Forum Culinar: Dieta Montignac - Forum Culinar

Salt la continut

  • 73 Pagini +
  • « Prima
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dieta Montignac "Hai sa vorbim aici de dieta Montignac."

#1401 Useril este offline   alpha 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,945
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 26 July 2013 - 07:35 PM

Daca fac clatite cu faina 50-50, ou, smantana diluata, se pot manca unse cu gem fara zahar? Imi cer scuze, probabil ca ati scris pe undeva despre asta, dar chiar nu am timp acum sa caut. Multumesc
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1402 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 26 July 2013 - 09:50 PM

Cica s-ar putea pentru ca dulceata fara zahar are ig de 30, dar e discutabil... daca faci dulceata dintr-un fruct cu ig mai mare de 30, sigur dulceata n-o sa aiba mai putin. Eu clatite imi faceam din faina integrala si apa minerala si le mincam cu magiun.

#1403 Useril este offline   alpha 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,945
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 26 July 2013 - 10:00 PM

Multumesc. Cred ca deocamdata renunt la idee.
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1404 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 06 August 2013 - 10:08 PM

 leo53, la 15 July 2013 - 06:47 AM, a spus:

LA MULTI ANI CERRA - :tongue3: :wacko: :-*


Imi cer sz ca iti multumesc cu intarziere!

Sanatate si tot ce iti doresti tu, sa se implineasca.

#1405 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 29 December 2013 - 01:15 PM

Bre, da' nu mai mănâncă nimeni monti?
Sorina

#1406 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 29 December 2013 - 02:23 PM

Pai... probabil ca o sa te dezamagesc, dar eu nu mai sint la Monti :thumleft: Asta-toamna m-a apucat asa de-odata sa ma schimb la o alta dieta, din mai multe motive, poate o sa le enumar vreodata, si m-am dus la un nutritionist caruia nu i-am cerut sa "ma slabeasca", ci doar sa ma ajute sa trec la un regim diversificat fara sa ma ingras. A durat 3 luni sa trec de la Montignac la regimul pe care mi-l doream, chiar cu o mica scadere in greutate, pe care nu mi-o doream neaparat :rolleyes:

#1407 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 29 December 2013 - 03:29 PM

Nuuuu, de ce să mă dezamăgești? Dacă ai crezut că ți-e mai bine așa, tot înainte!
Eu țin monti de 3 ani jumate așa că nu se mai vorbește de mult de un regim de slăbire. A devenit de mult un mod natural de a mânca. Mi-e foarte bine așa.
Și cum ce mi se potrivește mie nu înseamnă că se potrivește la toată lumea, mă bucur pt tine. Important e ca tu să te simți bine, așa că mă bucur pt tine.
Sorina

#1408 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,735
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 29 December 2013 - 04:13 PM

Nici eu nu mai sunt monti 100% referitor la mâncare. Sunt atentă la combinații în continuare dar nu se poate numi monti, eventual un F3.Imagine postata
În schimb dulciurile sunt F1 curat, la astea nu renunț.

#1409 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 30 December 2013 - 12:59 AM

Și eu sunt cu dulciurile F1. Puține chestii sunt de F2.
Dar dacă am chef beau liniștită un pahar de vin.
Exagerez cu câte o porție dublă când e ceva ce-mi place.
O dată la lună mănânc pizza făcută special pentru mine cu făină integrală.... sunt avantajată că am în vecini o pizzerie.
Marele avantaj de când cu monti, e că am devenit conștientă de ce cumpăr și mănânc. Și nu în ultimul rând, am învățat să citesc etichetele.
Oricum îmi plăcea să stau în bucătărie, așa că totul a fost, este și va fi o plăcere pt mine. Mai greu cu lipsa timpului, dar ne descurcăm noi cumva, că nu avem altă soluție.
Sorina

#1410 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 27 January 2014 - 06:16 PM

Am profitat fara rusine de mama din dotare, asa ca pot sa va zic la ce reteta de paine F1 am ajuns dupa cateva incercari:

- faina integrala 250g
- tarate de ovaz (faina) 250g
- gluten 120g
- drojdie proaspata 50g
- apa calduta 500 - 550ml
- sare
- un pic de fructoza
- 2-3 picaturi de otet de mere

Dispare imediat, mai ales sub forma de lipii. Mi-au papat mancaii toate lipiile. A trebuit sa ascund una pt micul dejun. A mers ca unsa cu o sticluta de kefir (de cumparat... asta e).

Asta e o painica care se poate manza cu orice, mai ales grasimi.
Acum aluatul e la crescut. Revin cu poze.

Editare

Aici am postat reteta.
Pofta buna!

Imagine atasata: monthly_01_2014/post-133-13909094033234.jpg
Sorina

#1411 Useril este offline   valery 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 81
  • Inregistrat: 16-February 13

Postat 18 April 2014 - 01:08 AM

 sorinadaniela, la 27 January 2014 - 06:16 PM, a spus:

Am profitat fara rusine de mama din dotare, asa ca pot sa va zic la ce reteta de paine F1 am ajuns dupa cateva incercari:

Asta e o painica care se poate manza cu orice, mai ales grasimi.
Acum aluatul e la crescut. Revin cu poze.

Editare

Aici am postat reteta.
Pofta buna!


Foarte bune lipiile tale Sorina draga !!! Sarutmana ptr reteta :floare: pana si cei fara monti au fost foarte incantati !!!Foarte buneee !!! :appl:

#1412 Useril este offline   sissi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 25 June 2014 - 06:07 PM

Hallo hallo!
Nu am Mai Postat de foarte mult timp
:( :( , in ultimul timp am intrat in fiecare zi sa citesc ,mai alles aici la monti. Renuntasem la monti si m- am inrasat DIN nou, program aiurea, stres etc..., am incercat dukan si weight watchers, nu a mers. Asa ca m-am mobilizat si de o Luna am inceput din nou monti :( . Nu am slabit foarte mult in jur de 2kg da eu sunt multumita .

#1413 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 25 June 2014 - 07:09 PM

Bine ai revenit! Îmi face plăcere că te-ai întors pe Artă.
Felicitări pentru cele 2kg pierdute!
Sorina

#1414 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,075
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 June 2014 - 10:28 PM

Bine te-ai intors :-*

#1415 Useril este offline   sissi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 26 June 2014 - 08:01 AM

Multumesc frumos de reprimire! :-*

#1416 Useril este offline   sissi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 08 July 2014 - 06:54 PM

Hallo!
Sorina Draga te rog frumos sa imi spui si mie de unde pot cumpara din It. faina de roscove?

#1417 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 08 July 2014 - 09:18 PM

Farina di carrube = făină de roșcove sau farina di semi di carruba = făină din semințe de roșcove.
Sunt două chestii total diferite, cu întrebuințări diferite.
Oricum ar fi le găsești în magazinele bio mai măricele.
Știu că se găsesc și pe net, doar că eu nu am dat ordin niciodată... nu am avut nevoie.
Dacă ai nevoie să dai ordin pe net zi-mi și mă informez.
Sper că ți-am fost de folos...
Sorina

#1418 Useril este offline   sissi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 09 July 2014 - 12:16 AM

Multumesc frumos pt. Info, nu comand pe net, ajung vara asta prin italia si as vrea sa imi cumpar, pe aici nu am gasit., o sa mai caut si prin magazinele naturiste de aici

#1419 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 29 February 2016 - 03:01 PM

 Daniella, la 29 February 2016 - 11:50 AM, a spus:



Sorina si eu am probleme cu fructele amestecate si nu le mancam pana acum decat dimineata pe stomacul gol, bineinteles crude si intotdeauna in cantitati moderate (nu mai mult de 2-3 portii pe zi). De asemenea, nu mananc fructe si legume dulci decat rar, sunt mare iubitoare de citrice (in mod special fresh de greph), kiwi, ananas, cirese, capsuni, fructe de padure.
Tu te mentii ? Sau inca mai slabesti? Tu ai avut si ai o vointa demna de toata lauda + inca 1000 de aplauze! Iti fac si eu galerie anytime!

Ca idee de baza pentru sanatatea noastra cred ca ramane (ca mod de viata, nu pe termen scurt) sa introducem in alimentatia zilnica cat mai multe legume si fructe crude (in forma pe care o tolereaza fiecare: intregi, smootie, juice), nuci si seminte crude si sa excludem pe cat posibil produsele procesate industrial. Echilibrat si cat mai natural (cucina povera cum spun italienii), mancat constient: fara excese si perioade de indopat si apoi de diete. Vorbesc pentru mine.




Ca să nu fiu off topic la Detox răspund pe feliuța mea...

Eu am început cu Montignac în iunie 2010 (peste un pic se împlinesc 6ani... ce mai trece timpul) și am slăbit bine și cu calm. După o perioadă de câțiva ani am practicat un Monti relaxat. Nu mă interesa să slăbesc și nu mă deranja un 76-78kg. Mă simțeam bine.
Problemele au început acum 2 ani (ianuarie 2014) când am avut accidentul (o mașină m-a luat în plin pe trecerea de pietoni). În același an am avut parte de o pneumonie prelungită (mai bine de 6 luni). Se vede că 2014 nu a fost anul meu.
Inactivitatea, medicamentele, mesele aiurea pe care eram obligată să le iau datorită medicamentelor, stresul, "depresia" (mică, mică) sau mai bine zis "rabbia" toate împreună au depășit cu succes 86-88kg.
A durat mai bine de un an până am reușit să mă recuperez fizic și psihic, așa că greutatea a rămas pe locul 2.
Am început să conștientizez din nou problema spre sfârșitul anului trecut. Am decis să termin anul cu calm. Singura barieră era să nu trec de 90kg. Am reusit să-mi respect planul. Am avut câteva luni în care m-am pregătit/liniștit așa că imediat după Sfântul Ion am luat-o serios de la început.
Bine, nu înțelegeți greșit, eu Monti am ținut mereu în toți acești ani, doar că era preponderent F2.
Așa deci și prin urmare, pe 10 ianuarie aveam 88,5kg.
Am început prin a-mi face autocritica. Ce "greșești"? Asta. Bun, repară!
Și i-am dat înainte în cunoștință de cauză.
Azi dimineață aveam 86,3kg și mă simt foarte bine.
Așa că se poate slabi cu Monti și la 35 ani dar și la 40 ani.

Pe scurt, acum sunt din nou la F1 program intensiv de slăbire.
Sorina

#1420 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 February 2016 - 03:07 PM

Off, Sorinel! Ce ai mai patimit tu cu accidentul, dar si cu programul infernal, cum a fost si la mine timp de 10 ani! E bine cand noi constientizam si vedem obiectiv unde gresim, apoi avem determinarea de a face ceva pentru sanatatea noastra.

Multa sanatate, spor in toate si galerie de la mine! :unsure:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

Arata acest topic


  • 73 Pagini +
  • « Prima
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi