =))

Deci tu ai stat in Germania si acu stai in Europa, unde de-ti permiti o bucatarie asa de mare?
Pacat ca nu prea gatesti, ce minunatii ar iesi din bucataria asta.

Nu are importanta unde acum,am specificat Germania pentru ca se vedea pe stilul mobilei si pentru ca si ea este tot acolo :pupic:
Poate in foto pare foarte mare,este impreuna cu locul de servit masa si livingul in forma de L la baza livingul(nu se vede in foto) vreo 48 mp total.
"Maybe this world is another planet's Hell." - Aldous Huxley (1894-1963)

#122 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,429
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 April 2010 - 06:08 PM

Normal ca nu are importanta cind vrei sa pari ceea ce nu esti!

#123 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 April 2010 - 06:11 PM

Ar trebui sa scriu la ce ma enervez, insa.....scriu aici...cine vrea sa inteleaga, intelege:
nu-mi plac oamenii mincinosi.

#124 Useril este offline   Nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2010 - 07:09 PM

Simo,cred ca m-am lecuit si eu cu foto pe ''arta'' :pupic:

Cu sau fara traiesc bine merci oricum la fel si voua numai bine!

#125 Useril este offline   Alexandru 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • LocationParis, France

Postat 27 April 2010 - 07:40 PM

Oh, sa nu cadem în extreme, gusturile si culorile sînt întotdeauna un subiect de discutie delicat.
Mie îmi place bucataria Simonei si înteleg ca pentru ca sa faci o bucatarie ca a Nicoletei îti trebuie un spatiu de care nu oricine dispune.
De pilda, anul asta as vrea si eu sa-mi refac bucataria, problema e ca are un format pe lungime 8x3m, cu multe ferestre, usi si calorifere, pe laturile lungi.
Habar nu am cum as putea sa o organizez :pupic:
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#126 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 27 April 2010 - 07:44 PM

Poate te ajuta Nicoleta :P

Nu înteleg de ce a scos pozele...s-a suparat pe noi,sau deranja eticheta frigiderului :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#127 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 27 April 2010 - 08:15 PM

Vezi postareaNicoleta, la 27 April 2010 - 11:51 AM, a spus:

Merci, a doua e inca asa fiind mult plecati si de doar cateva luni aici :D hai nu fi supi pe mine eu abia astept sa vad pata de culoare ce aduci si cu ce o ''impodobesti'' :P
si la look accesoriile conteaza :P

Fata , ai mancat cumva de pe jos? de pe Boden d-ala de 100 de euroi / mp??????

N-am io ce sa-tzi demonstrez tzie. Vezi-tzi tu de decoratziile tale si de pozele tale!

#128 Useril este offline   Nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2010 - 08:16 PM

Cautati sa aduceti un pic de culoare pe acest topic? Pacat ca ati ales modul acesta,erau foto pentru familia mea, puteti numara cat am contribuit eu pe acest site cu foto tocmai din motive clare,deci le-am si sters iar daca dadeati un zoom se vedea ca era un magnet cu scris(personal) de 3-4 randuri, primul cand ne-am mutat si ultimul,nu sunt fan de souveniruri de acest gen.

Si ca sa nu fim tare offtopic parca bucataria este sufletul casei...gatim ori ba :D

#129 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 27 April 2010 - 08:30 PM

Simo, imi place bucataria ta.. micuta si calduroasa si echipata cu toate cele :P
Hota e super asa inclinata.. eu am una normala si de multe ori ma trezesc ca dau cu capul de colturi :D))
Imagine postata

#130 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 27 April 2010 - 08:46 PM

Vezi postareaOlgutza, la 27 April 2010 - 08:30 PM, a spus:

Simo, imi place bucataria ta.. micuta si calduroasa si echipata cu toate cele :D
Hota e super asa inclinata.. eu am una normala si de multe ori ma trezesc ca dau cu capul de colturi :P))

al meu a vrut-o asa :P

asta e alegerea lui. Restul , bucataria 'fara culoare' e alegerea mea :P

#131 Useril este offline   Alexandru 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,370
  • LocationParis, France

Postat 27 April 2010 - 09:03 PM

Vezi postareaNicoleta, la 27 April 2010 - 08:16 PM, a spus:

Cautati sa aduceti un pic de culoare pe acest topic? Pacat ca ati ales modul acesta,erau foto pentru familia mea, puteti numara cat am contribuit eu pe acest site cu foto tocmai din motive clare,deci le-am si sters iar daca dadeati un zoom se vedea ca era un magnet cu scris(personal) de 3-4 randuri, primul cand ne-am mutat si ultimul,nu sunt fan de souveniruri de acest gen.

Si ca sa nu fim tare offtopic parca bucataria este sufletul casei...gatim ori ba :P

Topicul e deja destul de colorat (chiar prea, pe gustul meu).
Ca ai sters pozele e dreptul tau, e pacat, ar fi putut deschide idei noi pentru altii.
Daca s-ar putea sa ti se reproseze ceva, este modul de adresare în cazul de fata.
E mai corect sa spui "în locul tau as fi facut asa si pe dincolo, etc" decît "tot ce ai facut e aiurea".
Idea e acesi daca vrei, modul de exprimare (cel care ne defineste caracterul) nu.
E simplu sa spui "am o bucatarie de 50mp, fac o chestie de stai în cap".
Sa te vad într-o bucatarie de 14mp, daca iese la fel de trendy.
Eu unul, daca ridici provocarea, te-as angaja. :D
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#132 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 27 April 2010 - 09:09 PM

Vezi postareasimonaro29, la 27 April 2010 - 08:46 PM, a spus:

asta e alegerea lui. Restul , bucataria 'fara culoare' e alegerea mea :P

Tu decolorato care esti! :D
Sa o folosesti sanatoasa si sa te bucuri de ea,si sa nu mai bagi în seama ce spune orice decorator.Tie trebuie sa-ti placa si sa te simti bine în ea.Îmi place chestia cu butonul deasupra.Îmi plac mult hotele astea din sticla.Mai astept poze cînd mai poti.Alea cu despartitorul de gunoi,prin cuptor si sertare...daca ai chef bineînteles.
Bucataria mea e demodata si veche dar mie-mi place,ca alta n-am :P
A fost e scumpa la vremea ei,si calitativ înca foarte buna si acum.Aparatura am mai schimbat între timp(cuptor,plita,mo,hota/-ca am spart si am facut sa arunce afara...etc)De spatiu nici nu vorbesc.Eu am un coor de bucatarie...sau am avut,ca de aia am spart o buca' de zid cu sufragerie,sa am mai mult aer :P

Din poza nu-mi dau seama,mai ales ca mobila are inca folia protectoare,dar spuneai ca e lucioasa.E îmbracata în ceva gen Acryl?A mea,asa e,si sa stii ca nu e pretentioasa la mizerie,pete...etc
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#133 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 27 April 2010 - 09:16 PM

Mah,ce-i aicea ?
Unde-s pozele ?
Nicoleta, pacat ca le-ai sters daca erau frumoase.
Gusturile nu se discuta.Fieacare face ce vrea in casa lui.
Dupa casa si dupa buget......
Nu-i musai sa ne placa.
Manervez si va pun bucataria mea cu mobila de 25 de ani.Atunci sa vedeti.Imagine postata
Si zau ca nu le sterg !

Simo si Kiki,sa stapanati sanatoase,voioase si cu chef de bucatarit noile achizitii.

Alexandru,
Vreau la schimb 14 mp la tine la Paris cu 40 la mine in Lapusheshti....Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#134 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 27 April 2010 - 09:18 PM

Simona, mai intai sincere felicitari. Am simtit euforia din postul tau. Sa o stapaniti cu mare placere si sa faci numai nebunii in ea, da' ai grija cu cand e placa aprinsa :P Mhmmmm...se poate intampla in focul actiunii sa nu iti dai seama :D

Apoi, pacat ca Nicoleta si-a sters pozele, eu chiar adun idei pentru bucataria mea de vis.

Mie imi place culoarea la mozaic, foarte mult. Mai bine zis nuantele, ca sunt mai multe nuante de albastru nu?

Abia astept sa o vad pe viu!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#135 Useril este offline   Nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2010 - 09:20 PM

Vezi postareaAlexandru, la 27 April 2010 - 09:03 PM, a spus:

Vezi postareaNicoleta, la 27 April 2010 - 08:16 PM, a spus:

Si ca sa nu fim tare offtopic parca bucataria este sufletul casei...gatim ori ba :P

Topicul e deja destul de colorat (chiar prea, pe gustul meu).
Ca ai sters pozele e dreptul tau, e pacat, ar fi putut deschide idei noi pentru altii.
Daca s-ar putea sa ti se reproseze ceva, este modul de adresare în cazul de fata.
E mai corect sa spui "în locul tau as fi facut asa si pe dincolo, etc" decît "tot ce ai facut e aiurea".
Idea e acesi daca vrei, modul de exprimare (cel care ne defineste caracterul) nu.
E simplu sa spui "am o bucatarie de 50mp, fac o chestie de stai în cap".
Sa te vad într-o bucatarie de 14mp, daca iese la fel de trendy.
Eu unul, daca ridici provocarea, te-as angaja. :D

Probabil unii sunt mai sensibili sau interpreteaza mai bine zis,eu am scris pe scurt fara prea multe ocolisuri,ea are foto cu bucataria si nimeni nu se inghesuia sa o laude,invidie ori nu va place,in fine am scris ceva concret si cu idee de cum poate defini bucataria,normal ca este decocamdata ca un diamant neslefuit cu folia si in curs de aranjat.Fiecare cu gustul lui si ideile practice in functie de nevoi,toti putem sa ne mai perfectionam si cu siguranta toti ne spunem ca la casa urmatoare voi face divers asta aia aia....

#136 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 27 April 2010 - 09:23 PM

Vezi postareasimonaro29, la 27 April 2010 - 08:46 PM, a spus:

Vezi postareaOlgutza, la 27 April 2010 - 08:30 PM, a spus:

Simo, imi place bucataria ta.. micuta si calduroasa si echipata cu toate cele ;)
Hota e super asa inclinata.. eu am una normala si de multe ori ma trezesc ca dau cu capul de colturi :)))

al meu a vrut-o asa :)

asta e alegerea lui. Restul , bucataria 'fara culoare' e alegerea mea :)

Simo, omul sfinteste locul... cand o sa ti le pui pe toate la locul lor o sa o iubesti de-a dreptul (deja faci asta probabil :P:D)..
Eu prefer o bucatarie mica, dar practica, decat una spatioasa, dar sa intru in ea din an in Pasti si atunci doar ca sa sterg praful ;)
Bucataria mea e tare mica si serveste si drept hol de intrare, dar na', asta e.. asta-i spatiul :D
Cand m-am mutat de la mama la sot, deloc nu mi-a placut micimea ei si nici culorile nu ma incantau, dar acum o iubesc ca-i a mea si mi le-am aranjat eu pe toate si stiu de unde sa le iau..
Un singur lucru imi displace si acum.. chiuveta rotunda. Sar stropi de apa peste tot, plus ca nu are uscator din ala :violent1:
Imagine postata

#137 Useril este offline   Nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2010 - 09:29 PM

Vezi postareacarmenb62, la 27 April 2010 - 02:15 PM, a spus:

andrada, poate nu e prea tarziu...
referitor la postul 69, cu schita mobilei tale, eu as pune chiuveta sub ferastra;in coltul ala e foarte incomod, chiar daca ai masina de spalat vase, nu e loc deloc sa te misti (nici ca sa speli legume)
si la aragaz e aceeasi problema - da-l un pic mai pe mijloc, ca parca n-ai acces complet la toate ochiurilr si o sa fie nasol cand o sa ai de stat mai mult in dreptul lui
imi permit sa iti dau sfaturile astea pentru ca am o buna viziune si orientare in spatiu

Am citit ce ai scris tu si am cautat bucataria lui Kiken Hana,cu usa deschisa la masina de spalat vase iti va fi incomod sa stai la chiuveta sa poti clati unele farfurii de sosuri si sa le poti aranja in masina, nu ai loc efectiv sa te poti desfasura.

Pe partea dispre hota, usa de la dulap pe colt,latura fereastra cand deschizi bate contra hotei
1. zgarii usa
2. nu se deschide total

In rest e frumoasa completa :violent1:

#138 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2010 - 10:13 PM

Eu, deh, de-a lu' Stan Patitu: hota din sticla e mega mijtoaca! Dar pe a mea trebuia sa o sterg dupa fiecare gatit mai indelungat. Daca lasam sa se usuce aburii pe sticla ramaneau numai urme. Ma-niervam urat. Normal ca nu vedea nici naiba, da' era de ajuns sa stiu eu ca acolea erau urme, dare. Eu si cu Lizzie :violent1:) La tine sper sa nu fie cazul, tocmai pentru ca e inclinata si nu face -sper- asa condens.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#139 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 27 April 2010 - 10:13 PM

Nicoleta, ingaduie-mi si mie o clipa de sinceritate : :violent1:

Esti cam incoerenta in limba romana , poate ca de cand ai plecat prin strainatatzuri.............

#140 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2010 - 10:15 PM

Vezi postareasimonaro29, la 27 April 2010 - 10:13 PM, a spus:

ingaduie-mi si mie o clipa de sinceritate : :violent1:

Esti cam incoerenta in limba romana , poate ca de cand ai plecat prin strainatatzuri.............

Aaaa, nu e de strainatatzuri, e de belit gloabele in hartoage si calcurarete. Unde am mai scris aiurea? Zi-mi, sa corectez.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 17 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou