Dupa cum bine stiti, regulile sunt reguli si trebuie respectate. Nimic nu-i mai important ca regula, iar eu sunt cel mai disciplinat Bonicel din Bonicelia si nimic nu ma opreste pe mine sa

...da, sa le respect. Adica pe reguli.
Centura e in capul listei de reguli care-mi plac si pe care le respect cu mare drag.
Adica atunci cand
vezi un politist...reformulez, atunci cand
te vede un politist e bine sa zareasca si blestemata de centura spanzurata langa tine, iar eu stiu asta foarte bine si ma conformez.
Cum ma conformez? Simplu, e deja reflex, cum zaresc un politist, lucrator la drumuri si poduri, sau la salubritate (adica purtatorii de veste fosforescente) mana mea zboara pe centura si-o trag fulgerator peste mine. Cum va spuneam, regula-i regula. Cel mai naspa e cand ei
te vad si tu
nu-i vezi.

Ieri mergeam cu autobuzul 133 fiindca masina mea n-avea benzina si eu nu stiu sa pun, fiindca asa cum mai precizam pe undeva, e si indecent ca o doamna sa stea cu tzutzuroiu' ala-nfipt in gaura aceea ascunsa parsiv pe undeva pe suprafata masinii,

dar sa revin.
Deci mergeam eu cu autobuzul, stateam pe scaun la geam si priveam traficul linistita.
Linistita pana ce-am zarit la 2 m de mine uniforma fosforescenta, moment in care mana mea a zburat fulgerator spre centura, care nu era acolo, evident, acelasi moment in care realizez ce-am facut si anume cautam centura pe geamul autobuzului. Mana fiind inca sus, o cobor discret scarpinandu-ma usor in cap.
E clar sper si vede toata lumea cat de disciplinata sunt si cum stiu sa respect regulile in orice moment.