Forum Culinar: Dieta Montignac - Forum Culinar

Salt la continut

• 73 Pagini +
  • « Prima
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dieta Montignac "Hai sa vorbim aici de dieta Montignac."

#841 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 13 July 2011 - 09:19 AM

Boni, merci :hungry:
Ce am slabit la inceput (eu zic, ca la inceput am mancat mai frumos decat acum) am luat acum inapoi de cand mananc "frumos", sau am luat poate in saptamanile in care nu am mai reusit sa iau pranzul la timp (sau deloc). :biggrin: Acum am inceput sa ma straduiesc sa iau aceste 3 mese pe zi minimum si parca mananc mai mult decat mancam in mod normal :rolleyes: . MD mi se pare in plus, fata de doar fructe cum mancam eu inainte. In loc sa slabesc ma ingras, ceva clar ca nu e in regula la mine =)) . Si stiu ca in primul rand nu beau suf apa, asta e clar in neregula si asa a fost mereu...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#842 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 821
  • Inregistrat: 19-September 10
  • LocationDE

Postat 15 July 2011 - 08:54 AM

Eu luni nu mai beau cafea. Mi-a fost destul de greu in prima zi, a doua zi pe la 3 aveam impresia ca dorm pe mine. Acum e din ce in ce mai bine. M-am cantarit azi dimineata si de la ultima cantarire, acum 2 saptamani, Sambata am pierdut 1kg. Asadar se mentine la 500gr pe saptamana....incet dar sigur :)

#843 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,769
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 15 July 2011 - 10:34 AM

Vezi postareaArmina, la 15 July 2011 - 08:54 AM, a spus:

...Asadar se mentine la 500gr pe saptamana....incet dar sigur :)

asa e perfect. bravo Imagine postata

#844 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 July 2011 - 10:38 AM

Eu luni nu mai beau cafea. Mi-a fost destul de greu in prima zi, a doua zi pe la 3 aveam impresia ca dorm pe mine. Acum e din ce in ce mai bine. M-am cantarit azi dimineata si de la ultima cantarire, acum 2 saptamani, Sambata am pierdut 1kg. Asadar se mentine la 500gr pe saptamana....incet dar sigur :hungry:

woaaaaw, Armina! felicitari! cu toate dulciurile grozave pe care le mananci slabesti!
este excelent ca ai lasat si cafeaua!

eu doar in we nu beau cafea, si atunci nu ies la toaleta :) si de aia luni dimi am iar 1-2 kg in plus ... din 2 rele aleg pe al mai putin rau ...

#845 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 July 2011 - 10:41 AM

boni, ma gandeam, avand in vdr ca nu evoluez bine, dc nu ar fi bine sa scot branzeturile? sau macar sa le disociez de carne? stiu ca lactatele puteau fi un motiv de stagnare ...

daca nu ai pauza de 4 ore intre mese e rau, nu?

si nu mi.ai raspuns dc e voie otet de mere, dar de mere si miere? :) Atunci ce otet e voie? Eu nu am realizat ca puneam otet de mere si miere la salate decat mai alalteieri cand am intrebat, atunci am cumparat unul fara miere, dar e de mere. Tb sa iau unul de vin? sau nu mai pun decat zeama de lamaie?

#846 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,769
  • LocationSibiu

Postat 15 July 2011 - 10:56 AM

Vezi postareaDaniella, la 15 July 2011 - 10:41 AM, a spus:

boni, ma gandeam, avand in vdr ca nu evoluez bine, dc nu ar fi bine sa scot branzeturile? sau macar sa le disociez de carne? stiu ca lactatele puteau fi un motiv de stagnare ...

ti-am mai spus Dani, nu ai ce sa evoluezi bine. eu doar de vre-o 3-4 zile am vazut ca mananci corect. in rest ai fost ori cu abateri ori cu program aiurea.
dupa ce trec macar 3-4 saptamani de mancat corect, ca la carte, abea atunci putem sa cautam ce nu-ti prieste in meniu. pana atunci rabdare si perseverenta.

daca nu ai pauza de 4 ore intre mese e rau, nu?

poate sa fie rau sau nu, in functie de ce mananci. de siguranta, ca sa nu iti bati capul cu ce fel de masa ai avut, fa-ti regula de 4 ore intre mese

si nu mi.ai raspuns dc e voie otet de mere, dar de mere si miere? :) Atunci ce otet e voie? Eu nu am realizat ca puneam otet de mere si miere la salate decat mai alalteieri cand am intrebat, atunci am cumparat unul fara miere, dar e de mere. Tb sa iau unul de vin? sau nu mai pun decat zeama de lamaie?

nu ti-am raspuns ca nu stiam ce sa-ti raspund. vezi si tu la ingrediente ce scrie. daca are miere in compozitie e clar ca nu e bun. depinde si ponderea, dar pentru siguranta eviti.
eu folosesc otet de mere curat, facut de "mama soacra" :hungry: si mi-l aromatizez eu cu ce doresc, ex. otetul capsunar al lui Lili.

#847 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 July 2011 - 11:10 AM

inteleg ca degeaba mananc ce zice MM, daca nu mananc dupa un progr de mese relativ fix la 4 h (chiar dc mesele sunt ambele proteino-lipidice). offf

nu reusesc sa mananc MD dupa fructe: sunt plina pana pe la 12 jum dupa ce mananc pe la 9 jum fructele. Dc mai mananc si painea aia cu gem mi se pare ca mananc exagerat si ma ingras. :)

#848 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 July 2011 - 11:42 AM

Vezi postareaDaniella, la 15 July 2011 - 10:38 AM, a spus:

woaaaaw, Armina! felicitari! cu toate dulciurile grozave pe care le mananci slabesti!
este excelent ca ai lasat si cafeaua!

eu doar in we nu beau cafea, si atunci nu ies la toaleta :) si de aia luni dimi am iar 1-2 kg in plus ... din 2 rele aleg pe al mai putin rau ...

Daniella, dulciurile mele se reduc la mousse-ul de ciocolata pe care l-am facut de 2 ori in 2 luni si am mancat cate o portie mica si la prajitura de ciocolata cu afine care a facut deja istorie si din care am mancat dimineata ca mic dejun timp de vreo 10 zile...

Altfel toate dulciurile de le-ai vazut ca am postat - Fursecuri cu cocos, Baumkuchen si Pandispan nu m-am atins de ele, nici macar nu am gustat.

#849 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 July 2011 - 11:44 AM

Vezi postareaDaniella, la 15 July 2011 - 11:10 AM, a spus:

inteleg ca degeaba mananc ce zice MM, daca nu mananc dupa un progr de mese relativ fix la 4 h (chiar dc mesele sunt ambele proteino-lipidice). offf

nu reusesc sa mananc MD dupa fructe: sunt plina pana pe la 12 jum dupa ce mananc pe la 9 jum fructele. Dc mai mananc si painea aia cu gem mi se pare ca mananc exagerat si ma ingras. :hungry:

Poate te simti plina de la cafea...si eu obisnuiam sa beau cafea ca si mic dejun =)) si nu simteam nevoia sa mananc nimic pana la praz. Acum de o saptamana, am observat prin comparatie ca, cafeau ma balona. Incerca si tu cateva zile fara cafea si bea ceaiuri care sa iti inlesneasca scaunul. Success :)

#850 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 July 2011 - 01:40 PM

Vezi postareaArmina, la 15 July 2011 - 11:42 AM, a spus:

Daniella, dulciurile mele se reduc la mousse-ul de ciocolata pe care l-am facut de 2 ori in 2 luni si am mancat cate o portie mica si la prajitura de ciocolata cu afine care a facut deja istorie si din care am mancat dimineata ca mic dejun timp de vreo 10 zile...

Altfel toate dulciurile de le-ai vazut ca am postat - Fursecuri cu cocos, Baumkuchen si Pandispan nu m-am atins de ele, nici macar nu am gustat.

o portie mica de mousse, dar de 3 ori, adica 3 portii x 2 transe, iaca 6
una pestealta, tu am vazut ca ai mereu si un desert, io n-am. Oare d-aia nu slabesc :rolleyes: ?

#851 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 July 2011 - 01:40 PM

Vezi postareaArmina, la 15 July 2011 - 11:44 AM, a spus:

Poate te simti plina de la cafea...si eu obisnuiam sa beau cafea ca si mic dejun :rolleyes: si nu simteam nevoia sa mananc nimic pana la praz. Acum de o saptamana, am observat prin comparatie ca, cafeau ma balona. Incerca si tu cateva zile fara cafea si bea ceaiuri care sa iti inlesneasca scaunul. Success :drool:

f posibil sa fie asa cu cafeaua si pe mine ma baloneaza!

#852 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 15 July 2011 - 01:55 PM

Eu luni nu mai beau cafea. Mi-a fost destul de greu in prima zi, a doua zi pe la 3 aveam impresia ca dorm pe mine. Acum e din ce in ce mai bine. M-am cantarit azi dimineata si de la ultima cantarire, acum 2 saptamani, Sambata am pierdut 1kg. Asadar se mentine la 500gr pe saptamana....incet dar sigur :)

Felicitari! Ma bucur pt tine!

Daniella, sa stii ca si eu am slabit mancand dulciuri... cu moderatie. S-a cunoscut imediat la cantar cand am sarit calul...
Intervalul de respectat intre o masa si alta conteaza foarte mult... sau cel putin la mine asa e...
Sorina

#853 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 July 2011 - 08:34 PM

Vezi postareaDaniella, la 15 July 2011 - 01:40 PM, a spus:

Vezi postareaArmina, la 15 July 2011 - 11:42 AM, a spus:

o portie mica de mousse, dar de 3 ori, adica 3 portii x 2 transe, iaca 6
una pestealta, tu am vazut ca ai mereu si un desert, io n-am. Oare d-aia nu slabesc :unsure: ?

Daniella, nu prea inteleg calculul tau :D....am mancat o singura portie la fiecare transa. Deci 2 portii in total ... :scratch:

Acum am o dilema dilematica...Duminica e petrecere aici si nu pot sa imi imaginez sa nu gust macar o aschie din tortul care e inca work in progress, un fursec cu cocos si un pahar de sampanie...uf..ma mai gandesc daca merita. In aproape 2 luni de cand sunt Monti am avut foarte mici abateri, nevoite, din cauza de io stiu, vreun ingredient mai ciudat intr-un salamior sau in branza. Ah, si am gatit acum vreo 2 zile niste sepii in care am pus vin alb. In rest sunt ordonata si nu am pofte. Sa vedem cum ma menajez duminica :D

#854 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 July 2011 - 08:35 PM

Vezi postareaboni, la 15 July 2011 - 10:34 AM, a spus:

...Asadar se mentine la 500gr pe saptamana....incet dar sigur :scratch:

asa e perfect. bravo Imagine postata

Multumesc, Boni! :unsure:

Vezi postareasorinadaniela, la 15 July 2011 - 01:55 PM, a spus:

Felicitari! Ma bucur pt tine!

Merci, Sorina. La tine cum merge?

#855 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 15 July 2011 - 08:43 PM

Eu am ajuns la 72kg. Slabesc in continuare, se vede treaba... ma bucur, dar nu tin neaparat sa mai slabesc. Pt mine acum mi-e indiferent, important e sa nu incep sa pun iar la loc.
Ma simt bine in pielea mea. Mananc ce-mi place, cat imi place... daca mai dau jos bine, daca nu, nu-i bai.
Sorina

#856 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 July 2011 - 11:21 PM

Bravo Sorina! Bravo Armina! :unsure: :scratch:

#857 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 16 July 2011 - 09:52 AM

Sorina ,Armina felicitari pt kilogramele pierdute :drool:
Eu am stagnat,stiu de ce :rolleyes: beau 2cafele, da bine ca nu pun vreun gram in plus,
eu dau cu oistea in gard ,imi plac mult dulciurile si mai e cite o zi cind efectiv nu ma pot abtine, tre sa mai lucrez la mansarda si sa imi scot gargaunii din cap :appl:
Un ex: am fost in it si am gasit sa cumpar halvita :) nu m-am putut abtine si am cumparat , am mincat , era exact ca cea pe care o mincam in romania in copilarie :D

#858 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 July 2011 - 10:23 AM

Vezi postareaArmina, la 15 July 2011 - 08:34 PM, a spus:

Acum am o dilema dilematica...Duminica e petrecere aici si nu pot sa imi imaginez sa nu gust macar o aschie din tortul care e inca work in progress, un fursec cu cocos si un pahar de sampanie...uf..ma mai gandesc daca merita. In aproape 2 luni de cand sunt Monti am avut foarte mici abateri, nevoite, din cauza de io stiu, vreun ingredient mai ciudat intr-un salamior sau in branza. Ah, si am gatit acum vreo 2 zile niste sepii in care am pus vin alb. In rest sunt ordonata si nu am pofte. Sa vedem cum ma menajez duminica :D

daca astepti o derogare de la senioare, nu vei capata :rolleyes:

daca e sa intre carmella poate ca :) iti spune ca daca ai fost asa cuminte cu F1 timp de 2 luni, de ziua ta, daca nu rezisti, sa bagi o salata verde mare inainte, sa gusti putin de tot din 1 sau 2 tipuri de praji si sa apoi sa bagi niste migdale crude

de la mine nu astepti nimic, dar eu iti spun asa cum imi spuneai si tu cand am plecat in Italia: tu ai un obiectiv si alt mod de alimentatie :appl:

DISTRACTIE PLACUTA SI SA-TI FIE APRECIATE PREPARATELE! SUCCES LA MONTI!
Urarile ti le fac pe 20 :drool:

#859 Useril este offline   Kiva 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 16 July 2011 - 02:12 PM

Vezi postareaDaniella, la 16 July 2011 - 10:23 AM, a spus:

Vezi postareaArmina, la 15 July 2011 - 08:34 PM, a spus:

daca astepti o derogare de la senioare, nu vei capata :rolleyes:
daca e sa intre carmella poate ca :) iti spune ca daca ai fost asa cuminte cu F1 2 luni, de ziua ta daca nu rezisti sa bagi o salata verde mare inainte, sa gusti putin de tot din 1 sau 2 tipuri de praji si sa apoi sa bagi niste migdale crude
de la mine nu astepti nimic, dar iti spun cum imi spuneai si tu cand am plecat in Italia: tu ai un obiectiv si alt mod de alimentatie :appl:
DISTRACTIE PLACUTA SI SA-TI FIE APRECIATE PREPARATELE! SUCCES LA MONTI!
Urarile ti le fac pe 20 :drool:

Merci Daniella, Maine a ziua soacra-mii. A mea, da, e pe 20 :(

Sunt constienta de ce trebuie sa fac, insa o bucatica de prajitura cred ca voi gusta. :(

#860 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 July 2011 - 09:42 PM

Armina sa-ti traiasca soacra! Ia spune cum te-ai descurcat cu tentatiile de astazi?

vad ca meniul de azi, l-ai trecut sub tacere :(

Arata acest topic

• 73 Pagini +
  • « Prima
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic