Forum Culinar: Ginduri razlete - Forum Culinar

Salt la continut

• 11 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ginduri razlete sinteti bineveniti sa adaugati, comentati

#201 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 05 July 2010 - 09:58 AM

Si cu salariul , daca n-ai 35 de ani la intrarea in Dienst e bine :lol: Eu mi-s nascuta in 75 si am Stuffe 6. Tu esti o leaca mai tanara, parca , nu? Stuffele asta se schimba cam la 3 ani , parca....Uita-te in tabel cu A13 mit Zulage , Stuffe 6 sau 5 ( daca esti mai tinerica) ,adauga cam 10% banii de Craciun ca se dau lunar, scade cam 1000 impozitul si Soli si gata!!!!!

#202 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 06 July 2010 - 12:47 PM

Vezi postareaCassia, la 03 July 2010 - 09:12 PM, a spus:

Nu stiu altii cum sint, dar orice mic semn de mai bine pentru mine conteaza foarte mult; superstitii sau nu, lucruri mici pot face viata mai frumoase. Desi parca imi amintesc ceva de genul 'Speranta este cel mai periculos sentiment' la fel de bine este si 'Speranta moare ultima'

Lulu, desi nu cred in superstitii, incep sa intru la idei cu fluturii astia ce ma viziteaza in ultima vreme. :floare:
Musafirul de saptamina trecuta dupa 4 zile am descoperit ca-si daduse obstescul sfirsit (isi agatase un piciorus in draperie). Mi-a parut rau. :D

Insa azi-noapte ce-mi vad ochii ? Pe suportul de la draperie statea un fluturel :D, iar eu fuga cu Sony-ul dupa el ... :pupic:

Imagine postata

... dimineata tot acolo era in dormitor; iar acum a disparut. Ma intreb pt. cit timp ? :headbang:

Imagine postata

#203 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 22 July 2010 - 08:57 PM

(dupa 2 saptamini) m-am trezit dimineata ca aveam iar un fluture pe draperie :P

Imagine postata

#204 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 22 July 2010 - 09:37 PM

Eu cred ca le place culoarea la draperia ta :P
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#205 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 22 July 2010 - 11:31 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 22 July 2010 - 09:37 PM, a spus:

Eu cred ca le place culoarea la draperia ta =((

Posibil. (dar aceeasi culoare o avea si vara trecuta, iar fluturi au zburat o multime prin gradina in timp ce aveam de asemeni fereastra deschisa la dormitor. de-aia mi se pare ciudat =(()

#206 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 24 July 2010 - 06:21 PM

update: musafirul de acum 2 zile a disparut din dormitor. insa azi cind m-am intors acasa dintr-o vizita, efectiv am inlemnit fiindca linga tabloul lui Jacques Wely era un fluture. :(

Imagine postata

Imagine postata

dupa ce-am vazut ca nici flash-urile Sony-ului nu l-au facut sa decoleze si sa-si ia zborul spre usa laaaaarg deschisa catre terasa casei, mi-am zis: "bai, de-acu' se ingroasa gluma !". si am facut rapid un sirop de zahar (cum zicea D'Artagnandru), in care am inmuiat un betisor cu vata

Imagine postata

eram cu inima cit un purice cind am apropiat betisorul de fluturici, iar el n-avea nici o frica ! :tongue3: a inceput sa soarba tacticos din vata insiropata :P si sa-si deschida usor aripile

Imagine postata

Imagine postata

cind s-a saturat de dulcegarie, s-a mutat bine-mersi in sufragerie pe frunza unui amaryllis, si nici gind sa pofteasca pe usa afara ! :toothy9;

Imagine postata

(hm, ce au fluturii astia cu mine ? :biggrin: )

#207 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 24 July 2010 - 06:42 PM

Pe mine m-a urmarit unul la mare acum doi ani. Mi se punea pe brat si nu pleca. Ii iubesc desi am o senzatie ciudata cand se aseaza cu piciorusele pe piele, pentru ca agata putin. Mi se par niste creaturi fascinante. Ce frumos e si asta. Eu cred ca tine de miscarile maselor de aer si curentii atmosferici, trebuie sa aiba ceva de a face cu clima, cu balanta naturala. Imediat ce habitatul lor le este cat de putin agresat, reactioneaza imediat. Sau e ceva la tine in casa care ii atrage in mod deosebit. Nu sunt entomolog, desi as sta cu orele sa ii observ, ca de altfel pe toate creaturile.

Intereseaza-te putin de i-ar putea atrage. Sau poate se refugiaza la tine...nu stiu. O fi crescut poluarea fonica..un element botanic esential in habitatul lor poate dispare? Se taie copaci prin zona? Sau poate inamicul natural al lor e decimat (vad ca in principiu din astia inchisi la culoare iti apar).
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#208 Useril este offline   CamillaWitt 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 60
  • Inregistrat: 16-April 10

Postat 24 July 2010 - 07:50 PM

Raspunsuri date de copii din clasa a doua la urmatoarele intrebari:

De ce a facut Dumnezeu mame?

1). Ea e singura care stie unde e banda de lipit.
2). Mai mult ca sa curete casa..
3). Sa ne ajute pe noi cind ne nastem.

Cum le-a facut Dumnezeu pe mame?

1). El a folosit pamant, cum ne-a facut si pe noi.
2). Magie, plus putere suprema, si a amestecat mult.
3). Dumnezeu a facut mame la fel ca mine si tine ... Numai ca el a folosit piese mai mari...

Din ce ingrediente au fost facute mamele?

1). Dumnezeu a facut mame din nori si par de inger si cele mai frumoase lucruri din lume si o masura de severitate.
2). Ele trebuie sa aiba startul din oase de om. Dupa aia s-a folosit foarte multa ata, ma gandesc.

De ce Dumnezeu te-a dat pe tine mamei tale si nu la altei mame?

1). Pentru ca noi sintem neamuri..
2). Dumnezeu a stiut ca ea ma iubeste mai mult decat mamele altor oameni.

Ce fel de fetita a fost mama ta?

1). Mama mea a fost totdeauna mama mea si nimic altceva.
2). Nu stiu, ca nu am fost pe vremea aia, dar cred ca a fost mare sefa.
3). Altii imi spun ca ea era buna candva.

Ce a trebuit sa stie mama ta despre tatal tau inainte ca ea sa se casatoreasca cu el?

1). Numele lui de familie..
2). Ea a trebuit sa stie trecutul lui. Daca a fost un escroc? Daca se imbata cu bere?
3). Daca face cel putin $800 pe an, daca el a spus ’nu’ la droguri si ’da’ la treburile casei?

De ce mama ta s-a casatorit cu tatal tau?

1). Tatal meu face cele mai bune macaroane din lume. Si mama mea mananca mult.
2). Ea a devenit foarte batrana si nu mai putea sa faca nimic fara el.
3). Bunica mea mi-a spus ca mama mea nu a avut sapca gindirii pe cap cand s-a maritat cu tata.

Cine-i boss la voi in casa?

1). Mama mea nu vrea sa fie boasa, dar ea trebuie sa fie pentru ca tatal meu e pampalau.
2). Mama e. Poti sa-ti dai seama dupa cum face inspectia camerei mele. Ea vede orice sub pat.
3). Eu cred ca mama e, numai pentru ca ea are mai multe de facut decat tatal meu.

Care-i diferenta dintre mama si tata?

1). Mama lucreaza la lucru si lucreaza acasa, iar tata lucreaza numai la lucru.
2). Mama stie cum sa vorbeasca cu profesorii fara ca sa-i sperie.
3). Tatii sint inalti si puternici, dar mama are puterea reala, pentru ca ea este cea pe care o intrebi cind vrei sa perteci o noapte acasa la prieteni...
4). Mama are magie, ea te face sa te simti bine fara doctor.

:biggrin: :tongue3: :toothy9;

#209 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 24 July 2010 - 08:18 PM

Dana,ai cumva multe flori prin casa care ar putea sa-i atraga?Posibli sa le placa de tine.Acum ca l-ai adapat cu sirop o sa ti se duca faima printre neamul fluturesc :floare:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#210 Useril este offline   Nico 

• bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationuk

Postat 24 July 2010 - 09:20 PM

M-am trezit bine astazi,chiar cu pofta de a face multe,chiar daca oboseala si-a cam spus cuvantu`,ce sa fac...trebuie,am 2 job-uri vin dintr-o parte si fug in alta,nu-i bai ,simt ca pot
Am fost hotarata sa merg la tuns,trebuia...
In timp ce savurez cafeaua o sun pe mama,ca de obicei,si-mi zice ca a murit o matusa ,Tanti Maricica de la Bucuresti ,sora tatei, singura care mai era in viata,am simtit pentru un moment ca timpul s-a oprit,o senzatie tare ciudata,am plans si lacrimez si acu` si chiar ma doare tare,Dumnezeu s-o odihneasca.
Am fost si la tuns,n-a inteles bine tipa cum vreau sa ma tund ,arat ca un c - r,ma rog se putea si mai rau,a trecut ziua ,fara sa fac ceea ce-mi propusesem,nu-i nimic se mai intampla,si maiine e o zi...

#211 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 24 July 2010 - 09:23 PM

Condoleante :floare:
Da,si mîine e o zi...
Te pup,Nico!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#212 Useril este offline   Cassia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 268
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationla nord de 49

Postat 25 July 2010 - 01:39 AM

Dana- faza cu fluturii este spooky. Trebuie ca exista un mesaj, dar nu il percepem noi.

Nico- Condoleante pentru matusa. Cit despre par, nu-i bai, o sa creasca.

Ce astepti sa vezi cind mergi la plaja in Vancouver?
Un velier- $40,000 (cel putin)
Imagine postata
O casa- $8 Mil
Imagine postata
Ce nu astepti sa vezi?
Nunta de indieni- priviti figura mirelui- Priceless!!! :floare:
Imagine postata

Am fost surprinsa sa vad o nunta de indieni in zona publica; au ridicat un cort mare
Imagine postata
lumea a fost adusa la ceremonie cu asta
Imagine postata
Au dat in tobe si s-au vaitat pret de o ora, apoi a fost mai liniste pentru ca preotul lor le-a tinut cuvintarea de rigoare.
Nu s-au servit nici un fel de aperitive. Dupa citeva ore au plecat, tot pe apa desigur
Imagine postata

Ma gindesc ce panica a intrat in lumea subtire care locuieste in zona respectiva. Plaja la care mergem este in cea mai scumpa zona rezidentiala din Vancouver si pina nu demult era the best kept secret. Sper sa nu fii dat ei startul la un nou trend. Bleah.
Prieteni sunt acele persoane, care te iubesc cu toate ca te cunosc bine.

#213 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 25 July 2010 - 12:02 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 24 July 2010 - 06:42 PM, a spus:

Intereseaza-te putin de i-ar putea atrage. Sau poate se refugiaza la tine...nu stiu. O fi crescut poluarea fonica..un element botanic esential in habitatul lor poate dispare? Se taie copaci prin zona? Sau poate inamicul natural al lor e decimat (vad ca in principiu din astia inchisi la culoare iti apar).

Lori, am cautat un pic pe internet si am descoperit ca e vorba de specia "aglais urticae". Nush ce-i atrage la mine in casa. Citesc ca-i place sa stea prin urzici. Dar n-am nici de unele, nici prin gradina, nici in bucatarie si mai ales prin dormitor. :P

Vezi postareaMaya, la 24 July 2010 - 08:18 PM, a spus:

Dana,ai cumva multe flori prin casa care ar putea sa-i atraga?Posibli sa le placa de tine.Acum ca l-ai adapat cu sirop o sa ti se duca faima printre neamul fluturesc :blush:

Maya, in sufragerie am citeva orhidee inflorite, dar nu s-a atins de flori nici macar din zbor. Cum o sa mi se duca "faima" nu prea vad, ca ieri dupa un timp a zburat pe un zid de caramida de deasupra semineului si acolo sta plantat chiar si la ora asta. ;)

Vezi postareaCassia, la 25 July 2010 - 01:39 AM, a spus:

Dana- faza cu fluturii este spooky. Trebuie ca exista un mesaj, dar nu il percepem noi.

Lulu, nu intru in amanunte, dar primul fluture (ce si-a agatat piciorusul in draperie :( ) parca a vrut sa-mi dea un avertisment.
Asta de-acum m-a facut sa ma trezesc azi cu o stranie senzatie ca e cineva care tinjeste dupa casa si se simte bine in compania mea. ;)

Vezi postareaCassia, la 25 July 2010 - 01:39 AM, a spus:

Ma gindesc ce panica a intrat in lumea subtire care locuieste in zona respectiva. Plaja la care mergem este in cea mai scumpa zona rezidentiala din Vancouver si pina nu demult era the best kept secret. Sper sa nu fii dat ei startul la un nou trend. Bleah.

Mooama, ce invidie am pt. casa de pe plaja, nu pt. filmul live bollywoodian ! :P

(btw, mi se pare mie ca mirii sint din lumea buna sau chiar sta un bodyguard in dreapta pe linga copaci ? :P )

#214 Useril este offline   Cassia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationla nord de 49

Postat 25 July 2010 - 08:19 PM

Vezi postareauptown girl, la 25 July 2010 - 12:02 PM, a spus:

Mooama, ce invidie am pt. casa de pe plaja, nu pt. filmul live bollywoodian ! ;)

(btw, mi se pare mie ca mirii sint din lumea buna sau chiar sta un bodyguard in dreapta pe linga copaci ? ;) )

Cred ca tipii aveau bani, pentru ca sa inchiriezi o barca de transport care in mod normal este folosita pentru filmari (este studiou aici in Vancouver) nu este cel mai ieftin. Si tipul cu barca a facut citeva drumuri sa ii aduca aici si apoi sa ii duca. Deci s-ar putea sa fii avut un bagator de seama. Aveau si iatagane :)

#215 Useril este offline   Cassia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationla nord de 49

Postat 25 July 2010 - 10:34 PM

Trecind pe linga un cimitir Tudor intreaba:
- This is where the dead people live?
- Cred ca ar fi mai frumos daca un elicopter i-ar lua si i-ar duce pe un nor. (ma rog, a fost tot in engleza)

Alta:
- Mama, stii care este cea mai mare dorinta a mea? Sa traiesti forever.

Arata acest topic

• 11 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi