2day I've striked gold!!!
Am cumparat de la o pescarie niste guvizi dulci, delicati si mai presus de toate
proaspeti, nu congelati.
Pe tocator vanzatorul avea un cogeamite crap despicat si alaturi aproape un kilogram de lapti (
"botargo" fresco)
Intrebat fiind, a vrut ininitial sa mi-i vanda, apoi vazand ca are de-a face cu cineva care-i apreciaza marfa, mi i-a daruit.
Marfa!

Le-am dat un clocot rastimp de cinci minute la foc mic in apa, sare, otet de vin, frunze de dafin - asa se dizolva complet solzii guvizilor + inotatoarele si partial coada - si am lasat sa se racesca, inteval in care am preparat o noua marinata dulce-acrisoara-sarata-aromata ca la
Bratherringe.
Pentru cei ce nu cunosc, textura si gustul laptilor se aseamana uimitor de mult cu cele ale creierului de porc. Nu am simtit
ABSOLUT de loc izul specific de crap si nici tenta usor amaruie a laptilor de macrou.
O nebunie!
.

.