Forum Culinar: Chec aperitiv cu branza - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Chec aperitiv cu branza

#21 Useril este offline   Narnia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 254
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 07 April 2010 - 11:23 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 07 April 2010 - 06:00 PM, a spus:

Narnia, a fost o bunatate... s-au batut pe el atat fetele mele cat si invitatii. A fost prima chestie care a zburat de pe masa, iar a 2a zi plangeau dupa el. L-as fi refacut, doar ca nu mai aveam telemea, asa ca a trebuit sa le promit ca atunci cand voi merge in vizita la ei am sa ma prezint cu checul sarat dupa mine...
Se va reface cu siguranta.... multumesc mult! :pupic: Sorina



Ma bucur mult ca a fost apreciat, dar mai ales ca le-a placut fetelor. Si la noi a disparut primul cand l-am facut prima data, de data asta insa baietii mei nu s-au luptat mai mult cu mititeii si ouale umplute decat cu checul, asa ca am avut si a doua zi.
Cu mare drag, ma bucur ca v-a plaImagine postatacut.

#22 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 08 April 2010 - 08:42 PM

Foarte bun checul, Alex l-ar fi mancat tot asta seara, daca il lasam. Dar i-am promis ca cum il termina ii mai fac o tura.

Imagine atasata: monthly_04_2010/post-88-127075207902.jpg
Imagine atasata: monthly_04_2010/post-88-127075209632.jpg
Imagine atasata: monthly_04_2010/post-88-127075211502.jpg
GEORGIA

#23 Useril este offline   Narnia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 254
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 09 April 2010 - 12:05 AM

Sa va fie de bine.
Foarte fain arata al tau, Giorgiana, a crescut frumos si are o culoare faina. E facut cu oua de tara ?

#24 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 09 April 2010 - 07:24 AM

Vezi postareaNarnia, la 09 April 2010 - 12:05 AM, a spus:

Sa va fie de bine.
Foarte fain arata al tau, Giorgiana, a crescut frumos si are o culoare faina. E facut cu oua de tara ?


Da, este facut cu oua de tara si aveau un galbenus frumos. A crescut frumos si nu mi-a dat inapoi, cred ca am avut eu noroc! Multam pt.reteta! :D
GEORGIA

#25 Useril este offline   Narnia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 254
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 09 April 2010 - 01:28 PM

M-am gandit eu cand am vazut culoarea aia frumoasa ca trebuie sa fie oua de tara, prea arata frumos. Imagine postata.

Cu mult drag, Giorgiana, ma bucur ca v-a placut. :)

#26 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 22 August 2015 - 11:31 AM

Am făcut rețetă dublă. Cât de frumos poate să miroasă...
Eu am făcut rețeta Monti F1. Pup Narnia!
Sorina

#27 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 August 2015 - 04:00 PM

Narnia, daca ai sti de cate ori l-am facut, si mereu este wow si mhmmmmm ce bun e :blink:
Eu l-am scris in caietul cu retete, de aia nu am mai dat de veste pe aici. Inca odata mii de multumiri pentru reteta.

#28 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 23 August 2015 - 04:09 PM

Și eu o fac de ani de zile. M-a scăpat din multe încurcături.
Unul e deja gata. Presupun că mâine va dispărea și al doilea...
Sorina

Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi