Forum Culinar: Dieta Montignac - Forum Culinar

Salt la continut

• 73 Pagini +
  • « Prima
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dieta Montignac "Hai sa vorbim aici de dieta Montignac."

#781 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Ice
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationWhere the sun shines.......

Postat 06 July 2011 - 10:39 AM

Vezi postareaDaniella, la 05 July 2011 - 11:05 PM, a spus:

da m-am gandit pt curatare colon/detox (mai ales ca sunt constipata de fel) si m-am mai gandit ca ma obliga sa beau 400 ml apa pt fiecare masura de colon help, ceea ce ma duce mai usor in cele 2 kg zilnice de apa pe care nu le beau (ziua nu doar ca nu mananc, nici nu beau apa). Partea proasta e ca nici astea 4 masuri de colon help nu prea le pot imparti pe timpul zilei. Nu merg nici astea inainte de fructE fara pauza intre?

De ex maine la 8:45 plec pe teren, intr-o deplasare pana seara la alt sediu si nu o sa pot manca acolo. Daca aveam un sandwich, un mar, era cum era ..., dar cu gamela nu merge sa ma duc. E o cantina de-aia de hipermarket acolo, dar cred ca e hrana de aia semipreparata. In fine o sa dau un ochi... . Cand ajung acasa in jur de 20 pana la 22:30 ma ocup de a mica, dupa care crezi ca mai am chef sa fac mancare monti? Nu am cum sa am in frigi doar mancare monti, pt ca am un colocatar foarte mofturos. :floare: Trebuie sa caut solutii. Sper sa nu mai plec pe teren in perioada urmatoare, mai des de 1 data pe sapt...acu m-a apucat, pana acum nu miscam fundul de la birou. Trebuie sa caut solutii, nu motive :hungry:

Daca nu bei apa cum trebuie si cand iei psyllium, mai bine nu mai iei. Te va constipa mai rau :(
Nu mai zic nimic de faptul ca apa trebuie sa bei 2 litri, oricum pe parcursul zilei.

Mancare monti poti avea in frigider, pe langa mancarea nemonti si seara mananci ceva monti (tu alegi ce mananci). O salata iti ia 5 minute sa arunci niste masline, branza si legume (poti cumpara salate la punga, gata taiate si curate). La servici iti poti lua 1-2 sandvisuri monti si oleaginoase. Iti faci, in weekend paine monti cu tarate (cantitate egala in greutate cu faina!) si o tai felii si congelezi cate 2-4 felii in punga, scoti doar seara, cat ai nevoie. Daniella solutii exista, multe...doar sa vrei si sa te organizezi tu...e spre binele tau oricum si pentru sanatatea ta. ;)
http://montignacrecipes.blogspot.com

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Imagine postata Imagine postata

#782 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,440
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 06 July 2011 - 11:09 AM

Am facut curatenie la Meniuri.
Acel subiect a fost creat in ideea de a da sugestii de meniu si ar fi frumos sa ramina asa, curat. :hungry:
Cele mai cuminti fete sunt Armina si Sorina. :floare:
Cea mai neascultatoare Daniella :( Acum am impartit cum am putut dar te rog pe viitor sa fii mai la subiect ;) pentru ca dezvolti mai multe argumente in acelasi mesaj si se complica totul. Mersi :(

#783 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 06 July 2011 - 11:23 AM

Bun venit, Adriana!
Sorina

#784 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 06 July 2011 - 11:50 AM

Multumesc Sorina.

#785 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 July 2011 - 01:13 PM

Vezi postareaCarmella, la 06 July 2011 - 10:22 AM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 05 July 2011 - 05:08 PM, a spus:

Carmella, mi-am luat de regula pachetel, dar cel putin de vreo 10 ori am aruncat totul ca pana la 8 seara nu am reusit sa mananc nimic

Tie iti trebuie un curs de organizare eficienta a timpului, nu o cura de slabire :floare: Eu nu cred ca un om, oricit de ocupat ar fi, nu-si poate gasi 15 minute de 3 ori pe zi ca sa manince.

Ai un pupic din partea mea.

Daniella, nici eu nu am timp prea mult. Dar iti pot spune cum fac eu.
Spre ex, dimineata ma trezesc la 6 si pana la 6,30 pregatesc micul dejun pt toata casa (pt mine, sot, doua fete di doua bunici) si pranzul pt mine si sot. Gandeste-te ca fiecare mananca altceva. Asa ca in 10 min te poti aranja linistita atat pt pranz cat di pt micul dejun. Nu-i ca trebuie sa-ti pregatesti cine stie ce. Simplu si bun.
Sorina

#786 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 06 July 2011 - 01:16 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 06 July 2011 - 01:13 PM, a spus:

Ai un pupic din partea mea.

dimineata ma trezesc la 6 si pana la 6,30 pregatesc micul dejun pt toata casa (pt mine, sot, doua fete di doua bunici) si pranzul pt mine si sot. Gandeste-te ca fiecare mananca altceva.

si tu unul de la mine :floare:

#787 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 06 July 2011 - 04:31 PM

Sorina, Carmella, recunosc: eu nu sunt o buna gospodina si nu ma organizez bine.
La serviciu in zilele in care nu mananc, inseamna ca 8 ore am stat in intalniri, discutii. As putea daca as vrea sa pun frana si sa spun stop acum toata lumea, eu

Adriana, am inteles. Mea culpa si ma straduiesc sa nu mai fac :hungry:

M_Rulles problema mea maxima e cu bautul apei pe parcursul zilei cand lucrez ca un robot si nu beau, nu mananc (nu ca m-ar opri cineva, am dozatorul langa mine, pachetel de acasa)..., iar probl nu este de acum ... . Trebuie sa ma fortez cumva sa o fac.

Pe topicul asta, am voie sa mai cer sfaturi pentru organizare ? Programul meu asta prost care e, e asa:
ca mai toata lumea 9 ore la serviciu (inclus 1 h pauza de masa) de la 10-19. Drumul. Seara si dimineata am cate 2-3 ore cu fetita, care nu imi da vreun minut liber (decat max de dus la baie/dus). Cum faci tu Sorina MD special pt 6 persoane si pranz pt 2 pers diferite in 30 minute? Sunt plina de admiratie :floare: . E clar, eu sunt defecta!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#788 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 06 July 2011 - 09:59 PM

Vezi postareaAdriana, la 06 July 2011 - 11:09 AM, a spus:

Am facut curatenie la Meniuri.
Acel subiect a fost creat in ideea de a da sugestii de meniu si ar fi frumos sa ramina asa, curat. :-*
Cele mai cuminti fete sunt Armina si Sorina. :71:
Cea mai neascultatoare Daniella :P Acum am impartit cum am putut dar te rog pe viitor sa fii mai la subiect :) pentru ca dezvolti mai multe argumente in acelasi mesaj si se complica totul. Mersi :)

Adriana, esti o draguta, am vrut si eu sa le atrag atentia fetelor sa nu dezvolete discutii pe Meniuri zilnice dar m-am luat cu altceva :)

Daniela, ce inseamna la tine 2 masuri de Colon Help? Si cum il iei? Am luat si eu la inceputul anului, ca ma batea maica-mea la cap cand am fost de Craciun acasa, ca este extraordinar si mi-a luat o cutie.

Eu luam dimineata la servici cu iaurt. In vreo 150-200 ml iaurt adaugam vreo 2-3 lingurite, nu imi mai amintesc. Dar apoi trebuia sa beau neaparat apa multa, altfel se facea ala cocolos in stomac si fibrele trebuiau hidratate.....

Cat despre gatit, cred ca toate fetele ti-au spus deja :)....oraganizare, frate, organizare...si asta in general, nu strict legat de dieta asta. Am si eu zile cand am conferite mai toata ziua. Dar am caserola de pranz cu mine si mananc in fata calculatorului, desi nu e sanatos! Pregateste de seara ceva, daca dimineata nu ai timp. Mesele neorganizate, curand duc la situatii de genul: am o foame de lup, mananc ce apuc, ca si asa nu am mancat nimic azi... :hug:

#789 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 06 July 2011 - 10:02 PM

Vezi postareaDaniella, la 06 July 2011 - 04:31 PM, a spus:

M_Rulles problema mea maxima e cu bautul apei pe parcursul zilei cand lucrez ca un robot si nu beau, nu mananc (nu ca m-ar opri cineva, am dozatorul langa mine, pachetel de acasa)..., iar probl nu este de acum ... . Trebuie sa ma fortez cumva sa o fac.

Apropos de apa. Aveam in Bucuresti o colega care se plangea la fel ca nu poate bea apa deloc...ca daca vede o sticla de 1.5L o darama moral ideea de a goli o sticla d-aia cat e la birou :hug:. Asa ca, a inceput sa reduca marimea sticlei. Avea o sticulta de 0.5 si isi programa sa bea una pana la pranz si una - doua dupa pranz. Psihic asta o aranja pe ea si ajungea astfel sa consume cel putin 1 L de apa pe zi, poate te ajunta si pe tine :71:

#790 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 06 July 2011 - 10:58 PM

Grisinele astea sunt conforme?
Imagine atasata: monthly_07_2011/post-4-13099857959594.jpg
Imagine atasata: monthly_07_2011/post-4-13099858103672.jpg
are faina integrala, tarite si gluten, crema de drojdie, ulei de masline, extract de melasa(?) de orz si sare

#791 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,769
  • LocationSibiu

Postat 07 July 2011 - 08:00 AM

Vezi postareaAdriana, la 06 July 2011 - 10:58 PM, a spus:

Grisinele astea sunt conforme?
are faina integrala, tarite si gluten, crema de drojdie, ulei de masline, extract de melasa(?) de orz si sare

cred ca ala e malt. nu ii stiu IG-ul dar e total interzis pentru diabetici.
(Daniella tu sa nu citesti ce scriu acum Imagine postata Imagine postata)
conteaza si cantitatea, la fel cum la ciocolata cu peste 75% cacao zaharul nu mai conteaza.
cum grisinele astea au si tarate si gluten (ambele scad IG-ul) si oricum au si grasime eu le-as accepta in F2, dar nu consumate regulat.
ar fi interesant de vazut exact proportia ingredientelor ca sa le putem clasifica mai clar.

#792 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 07 July 2011 - 08:12 AM

Am inteles, mersi frumos.
Proportia din pacate nu e indicata, in afara de cea a uleiului.
Dar regula este ca ingredientele sunt scrise in ordine descrescatoare, deci procentul cel mai mare este amestecul de faina, tarite si gluten,urmat de crema de drojdie de care aud acum pentru prima data, o fi un amestec de apa si drojdie, si tot asa.

#793 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 July 2011 - 10:36 AM

Armina, cutia contina 1 masura (1 lingurita dozatoare) in ea. Cu aceea pun cate 2 masuri dimineata (pe la 10 jum) si seara (prima oara am pus in putin iaurt, acum pun in apa) intr-un de pahar de apa. La scurt timp dupa administrare beau inca 2 pahare mari de apa, 4-500 ml. Ar trebui sa fac operatiunea de 4 ori pe zi cu cate 1 masura, cred. Ai avut vreun rezultat?

Am incercat si eu intr-o perioada cu sticlute mici de 500 ml apa, aveam peste tot: pe birou, prin masina, la capul patului. le goleam tot pe cele de noapte de la capul patului.

La birou si eu mananc pranzul in caserola in fata computerului (desi am pauza de masa si ar trebui sa spun stop si sa ma retrag sa mananc), problema e cand am oameni in fata cu care vorbesc toata ziua ... atunci nu-mi permit sa vorbesc si sa mananc ... . Zile de astea tampite cu intalniri cate 10-12 ore in continuu, nu sunt asa de multe (Se mai intampla sa fiu busy mai multe ore pe la pranz insa), doar in ultimul timp am avut o mica pleiada, acum sper sa le mai domolesc.

M_rulles, te rog explica-mi ce pot lua sandwich si ma duc acum sa caut reteta de paine cu tarate (am faina integrala de secara si tarate grau, merge?). As putea deci sa o combin cu branza, carne (+ legume)? Deci o pot tine la congelator. E aceeasi compozitie ca la pizza? :71:

Azi nu am avut fructe si deci mic dejun (nu stiu de ce nu-mi vine sa mananc Vitastar, CrispyFinn ...to ma tem ca nu sunt conforme si nu stiu pana la urma cu ce pot si cu ce nu pot fi combinate), asa ca ma apuc sa mananc pranzul pe la 12, pana atunci mai beau 2 pahare de apa ... :hug: Sper ca azi sa am o zi mai ordonata ...desi micul dejun l.am sarit deja ... :-*

#794 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 July 2011 - 11:21 AM

Cu alte cuvinte tu micul dejun il poti lua linistita acasa. E perfect.
In primul rand, ai inteles gresit o chestie... doua fructe pe stomacul gol nu inseamna mic dejun. Da, de acord, le mananci cand te trezesti, dar dupa o jumatate de ora/o ora trebuie sa iei micul dejun.
Iti dau exemplul meu. Daca eu la 6 cand ma trezesc, m-as aseza pe scaun si as manca fructele, atunci nu as mai avea timp pt micul dejun. Asa ca eu am ales sa mananc linistita cu tot familionul micul dejun si apoi dupa 3-4 ore, pe stomacul gol, sa mananc ceva fruct/fructe. Pt mine, subliniez, pt mine e mai bine asa. Dar, dupa cum vezi, nu am renuntat nici la fructe, nici la micul dejun.
Am sa revin, ca acum sunt la munca si nu prea pot sa ma intind cu scrisul...
Sorina

#795 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 July 2011 - 11:47 AM

Sorina merci! eu prefer fructele pe stomac gol dimineta, pt ca am o digestie extrem de lenta (bila septata congenital) si nu am siguranta ca dupa 4h micul meu dejun e digerat... Poate daca se mai regleaza digestia si se goleste bila de namol o sa mearga mai bine si fructele.

Dimineata inainte de serviciu (pana in 9 jum), si seara dupa ce ma intorc (vin tarziu 20-21), pana la 22:30 nu pot sa fac nimic (mananc/prepar MD) linistita, pt ca ma ocup de copila care nu poate sta singura nici 30 secunde ... pentru ca altfel nu as mai apuca sa stau deloc cu ea. Doar imi prepar caserola pt serviciu si uneori fac ceva scurt de mancare, daca adoarme ea mai devreme, pana in 22.

Ca fructele nu tin loc de MD am inteles foarte bine, doar ca pusul in practica ma omoara. adicatelea ...ar insemna sa prepar si sa iau si MD si pranz la casrola. Intr-adevar asta e prima greseala din zori. Caut solutii sa o indrept. Avand in vdr ca stau la serviciu minim 9h, ar fi o soltie sa vin cu 3 caserole: MD, pranz si cina...asa as lua si o cina la ora decenta, pt ca pana la 23 dupa ce adorm copila nici gand ca eu sa reusesc sa mananc. Si asa ... . Asta ar insemna ca dupa ce adoarme bebe sa ma duc si sa-mi pregatesc 3 caserole. Am facut asta pt 2 saptamani, cat am tinut un regim, dar sa gasesc resurse sa o fac toata viata ... Deci voi luati MD acasa inainte sa plecati ...

Astept sa-mi dati idei de MD, eu deocamdata nu prea le vad ... meniurile monti. Poate ar fi bine sa citesc cartile de meniuri, ca vad ca prima carte aceea nu e suficienta pt mine. In afara de salate cu de toate (sau doar legume), friptura cu legume, omlete nu stiu/vizualizez ce as mai putea sa mananc ...si ma incui singura in variante putine, de care mi se ia!

azi la pranz: 3 rosii, 4 castraveti, 1/4 ardei, seminte in, parmezan, o cutie mica ton, ulei/otet. F bun ... :occasion14: uitasem de ton ... Am papat totul si tot mai mi-e foame ... :occasion15:

Doream sa va intreb daca vreuna dintre voi a avut probleme de indigestii la anumite alimente (Eu am de ex la coaja de vanata/ardei/castravete, la ridichii si altele), care s-au rezolvat cu monti.

#796 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 July 2011 - 12:00 PM

face maine soacra-mea sarmale pt tati, cu ce se poate inlocui orezul daca nu am quinoua? e buna si hrisca? merci

quinoua unde se gaseste fetele din RO?
Dar gelatina e sanatoasa ? ca are numai tampenii in ea ? Agar-agar eu nu am vazut in hipermarket, e drept ca eram pe fuga, boni/carmella unde o gasesc?

#797 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,769
  • LocationSibiu

Postat 07 July 2011 - 12:52 PM

Vezi postareaDaniella, la 07 July 2011 - 11:47 AM, a spus:

Dimineata inainte de serviciu (pana in 9 jum), si seara dupa ce ma intorc (vin tarziu 20-21), pana la 22:30 nu pot sa fac nimic (mananc/prepar MD) linistita, pt ca ma ocup de copila care nu poate sta singura nici 30 secunde ... pentru ca altfel nu as mai apuca sa stau deloc cu ea. Doar imi prepar caserola pt serviciu si uneori fac ceva scurt de mancare, daca adoarme ea mai devreme, pana in 22.

eu nu pot sa inteleg de ce nu poti tu sa-ti faci o omleta, de ex., si sa o mananci cu o rosie pana la ora 9:30, cand trebuie sa pleci de acasa.
la ce ora te trezesti? la ce ora se trezeste Bea? daca ea e treaza stai tot timpul cu ea in brate? ia-o frumos cu tine in bucatarie, pune-o in tarc/scaunel sau ce ai si vezi-ti de treaba. poti vorbi cu ea in timpul asta si nu e singura.
sunt convinsa ca exista solutii, doar trebuie sa te straduiesti putin.

cu pranz si cina la munca sunt de acord. asa nu mai mananci asa de tarziu si nu mai ai pauze asa de mari intre mese.
nu stiu exact cum sunt zilele acelea "cu intalniri cate 10-12 ore in continuu". toti oamenii aceea nu mancati nimic timp de 10 ore? Imagine postata. nici "pishu" nu faceti in timpul asta?
mi se par exagerari stupide, dar e doar parerea mea. banuiesc ca nu poti tu sa faci regulile pe acolo, dar sunt chestii de minima decenta sa lasi omul sa sufle putin. mai ales ca aveti pauza de masa inserata in programul de lucru. ar trebui sa fie sfanta.

Vezi postareaDaniella, la 07 July 2011 - 11:47 AM, a spus:

Doream sa va intreb daca vreuna dintre voi a avut probleme de indigestii la anumite alimente (Eu am de ex la coaja de vanata/ardei/castravete, la ridichii si altele), care s-au rezolvat cu monti.

eu aveam aciditate mare la stomac. nu puteam manca ceapa, muraturi nici macar in saramura, ce sa mai vorbesc de otet...
acum mananc si ceapa si usturoi si gogosari in otet si nu mai am arsuri. foarte rar, cand folosesc pasta de rosii in conserva la unele mancaruri mai grele, atunci am un disconfort.

#798 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 July 2011 - 01:47 PM

Vezi postareaDaniella, la 07 July 2011 - 10:36 AM, a spus:

M_rulles, te rog explica-mi ce pot lua sandwich si ma duc acum sa caut reteta de paine cu tarate (am faina integrala de secara si tarate grau, merge?). As putea deci sa o combin cu branza, carne (+ legume)? Deci o pot tine la congelator. E aceeasi compozitie ca la pizza? :occasion15:

Uita te la reteta asta: poti face chifle sau paine, poti scoate cascavalul sau il lasi... dar merg cu grasimi.

Brillat-Savarin

#799 Useril este offline   M_rules 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 July 2011 - 02:34 PM

Vezi postareaboni, la 07 July 2011 - 08:00 AM, a spus:

cred ca ala e malt. nu ii stiu IG-ul dar e total interzis pentru diabetici.
(Daniella tu sa nu citesti ce scriu acum Imagine postata Imagine postata)
conteaza si cantitatea, la fel cum la ciocolata cu peste 75% cacao zaharul nu mai conteaza.
cum grisinele astea au si tarate si gluten (ambele scad IG-ul) si oricum au si grasime eu le-as accepta in F2, dar nu consumate regulat.
ar fi interesant de vazut exact proportia ingredientelor ca sa le putem clasifica mai clar.

O mica corectare/adaugare:
Glutenul nu scade IG ul, eventual foarte foarte putin, dar IG ul ramane 0 si nu se adauga la glucide, taratele da.

Intrebarea nr.122:V-as ruga sa-mi spuneti care este IG-ul glutenului.

Raspuns: Glutenul este o proteina, deci IG-ul este 0. Numai glucidele au index glicemic.

Intrebarea nr. 124: In caz pozitiv , m-ar interesa sa stiu daca IG-ul painii rezultate ar putea fi calculat, cu aproximatie, ca medie ponderata a componentelor (faina integrala de grau avand IG 45 iar glutenul 0)?
Raspuns : Nu puteti face media ponderata intrucat glutenul nu este o glucida ci o proteina. Proteinele diminueaza indexul glicemic al unei glucide limitand absorbtia sa intestinala.

Brillat-Savarin

#800 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 July 2011 - 04:18 PM

Vezi postareaboni, la 07 July 2011 - 12:52 PM, a spus:

nu stiu exact cum sunt zilele acelea "cu intalniri cate 10-12 ore in continuu". toti oamenii aceea nu mancati nimic timp de 10 ore? Imagine postata. nici "pishu" nu faceti in timpul asta?
mi se par exagerari stupide, dar e doar parerea mea. banuiesc ca nu poti tu sa faci regulile pe acolo, dar sunt chestii de minima decenta sa lasi omul sa sufle putin. mai ales ca aveti pauza de masa inserata in programul de lucru. ar trebui sa fie sfanta.

E complicat de inteles situatia din afara, mai ales pentru ca nu vreau sa intru in detalii aici sau sa monopolizez topicul. In realitate nu sunt exagerari, ci acestea sunt exceptii (10-20 zile pe an poate). De regula, am timp sa mananc la serviciu. O sa ma mai gandesc la solutii sa am si ce manca monti de 2-3 x /zi la serviciu ... .
Nu am viziunea meniurilor monti inca formata si nu imi dau prin tartacuta idei/variate de 3 mese pe zi. Nu as manca de ex omleta in fiecare dimineata/zi, mi se pare departe de a fi un mod de viata sanatos. In plus dimineata sa-mi fac omleta/ochiuri in timpul saptamanii sa am aer de prajeala in par la serviciu ... no way ... .

Arata acest topic

• 73 Pagini +
  • « Prima
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic