Adriana, la 05 May 2026 - 09:05 AM, a spus:
Lapona Enigel, la 30 April 2026 - 07:59 PM, a spus:
Eu, à la roumaine: hamsii si peste prajit cu mamaligusion si usturision:
Lori, de-astea ma faci si pe mine sa poftesc, am incercat cred ca o singura data (dar la cuptor), sa refac pestele prajit cum il facea mama, trecut prin faina de porumb.
Dar acum mi-ai dat o idee, pentru ca eu cautam peste mare pe care sa-l prajesc bucati (cred ca ea il facea cu pastrav) adica se poate face si cu pestisori mai mici ca e si mai usor
Draguta mea, fa-ti o data pohta ce-ai pohtit si gata. N-are rost sa il bagi la cuptor, ca prajeala ii da tot gustul acela tipic. Eu incing super tare uleiul si tin scurt, cat sa stiu ca si-a facut crusta crocanta si pe-o parte si pe alta, apoi dau focul mai mic si il intorc frecvent, stau acolo langa el si -l blagoslovesc pana stiu ca a patruns carnea cat sa fie gatita, dar suculenta, in acelasi timp. Maxim 15 minute de invartit la el. Pun intre timp un tutorial ceva si cand e gata, scos si pus pe prosopele de hartie. Vai, si nu mai zic si cum e cu hrean facut cu sfecla rosie, ca nu stiam ce sa fac, usturoi sau hrean? La hreaul cu sfecla rosie ii bun si peste rasol. Hai ca iar mi se face foame si tocmai ce am bobinat o ciorba cu perisoare.
bellamama, la 05 May 2026 - 09:33 AM, a spus:
Lapona Enigel, la 04 May 2026 - 06:49 PM, a spus:
Tre' sa vin sa te resuscitez, Belissimo, ca nu vreau sa te am pe constiinta

Vino, vino, dar ia si farfuria aia cu tine!
Ei hai, ai grija ce-ti doresti

))
Off topic: Voi sunteti pe Insta?