Forum Culinar: Ce retete de peste ati gatit azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 88
  • 89
  • 90
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce retete de peste ati gatit azi?

#1781 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,997
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 01 May 2021 - 03:45 AM

pești noi proaspeți. de la Rambo portugez

peixe rei din Azore - il mai cheama si rainbow wrasse sau Coris julis





Imagine atasata: monthly_05_2021/post-1215-0-56883200-1619833248.jpg

țipar de apa (de mare) adânca ori conger eel, un fe de monstru mai mic - si inca unul, cica ar fi palamida de balta (stickleback)

Imagine atasata: monthly_05_2021/post-1215-0-87449900-1619833263.jpg

#1782 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 18 June 2021 - 03:31 PM

De la masa grecească, aperitivul a fost midii saganaki, adică midii cu sos de roșii și brînză Feta, Ouzo, multe ierburi, puțin chili mărunțit pentru picant. După pregătire l-am pus puțin și la cuptor cu niște midii în jumătate de cochilie pentru aspect. Au fost extraordinar de bune. Parcă mă cam laud, dar cum sînt singura de aici care le-a gustat, trebuie să fac eu asta :rolleyes:

În farfurie:

Imagine atasata: monthly_06_2021/post-233-0-81864700-1624022671.jpg

După cuptor:

Imagine atasata: monthly_06_2021/post-233-0-86553500-1624022687.jpg

Înainte de cuptor:

Imagine atasata: monthly_06_2021/post-233-0-57605800-1624022701.jpg

#1783 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 13,854
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 June 2021 - 04:07 PM

interesant :rolleyes:

#1784 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 20 June 2021 - 11:46 AM

Somon caramelizat, adică felia de somon dată cu sare și piper pusă în tigaia antiaderentă cu cîteva picături de ulei de măsline, apoi, după întoarcerea pe partea ailaltă, presărat niște rozmarin uscat, că n-am avut verde, că puneam verde și lăsat cu un capac pînă se vede că iese fum din tigaie, chiar dacă pare glumă, nu e departe de adevăr, adică atunci știu că pe dos s-a făcut crusta aia care-mi place mie mult. Cîteodată, cînd am, înainte de a întoarce felia de somon pe dos, torn în tigaie ceva dulceag care face caramelul mai sigur și mai bun, gen bere de ghimbir.
I-am făcut garnitură cu legume trase în aceeași tigaie după ce a fost gata somonul, dar am mîncat și jumătate de lămîie netratată, cu tot cu coajă, că tare-mi place :rolleyes:

Imagine atasata: monthly_06_2021/post-233-0-32984000-1624182346.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2021/post-233-0-97049200-1624182355.jpg

#1785 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 13,854
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 20 June 2021 - 03:34 PM

il cumpar des asa taiat, incerc

#1786 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,997
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 25 November 2021 - 08:12 PM

de sub apa - am invatat sa fac frittura dar nu ma intrebati cum arata bucataria dupa asa meniu

Imagine atasata: monthly_11_2021/post-1215-0-24094900-1637863800.jpg

#1787 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 13,854
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 November 2021 - 10:32 PM

mie imi place cum arata ce e in farfurie
eu nu sint in stare sa fac

#1788 Useril este offline   bellamama 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,572
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 26 November 2021 - 11:36 AM

Vezi postareaDexter, la 25 November 2021 - 08:12 PM, a spus:

de sub apa - am invatat sa fac frittura dar nu ma intrebati cum arata bucataria dupa asa meniu

Dupa cum arata, sunt sigura ca merita deranjul! Miam-miam!

#1789 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,712
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 26 November 2021 - 03:04 PM

Vezi postareaDexter, la 25 November 2021 - 08:12 PM, a spus:

de sub apa - am invatat sa fac frittura dar nu ma intrebati cum arata bucataria dupa asa meniu
pot sa comand "delivery", sa treaca apa? Imagine postataImagine postataImagine postata

#1790 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,590
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 27 November 2021 - 01:24 AM

Vezi postareaboni, la 26 November 2021 - 03:04 PM, a spus:

Vezi postareaDexter, la 25 November 2021 - 08:12 PM, a spus:

de sub apa - am invatat sa fac frittura dar nu ma intrebati cum arata bucataria dupa asa meniu
pot sa comand "delivery", sa treaca apa? Imagine postataImagine postataImagine postata


“Delivery” as vrea si eu, ca m-am dezvatat sa mai fac pane-uri. Arata minunat ce ai facut tu acolo Dexter.

#1791 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,991
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 December 2021 - 01:19 PM

Imagine atasata: monthly_12_2021/post-13-0-38587200-1638357596.jpegFish &chips

Aceasta postare a fost editata de any_annette: 01 December 2021 - 01:20 PM


#1792 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,991
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 February 2022 - 12:19 PM

Merluzzo proaspat, file, la cuptor in hartie de copt, cu ceapa, rosii, un fir de patrunjel, cappere, masline mici taggiasche, ulei ev .
L-am mancat cu fenicul tot la cuptor in hartie de copt.

Imagine atasata: monthly_02_2022/post-13-0-35775700-1643969842.jpeg

Imagine atasata: monthly_02_2022/post-13-0-50901400-1643969963.jpeg

#1793 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,590
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 04 February 2022 - 05:57 PM

Ce bine arata! Sa va fie de bine!

#1794 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,991
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 05 February 2022 - 12:20 AM

Multumesc Mino!
In seara asta file de peste sabie cu piure de cartofi.

Imagine atasata: monthly_02_2022/post-13-0-55688900-1644013277.jpeg

Imagine atasata: monthly_02_2022/post-13-0-09528300-1644013650.jpeg

Aceasta postare a fost editata de any_annette: 05 February 2022 - 12:27 AM


#1795 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,991
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 05 February 2022 - 12:31 AM

Vezi postareaDexter, la 25 November 2021 - 08:12 PM, a spus:

de sub apa - am invatat sa fac frittura dar nu ma intrebati cum arata bucataria dupa asa meniu

Atasament IMG_6797.jpg


Bravo 👏🏻.
Si la mine e vai si-amar dupa ce frig, dar n-are nimic. Chiar nu ma intereseaza nici macar de miros. Important e sa fie pestele bun si vinul rece 🤣

#1796 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,991
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 07 February 2022 - 07:11 PM

Supa de midii

Imagine atasata: monthly_02_2022/post-13-0-33103600-1644253810.jpeg.

Imagine atasata: monthly_02_2022/post-13-0-81210300-1644253868.jpeg

#1797 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,991
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 March 2022 - 07:49 PM

Calamari la cuptor. Pe farfurie am pus rosii tip cur mala taiate marunt, foarte dulci pentru perioada asta, cappere si masline taggiasche. Un fir de ulei ev.

Imagine atasata: monthly_03_2022/post-13-0-48007200-1647366522.jpeg

Dorada de mare la cuptor (1,3 kg)

Imagine atasata: monthly_03_2022/post-13-0-54027000-1647366576.jpeg

#1798 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,991
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 April 2022 - 07:37 PM

Spigola de mare

Imagine atasata: monthly_04_2022/post-13-0-34088300-1648921025.jpeg

#1799 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 17 April 2022 - 11:14 AM

Azi am timp să le arăt, dar au fost în ultimele zile. Fiind Floriile, și cei care țin post au dezlegare la pește, prefer să mănînc altceva azi și să le las lor peștele din pescării :)
Caras prăjit

Imagine atasata: monthly_04_2022/post-233-0-90624200-1650186509.jpg

De obicei e cu mujdei, acum a fost cu usturoi verde, că nu aveam niciun cățel prin casă.

Și scrumbie fff proaspătă făcută în hîrtie de copt la cuptor. Adică și învelită cu hîrtie. Am uns-o cu puțin ulei de măsline, am pus feliuțe de usturoi și de lămîie în burtă și pe deasupra, puțin piper. De obicei mai pun și rozmarin verde, o crenguță, dar nu am avut, și busuioc sau oregano uscate, dar am uitat :D

Imagine atasata: monthly_04_2022/post-233-0-68125900-1650186773.jpg

La mulți ani Floricelelor! :floare:

#1800 Useril este offline   bellamama 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,572
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 26 September 2022 - 10:24 AM

Creveti la tigaie cu lamaie si usturoi

Imagine atasata: monthly_09_2022/post-1860-0-59599400-1664180675.jpg

Aceasta postare a fost editata de bellamama: 26 September 2022 - 10:25 AM


Arata acest topic


  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 88
  • 89
  • 90
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi