Forum Culinar: Bucataria noastra - Forum Culinar

Salt la continut

• 17 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Bucataria noastra ...idei, dorinte, combinatii

#101 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,450
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 March 2010 - 03:39 PM

Pai e facuta suta la suta in casa si a fost deja mutata o data :thumleft:

#102 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 21 April 2010 - 10:05 AM

Mi-a venit bucataria!!!!!!!!!!

e un vis! ( parerea mea :scratch: )

Poze am facut dar acum sunt la servici , calc-ul meu de acasa nush daca mai merge ca al meu demonteaza tot acum cu mutatul.....dar pun poze cat de repede pot.

#103 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 26 April 2010 - 01:06 PM

Vin cu ceva poze:

asta-i aragazul: ( cu un singur buton-nasturel)
Fisier atasat  Herd.JPG (83.4K)
Number of downloads: 8

Asta-i bucataria din diferite pozitzii:
Fisier atasat  Küche1.JPG (75.22K)
Fisier atasat  Küche2.JPG (65.54K)
Fisier atasat  Küche3.JPG (60.52K)
Number of downloads: 7

asa arata un dulap suspendat:
Fisier atasat  Oberschränke.JPG (48.18K)

Pozele cu frigi ( e d-ala dublu) si cuptorul zau ca nu stiu unde sunt.....

#104 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 26 April 2010 - 01:08 PM

am uitat sa va spun ca mobila mai are folia pe ea , pana nu ne mutam de tot si nu scotem praful nu o dam jos de tot.
E lac si nu poate fi curatzat cu orice.

Pe partea cu aragazul unt 9 sertare , data viitoare o sa pozez si sistemul de despartzire a gunoiului , si chiuveta , si bateria ( cand am facut pozele nici nu cred ca era montata).

#105 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 April 2010 - 06:20 PM

Foarte frumoasa Simona, s-o stapaniti sanatosi!
Lacul se curata foarte bine si a mea e de lac o parte.

#106 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 27 April 2010 - 08:46 AM

Vezi postareaany_annette, la 26 April 2010 - 06:20 PM, a spus:

Merci , any :)

Mi-e teama putzin de zgarieturi.

Al meu spune ca , la cat am dat pe ea , o sa ma puna sa semnez ca 20 de ani nu mai vreau alta :)

Vrem sa punem mozaic si sub hota , pana sus. Nu peste tot , numai cat tzine hota ,asta insa mai incolo.

Deocamdata e pustie , bucataria , iar cand o sa ne mutam cu totul nu o sa am internet sa va pun poze......:D

#107 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2010 - 10:30 AM

Vezi postareasimonaro29, la 27 April 2010 - 08:46 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 26 April 2010 - 06:20 PM, a spus:

Merci , any :)

Mi-e teama putzin de zgarieturi.

Al meu spune ca , la cat am dat pe ea , o sa ma puna sa semnez ca 20 de ani nu mai vreau alta :)

Vrem sa punem mozaic si sub hota , pana sus. Nu peste tot , numai cat tzine hota ,asta insa mai incolo.

Deocamdata e pustie , bucataria , iar cand o sa ne mutam cu totul nu o sa am internet sa va pun poze......:P

A mea n-are o zgarietura. Folosesc solutie din aia de degresare "cif sgrassatore" ii zice aici, dau cu carpa putin umeda ( o carpa de la "vileda", mica cam de 30x40 cm, subtire, are diverse modele pe ea - nu stiu sa-ti zic exact cum se numeste), clatesc, apoi sterg cu uscat. Apoi straluceste. La fel pentru geamurile la dulapuri.
Deja e frumoasa bucataria ta, cand o sa va mutati si o sa fie suflet in ea, o sa fie personalizata cu diverse obiecte , etc, va fi si mai frumoasa :D

#108 Useril este offline   Nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 02-December 09

Postat 27 April 2010 - 10:33 AM

Simo voi fi sincera ceea ce probabil au demonstrat-o multi cititori nesarind cu laude sa scrie insa eu voi scrie fiind oarecum in meseria de amenajari interioare.Dupa cum scrii a costat mult,deci ar trebui sa fie de calitate apoi ca ai fost consiliata in ce si cum sa fie de un meserias fiind totul la comanda dar estetic sincer lasa de dorit,nu te supara.Cu siguranta gusturile difera dar personalizarea lipseste,fantezia.Vei putea recupera prin accesorii,iluminare si decoratii.Culoarea mozaicului este foarte frumoasa,moderna dar nu merge cu lemnul natur,divizat si majoritar peste tot. Hota este incomod de curatat fiind inchis la laturi de acele dulapuri si inclinat inspre perete.

Nu vreau polemici ci doar asa cum te-a sfatuit meseriasul eu am scris parerea mea cu ochi de decorator insa cel mai important este ca tie sa iti placa si sa o folositi sanatosi :)
"Maybe this world is another planet's Hell." - Aldous Huxley (1894-1963)

#109 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 27 April 2010 - 10:58 AM

Vezi postareaNicoleta, la 27 April 2010 - 10:33 AM, a spus:

Simo voi fi sincera ceea ce probabil au demonstrat-o multi cititori nesarind cu laude sa scrie insa eu voi scrie fiind oarecum in meseria de amenajari interioare.Dupa cum scrii a costat mult,deci ar trebui sa fie de calitate apoi ca ai fost consiliata in ce si cum sa fie de un meserias fiind totul la comanda dar estetic sincer lasa de dorit,nu te supara.Cu siguranta gusturile difera dar personalizarea lipseste,fantezia.Vei putea recupera prin accesorii,iluminare si decoratii.Culoarea mozaicului este foarte frumoasa,moderna dar nu merge cu lemnul natur,divizat si majoritar peste tot. Hota este incomod de curatat fiind inchis la laturi de acele dulapuri si inclinat inspre perete.

Nu vreau polemici ci doar asa cum te-a sfatuit meseriasul eu am scris parerea mea cu ochi de decorator insa cel mai important este ca tie sa iti placa si sa o folositi sanatosi :bounce:

Nicoleta , nu m-a sfatuit meseriasul , asa am vrut-o noi , mai mult eu. Stiu ca artata simpla si trista acum ca numai ce a fost montata , pata de culoare , picatura de fantezie o sa vina cand ne mutam. Cum ai spus tu , gusturile difera..... numai ca vezi tu , eu nu as cere niciodata sfatul unui decorator de meserie , ca EU stau acolo , EU gatesc acolo , mie trebuie sa-mi placa..... tot ce-i decorat profesional pare frumos la prima vedere , dar astea mi se par mie lipsite de personalitate.

Am vrut sa pun poze cu casa dincolo , la Casutza mea ,dar cum nu-i gata , mai bine ma linistesc decat sa-mi aud una alta. Stau pe curul meu!

Am pus pozele asa repede inainte de a fi terminata pt ca eram tare mandra de ea. Am fost super fericita cand a venit.....ei , asta este.....

Nu trebuie sa-tzi placa , dar nici sa o faci terna si mai stiu eu cum.......

Sunt curioasa ce bucatarie ai tu....

#110 Useril este offline   Nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2010 - 11:35 AM

Cum am scris,voua sa va placa iar meseria de decorator de interioare isi are si el rolul pentru cunoscatori :bounce:

Asta era bucataria in Germania iar celelalte foto sunt din decembrie de cand ne-am mutat(tot Europa).

Eu nu prea gatesc asta trebuie sa o recunosc :lol:

#111 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 27 April 2010 - 11:42 AM

a doua-mi place ( pana la culoare) , prima insa nu...
dar a doua pare nelocuita.....

ei , parere de necunoscator.....

oricum , m-am lecuit cu pozele pe arta....

#112 Useril este offline   Nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2010 - 11:51 AM

Merci, a doua e inca asa fiind mult plecati si de doar cateva luni aici :bounce: hai nu fi supi pe mine eu abia astept sa vad pata de culoare ce aduci si cu ce o ''impodobesti'' :lol:
si la look accesoriile conteaza ;)

#113 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2010 - 11:58 AM

Nicoleta, a doua bucatarie e pe gustul meu!
M-ar tenta si pe mine parchetul in bucatarie, insa nu sunt sigura.

#114 Useril este offline   Nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2010 - 12:03 PM

Nici eu nu as fi fost sigura daca gateam zi de zi ori nu aveam acest spatiu mare insa daca ai spatii deschise totul superflu nu se pot pune doua feluri de podele pentru ca optic strica si contrasteaza urat.Gresia nu imi place,doar in baie insa mai nou sunt gresii ceramicate imitatie parchet foarte frumoase dar la 100 euro/mp nu ma agit :bounce:))

#115 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2010 - 12:23 PM

Vezi postareaNicoleta, la 27 April 2010 - 12:03 PM, a spus:

Nici eu nu as fi fost sigura daca gateam zi de zi ori nu aveam acest spatiu mare insa daca ai spatii deschise totul superflu nu se pot pune doua feluri de podele pentru ca optic strica si contrasteaza urat.Gresia nu imi place,doar in baie insa mai nou sunt gresii ceramicate imitatie parchet foarte frumoase dar la 100 euro/mp nu ma agit :bounce:))

Stiu despre ce gresie zici, dar sincer nu-mi place, nu-mi plac imitatiile de nici un fel, pentru mine ori e carne ori e peste.
Spatiu mare o sa am, de ex la tine vad ca bucataria cu salonul formeaza o unica incapere.
Mi-ar placea si mie insa ma gandesc ca se duce mirosul de mancare, etc.
De ce nu deschizi un topic separat, daca lucrezi in domeniu, cu sfaturi, idei, etc. Cred ca ar fi util.

#116 Useril este offline   Nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2010 - 12:33 PM

Spatiul unic este comod si am avantajul de 2 randuri de geamuri iesire cu usa,normal ca la spatii mici inchise sau limitate la 1 fereastra ori depinde mult de modul de a gati,grill in casa ori fript si prajit pe foc iute,etc... trebuiesc urmarite cu atentie si stilul de viata al proprietarului si a adapta la aceste nevoi.
Deci te muti? :bounce:

Mie stilul italian gresie si sub patul din dormitor :lol:) chiar nu imi place,este tipic mediteranean anii '70 maiolica,mai ales sud Italia.Eu prefer materiale terra cald atat textura cat si culori.

Un topic ar fi fain dar eu nu prea intru des dar cu placere pot imparti impresii,idei,trenduri ;)

#117 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2010 - 12:47 PM

Vezi postareaNicoleta, la 27 April 2010 - 12:33 PM, a spus:

Spatiul unic este comod si am avantajul de 2 randuri de geamuri iesire cu usa,normal ca la spatii mici inchise sau limitate la 1 fereastra ori depinde mult de modul de a gati,grill in casa ori fript si prajit pe foc iute,etc... trebuiesc urmarite cu atentie si stilul de viata al proprietarului si a adapta la aceste nevoi.
Deci te muti? :bounce:

Mie stilul italian gresie si sub patul din dormitor :lol:) chiar nu imi place,este tipic mediteranean anii '70 maiolica,mai ales sud Italia.Eu prefer materiale terra cald atat textura cat si culori.

Un topic ar fi fain dar eu nu prea intru des dar cu placere pot imparti impresii,idei,trenduri ;)

Ma mut dar nu acum, daca arhitectul imi da pas cum ne-a dat azi, cine stie cand ne mutam ;) !

#118 Useril este offline   carmenb62 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 03-December 09

Postat 27 April 2010 - 02:15 PM

andrada, poate nu e prea tarziu...
referitor la postul 69, cu schita mobilei tale, eu as pune chiuveta sub ferastra;in coltul ala e foarte incomod, chiar daca ai masina de spalat vase, nu e loc deloc sa te misti (nici ca sa speli legume)
si la aragaz e aceeasi problema - da-l un pic mai pe mijloc, ca parca n-ai acces complet la toate ochiurilr si o sa fie nasol cand o sa ai de stat mai mult in dreptul lui
imi permit sa iti dau sfaturile astea pentru ca am o buna viziune si orientare in spatiu

#119 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,450
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 April 2010 - 05:13 PM

Vezi postareaNicoleta, la 27 April 2010 - 11:35 AM, a spus:

Asta era bucataria in Germania iar celelalte foto sunt din decembrie de cand ne-am mutat(tot Europa).

Eu nu prea gatesc asta trebuie sa o recunosc :pupic:

Deci tu ai stat in Germania si acu stai in Europa, unde de-ti permiti o bucatarie asa de mare?
Pacat ca nu prea gatesti, ce minunatii ar iesi din bucataria asta.

#120 Useril este offline   Nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2010 - 06:04 PM

Vezi postareaAdriana, la 27 April 2010 - 05:13 PM, a spus:

Vezi postareaNicoleta, la 27 April 2010 - 11:35 AM, a spus:

Eu nu prea gatesc asta trebuie sa o recunosc =))

Deci tu ai stat in Germania si acu stai in Europa, unde de-ti permiti o bucatarie asa de mare?
Pacat ca nu prea gatesti, ce minunatii ar iesi din bucataria asta.

Nu are importanta unde acum,am specificat Germania pentru ca se vedea pe stilul mobilei si pentru ca si ea este tot acolo :pupic:
Poate in foto pare foarte mare,este impreuna cu locul de servit masa si livingul in forma de L la baza livingul(nu se vede in foto) vreo 48 mp total.

Arata acest topic

• 17 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul