Geany, la 14 April 2010 - 07:07 PM, a spus:
Draga Pisoi,zaresc in spate si branza murata neeaaammm!!!!eu maine o sa o incep pe-a mea vin cu poze...cat despre masline nu ai simtit rosmarinul pt. ca maslinele au un gust tare ,decis,al lor natural deci e mai greu de acoperit(doar cu ceva tare precum usturoiul)daca mami tau s-a strambat la usturoi sa incerci sa-i faci un borcanel cu ardei iute uscat(fulgi)in loc de usturoi...super...
Sa stii ca o sa incerc si cu ardei iute uscat, dar nu pentru mama ca o pisca la limba

, mie imi place.
Avand in vedere ca ti-e atat de frica sa nu se altereze uite mai vin c-o idee pt. viitor(ti-am zis doar ca i'o is moldoveanca inventiva),pui in ulei caldut la macerat usturoi rosmarin proaspat sau ardei iute ce vrei tu,lasi la macerat uleiul 3 zile si apoi scurgi si il ai pregatit pt. masline sau branza,salate ce vrei tu
Sa stii ca esti geniala! Asa o sa fac cu siguranta!
Iar acest ulei pe care tu acum il refolosesti,pune'l la salatele tale faine sau fa o pasta aglio olio mama ce bun..te pup si dau eu o tura si pe la salati''asteapta-ma ca viu'...

Nici prin cap nu-mi trecea sa arunc cumva uleiul ala aromat! Tot voi m-ati invatat ca se poate refolosi si ghici ce? Chiar aseara am facut paste cu ciuperci iar ciupercile le-am calit in uleiul asta infuzat cu usturoi - doamne ce arome ieseau din tigaia aiaaa! Si apoi pastele simple (alea facute de mine ieri dimineata

le-am stropit tot cu ulei din asta inainte sa le pun in farfurii. Sunt peste masura de incantata.
Chiar si uleiul ala in care e rozmarin o sa-l folosesc, trebuie sa iasa aroma din rozmarin intr-o tocanita sau mai fac eu niste cartofi jumate fierti jumate copti la cuptor cu rozmarin.