Daniella, la 05 July 2011 - 11:05 PM, a spus:
De ex maine la 8:45 plec pe teren, intr-o deplasare pana seara la alt sediu si nu o sa pot manca acolo. Daca aveam un sandwich, un mar, era cum era ..., dar cu gamela nu merge sa ma duc. E o cantina de-aia de hipermarket acolo, dar cred ca e hrana de aia semipreparata. In fine o sa dau un ochi... . Cand ajung acasa in jur de 20 pana la 22:30 ma ocup de a mica, dupa care crezi ca mai am chef sa fac mancare monti? Nu am cum sa am in frigi doar mancare monti, pt ca am un colocatar foarte mofturos.

Daca nu bei apa cum trebuie si cand iei psyllium, mai bine nu mai iei. Te va constipa mai rau

Nu mai zic nimic de faptul ca apa trebuie sa bei 2 litri, oricum pe parcursul zilei.
Mancare monti poti avea in frigider, pe langa mancarea nemonti si seara mananci ceva monti (tu alegi ce mananci). O salata iti ia 5 minute sa arunci niste masline, branza si legume (poti cumpara salate la punga, gata taiate si curate). La servici iti poti lua 1-2 sandvisuri monti si oleaginoase. Iti faci, in weekend paine monti cu tarate (cantitate egala in greutate cu faina!) si o tai felii si congelezi cate 2-4 felii in punga, scoti doar seara, cat ai nevoie. Daniella solutii exista, multe...doar sa vrei si sa te organizezi tu...e spre binele tau oricum si pentru sanatatea ta.