Minitarte sarate cu morcovi si broccoli
#21
Postat 26 November 2009 - 08:13 PM
#22
Postat 26 November 2009 - 09:37 PM
Sigur ca le poti congela.Eu le pun rapid in microunde, daca n-ai , nu-i bai :le scoti din timp si le lasi la temperatura camerei.
#23
Postat 27 November 2009 - 04:43 PM
#24
Postat 27 November 2009 - 06:20 PM
#25
Postat 02 December 2009 - 02:31 AM
Imagini atasate
#26
Postat 02 December 2009 - 09:29 AM
Nastere usoara.
#27
Postat 02 December 2009 - 11:40 AM
Huvi a spus:
Ma bucur ca v-au placut.Arata tare bine minitartele tale.Sper ca v-au placut si gogosile.E un aluat multifunctional. Sau 2 in 1 .De aceea imi place! Si :Tinem pumnii!
Adriana a spus:
Nastere usoara.
Eu, idem!
#28
Postat 02 December 2009 - 03:10 PM
Adriana a spus:
Nastere usoara.
Multumesc Adriana pentru rari de nastere usoara (deja am intrat in panica pentru ca nu-mi vine sa cred ca mai am atat de putin) si pentru sfat. Astazi mai fac o tura si le congelez. Sunt tare bune.
#29
Postat 09 January 2010 - 10:26 AM
#30
Postat 26 January 2010 - 05:52 PM
#32
Postat 28 January 2010 - 07:12 PM
Mi-au placut la nebunie gogoselele... si tin sa-ti spun ca au fost cu mult mai bune a 2a zi.
Torta sarata am facut-o cu conopida si morcovi, si am pus cteva mozzareline inainte de amestecul ou&lapte&patrunjel. A fost foarte buna... ca sa-ti faci o idee, am facut-o intr-o forma cu diametrul de 27cm si a ramas doar un triunghi micut, care a disparut a 2a zi.
Un singur dubiu am... uitand sa cumpar sambata praf de copt Pizzaiolo, am incercat sa cumpar de la magazinasul de langa casa, unde nu am gasit... asa ca am cumparat lievito in polvere Mastro fornaio.
M-am dus pe net sa vad pana la urma care e diferenta intre ele... nu am inteles pana la urma Pizzaiolo este praf de copt sau drojdie... cert e ca am inteles doar ca Pizzaiolo creste in cuptor, nu trebuie lasat sa creasca inainte. Asa ca am pus Mastro fornaio si am lasat aluatul sa creasca inainte...
Pana cand voi cumpara sambata Pizzaiolo ca sa ma lamuresc ce este de fapt... nu stiu daca am gresit folosind drojdia si nu praful de copt, dar a iesit bine...
Multumesc pt reteta! Sorina
#33
Postat 29 January 2010 - 10:57 AM
Uite ce contine lievito pizzaiolo PaneA. si un praf de copt de la Bertolini.
Acelasi lucru , doar ca Bertolini are si vanilina.
Important e ca totul a iesit bine si fara traume.
Eu am scris praf de copt si in paranteza Pizzaiolo pentru ca marca asta de praf de copt am folosit-o. Si dupa ei , noi pizza o facem cu praf de copt. :shock:
#34
Postat 29 January 2010 - 11:19 AM
Acum stiu ce sa folosesc data viitoare... Multumesc mult! Sorina