Forum Culinar: Chiftelute de calamari - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Chiftelute de calamari

#21 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 May 2010 - 08:17 PM

Vezi postareaEataly, la 14 May 2010 - 04:20 PM, a spus:

Bune!
Ma bucur ca v-au placut! :lol:


Pe astea din poza le-am facut cu totani, pentru ca nu am gasit calamari.
Pe alea de ieri le-am facut cu calamari.
Prima transa cat si a doua le-am stropit cu preferatul meu, prosecco Sergio - Valdobbiadene.

#22 Useril este offline   cricket 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 49
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationIasi

Postat 18 May 2010 - 12:36 PM

o intrebare de novice: cum se curata calamarul? eu am vazut la carrefour tuburi albe, nu pareau sa mai aiba ceva care trebuie indepartat. multumesc pt explicatii in avans, n-am luat niciodata calamari, prin urmare iertata fie-mi nestiinta.

promit ca fac apoi. :floare:

#23 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 May 2010 - 01:01 PM

Daca nu e curatat iti dai seama pentru ca are punguta de cerneala si e murdar. In orice caz te uiti inauntru si daca mai are ceva scoti si arunci. Din partea de sus in care e taiat si poate gasesti un os sa ii zicem, transparent, tragi de el si se scoate usor, uite
Imagine atasata: monthly_05_2010/post-4-127418045637.jpg

#24 Useril este offline   cricket 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 49
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationIasi

Postat 18 May 2010 - 01:44 PM

merci Adriana, deci poate avea si un oscior...

abia astept sa fac...btw am citit si topicurile cu, curatarea crevetilor, f utile...totul e sa cauti :floare:

#25 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 May 2010 - 05:10 PM

mai mult decit oscior e un cartilagiu transparent foarte subtire cum vezi si in poza, nu cred ca se intimpla nici o nenorocire daca nu-l scoti inainte, dar acum ca stii e mai bine sa te uiti :rolleyes:

Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi