Forum Culinar: Ce retete de peste ati gatit azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce retete de peste ati gatit azi?

#501 Useril este offline   Carmen 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 293
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationItalia

Postat 26 April 2012 - 08:37 AM

Vezi postareaany_annette, la 25 April 2012 - 09:11 PM, a spus:

Carmen, nu stiu daca stii dar eu ador ce ai facut tu acolo.
N-am facut de ceva vreme, ultima data am fript 4 kg :) .


4 kg???? Pai tu ai prieteni multi...la mine ieri a fost doar unul :toothy6: plus noi 4.
De cand i-am descoperit secretul...m-am specializat in fritto misto..."secretul" : prajit in friteoza in uleiul incins la maxim...


stella ;) :rolleyes:
ex Aninita

#502 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 26 April 2012 - 10:27 AM

Carmen din moment ce ai pus aici fritto misto e suficient pentru ca aici se pun retetele de peste pe care le gatim, la celalalt Ce gatim azi nu.

#503 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 26 April 2012 - 10:28 AM

Calamati prajiti pe grill, taiati si amestecati cu un pic de ulei, suc de lamiie si patrunjel, serviti cu dovlecei cruzi marinati.
Imagine atasata: monthly_04_2012/post-4-13354289310631.jpg

#504 Useril este offline   Carmen 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 293
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationItalia

Postat 26 April 2012 - 01:34 PM

Vezi postareaAdriana, la 26 April 2012 - 10:27 AM, a spus:

Carmen din moment ce ai pus aici fritto misto e suficient pentru ca aici se pun retetele de peste pe care le gatim, la celalalt Ce gatim azi nu.


aaaa ok,nu stiam! :notworthy:
ex Aninita

#505 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 April 2012 - 01:35 PM

Vezi postareaCarmen, la 26 April 2012 - 08:37 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 25 April 2012 - 09:11 PM, a spus:

Carmen, nu stiu daca stii dar eu ador ce ai facut tu acolo.
N-am facut de ceva vreme, ultima data am fript 4 kg :hungry: .


4 kg???? Pai tu ai prieteni multi...la mine ieri a fost doar unul :floare: plus noi 4.
De cand i-am descoperit secretul...m-am specializat in fritto misto..."secretul" : prajit in friteoza in uleiul incins la maxim...


stella :-* :notworthy:


Eu am fript la friteoza si la tigaie ca n-am facut fata numai cu friteoza.

#506 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 26 April 2012 - 02:27 PM

Ce mai salivez aici la preparatele voastre.

Eu am facut ieri dorada la cuptor.

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-1290-13354432510822.jpg

#507 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 27 April 2012 - 11:03 PM

tartine cu Rio Mare Patè cu ton
Imagine postata
Strat de praz micut, file de peste "platessa", creveti, dovlecel feliute si rosii micute
Imagine postata

#508 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 28 April 2012 - 11:54 AM

2day I've striked gold!!! :love7:
Am cumparat de la o pescarie niste guvizi dulci, delicati si mai presus de toate proaspeti, nu congelati.

Pe tocator vanzatorul avea un cogeamite crap despicat si alaturi aproape un kilogram de lapti ("botargo" fresco)
Intrebat fiind, a vrut ininitial sa mi-i vanda, apoi vazand ca are de-a face cu cineva care-i apreciaza marfa, mi i-a daruit.
Marfa! :lol:
Le-am dat un clocot rastimp de cinci minute la foc mic in apa, sare, otet de vin, frunze de dafin - asa se dizolva complet solzii guvizilor + inotatoarele si partial coada - si am lasat sa se racesca, inteval in care am preparat o noua marinata dulce-acrisoara-sarata-aromata ca la Bratherringe.

Pentru cei ce nu cunosc, textura si gustul laptilor se aseamana uimitor de mult cu cele ale creierului de porc. Nu am simtit ABSOLUT de loc izul specific de crap si nici tenta usor amaruie a laptilor de macrou.
O nebunie!
.
Imagine atasata: monthly_04_2012/post-168-13356068617617.jpg
.

"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

#509 Useril este offline   Carmen 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 293
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationItalia

Postat 28 April 2012 - 02:24 PM

Postez azi toate...
Daca tot am facut eclere...

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-199-13356154417551.jpg

...umplute cu salata boeuf langa somon prajit...

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-199-13356154925718.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-199-13356155302156.jpg

...sau doar cu salata fara "gogosi"...

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-199-13356155672863.jpg

Apoi...coktail de garizi... in "eclere" sau nu...

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-199-13356156540246.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-199-13356156782394.jpg

Portia mea cu multa, multa salata...bunnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-199-13356157430034.jpg

Scoici gratinate in cochiliile de la capesante...

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-199-13356158247968.jpg

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-199-13356158798113.jpg
ex Aninita

#510 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 28 April 2012 - 02:57 PM

Carmen, imi place tot, exact pe gustul meu gatesti!

#511 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 April 2012 - 12:31 PM

Vezi postareaany_annette, la 28 April 2012 - 02:57 PM, a spus:

Carmen, imi place tot, exact pe gustul meu gatesti!


+1 , mai ales scoicile alea "araganate" , dar eu tot cu gandul la fritto misto am ramas=))

#512 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 30 April 2012 - 09:49 PM

Asta seara tentacule de calamar cu cartofi si masline, stropite din belsug cu ulei de masline. Foarte bun! Multumim Adriana pentru reteta! :lol:

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-97-13358153277551.jpg

#513 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,456
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 April 2012 - 11:33 PM

Cu placere, ma bucur mult ca ti-au placut!

#514 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 01 May 2012 - 02:53 PM

Vezi postarealaura_lala, la 30 April 2012 - 09:49 PM, a spus:

Asta seara tentacule de calamar cu cartofi si masline, stropite din belsug cu ulei de masline. Foarte bun! Multumim Adriana pentru reteta! :lol:


Ce bine arata! Am vazut si eu reteta, sper s-o incerc cat de curand.

Aseara am facut o salata cu andive, mar, nuci si creveti taiati marunt(trebuiau batoane de surimi, dar n-am avut).

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-1290-13358767925425.jpg

#515 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 01 May 2012 - 04:02 PM

Eu cred ca a fost mai buna cu creveti!! :lol:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#516 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 02 May 2012 - 12:30 PM

Ela , interesanta salata , trebuie incercata .
Eu , tot creveti , cu bambus si ardei gras

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-780-13359546121709.jpg

#517 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 02 May 2012 - 07:35 PM

Whoa ! Carmen! Ce de bunataturi acolo!! :D B) B)

Sorella, ma uimesti!
Esti pusa pe incercat lucruri noi! Ma primesti la tine sa gust si eu? :thumleft:

#518 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 02 May 2012 - 10:31 PM

Vezi postareazerda, la 01 May 2012 - 04:02 PM, a spus:

Eu cred ca a fost mai buna cu creveti!! :105:


Mie mi-a placut asa cu creveti. Surimi am luat o singura data, dar nu mi-au placut.

Vezi postareaizuk, la 02 May 2012 - 12:30 PM, a spus:

Ela , interesanta salata , trebuie incercata .
Eu , tot creveti , cu bambus si ardei gras


Am gasit-o intr-o revista si mi s-a parut interesanta. La gust mie mi-a placut mult, sotul n-a ramas prea impresionat.

#519 Useril este offline   Carmen 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 293
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationItalia

Postat 03 May 2012 - 09:29 AM

Orez, garizi, sofran...

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-199-13360300947199.jpg

Broaste...

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-199-13360301214673.jpg

Melci...

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-199-1336030151182.jpg


Imagine atasata: monthly_05_2012/post-199-13360301741708.jpg
ex Aninita

#520 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 03 May 2012 - 01:19 PM

Of Carmen m-ai omorat cu puii aia de balta!!! :scratch: Crocanti cu un pahar de bere receee!

Ela, si eu cred ca ai iesit mult mai castigata cu crevetii decat cu surimi. Totusi surimi sunt facute din faina de mandioca si faina de grau la care se adauga putine resturi de peste, aroma de peste, intensificadori. Au muuuulti carbohidrati. Pe cand crevetii sunt deliciosi, proteina ce nu ingrasa. :wacko:

Eu am cumparat mieji de midii, sa vad ce-oi face cu ei. Inca nu am purces la studiul topicului ca sa iau inspiratia necesara. :scratch:

Arata acest topic


  • 90 Pagini +
  • « Prima
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi