Laptele s-o covasâtu,
Hai ha!
S-o covasâtu!
Mândrele m-o părăsâtu,
Hai ha!
M-o părăsâtu!
![:D](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pai am spus cam tot.
Kefu = kefir de soya
Am avut pitici pe creier cand am facut prima data tofu, si am observat ca laptele de soya face caimac.
M-am intrebat daca nu se si acreste.
Se!
Mi-a raspuns internetul.
Sogurt sau Yofu sunt denumiri comerciale pentru preparatele facute prin insamantarea laptelui de soya cu starter de iaurt.
Kefu
![:P](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/tongue.gif)
S-au pus la treaba in cateva ore si dupa nici doua zile, am baut primul borcan de Kefu.
L-am baut, mi-am sters mustata si mi-am adus aminte ca nu am facut o fotografie.
![:D](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu are gustul "beany" - fasolos ?
![:D](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Culturile de kefir au prosperat si in acest mediu si s-au dezvoltat.
Am dat sa le arunc, dar citind pe net despte kefir, am vazut ca se dezvolta si in suc de fructe.
Ati ghicit.
Am inceput un nou experiment. Cu suc de mar.
Sper sa revin dupa weekend daca voi avea timp de procesat o noua transa de soya.
Anyway, ail bi bec!
![:D](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am doar poza de a doua zi dimineata:
.
![Imagine atasata: monthly_03_2010/post-168-126927285864.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_03_2010/post-168-126927285864.jpg)
.