Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#1161 Useril este offline   anaiordan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 282
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationGrecia-Syros

Postat 26 November 2011 - 03:10 PM

paduchi...simt ca ma manaca pielea cand aud...nu am avut niciodata..sper sa nu am de-a face curand cu ei =))...sotul a avut cand era mic si ii mai spun din cand inc and paduchiosule :beer2: ..oricum nu e placuta situatia...si pe aici pe la gradinite s-au plans ca au inceput sa apara...tot asa de la copii cu parinti mai neinteresati de igiena..

legat de problemele cu netul...fetelor va inteleg perfect...am avut si noi la probleme cu mutatul liniilor de nici nu vreau sa imi amintesc. Suntem de 3 ani in Grecia...si ne-am mutat de 3 ori..de doua ori in prima insula unde am stat si a treia oara cand am schimbat insula...am avut tot asa vreo doua luni in care nu puteau sa faca transferul liniei si normal ca ne-au cerut sa platim...dar m-am certat cu ei mereu..si cel mai enervant era ca mereu vb cu alt operator si tb sa explic situatia de la capat mereu...acum cand ne-am mutat in Mykonos am stat aproape doua luni fara internet si telefon...groaznic, mai ales ca eu lucrez de acasa, si pana la urma am renunta la compania pe care o vroiam si am trecut la cea nationala..intr-un final se pare ca e cea mai sigura...si deja ma gandesc sa ma mut din nou =))) din diverse motive intampinate aici...imi e groaza sa ma gandesc iar la mutatul liniei...

bafta multa, sper sa rezolvati repede!

#1162 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 26 November 2011 - 07:45 PM

Eu mă tot gândesc la situaţia în care o familie mai puţin norocoasă este pusă în situaţia de a cumpăra şampon de păr pentru combaterea pediculozei: la noi costă aproape 40 de ron , o sumă destul de piperată şi pentru mine , care lucrez şi am un venit relativ sigur. ( !)
Anul trecut am avut o elevă dintr-a 7-a , ai cărei părinţi nu aveau nici un venit şi singura sursă de bani era alocaţia de stat a copilei, în valoare de 42 ron . Fata nu era vinovată că tata e bolnav şi nu poate lucra, mama făcea şi ea ce putea să îl îngrijească pe soţ şi fată , dar pur şi simplu nu avea de unde să ia bani pentru şampon. L-am luat eu- nu din generozitate, ci pur şi simplu pentru că lucrasem mult cu fetiţa respectivă şi parcă mă mânca şi pe mine părul când am auzit că i se descoperiseră paraziţii... mi-am dat cu pieptenul de metal fff. des pe care-l primisem cu şamponul , n-am avut nimic, doar efectul placebo!- apoi am dat-o pe fată , care a scăpat şi ea de situaţia neplăcută, ca să constat că restul rămas a trebuit să-l donez unei colege de grădi de-a lui Mihai- tot o familie mai nevoiaşă. Măcar am scăpat şi nu a luat şi Mihai , care are părul destul de lunguţ şi nu prea aş fi vrut să i-l tund...
Totuşi , şampoanele astea sunt prea scumpe... eu sunt de acord că se nasc din mizerie, dar , la preţul acesta , câte persoane aflate în dificultate financiară şi-l pot permite????
PS. Poza cu Mihai din perioada aceea- era Leul din Vrăjitorul din Oz- la grădi...

Fisiere atasate

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#1163 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 26 November 2011 - 10:29 PM

Koral, ce dulce e Mihaita, mi-a facut seara mai frumoasa cu mutrita lui- :)

Simona, eu am de unde alege nu asta e pb, dar nu pot sa aleg fiinc handicapatii astia mi-au prelungit automat ctr pe inca un an, si nu pot rezilia.
Sunt curioasa acum ca le-am platit si aia 14 e care ziceu ca ii am de plata,desi eu am platit facturile tot timpul ce mai spun.Ca m-am saturat ca de fiecare data cand sun sa gaseasca motive, ba ca nu atata viteza cat aveam inainte, ba ca-i alba ba ca-i neagra.Nici macar n-au bunul simt sa sune cand zic ca suna.
Penultima data tipa a facut prelucrarea de date, ne-a intrebat unde e doza, a zis ca prelucreaza si ca intr-o ora trimite e-mail?Voi ati primit ceva de la ei?Ca eu una nu :)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1164 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 26 November 2011 - 10:49 PM

Koralina, eu as fi zis ca ai o Mihaela asa-i de delicat. :)

Iti dau dreptate ca-s scumpe.Dar intr-un fel sau altul trebuiesc eliminati.
Pe mine in cazul de fata ma deranjeaza nepasarea mamei.In plus politica gresita a scolii: un control, carantina si certificat.
In plus sunt multe alte aspecte ale familiei respective care puse una peste alta, nu poti sa nu te enervezi.
Copila n-are vina e clar.

#1165 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 26 November 2011 - 11:02 PM

Bafta doamnelor, sa scapati de invadatori.
Koral, superb Mihaita ai tu acolo.
La mine fiimea a scapat , au mai fost cazuri, dar nu in clasa ei :)

#1166 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 27 November 2011 - 08:04 AM

Vai Koral ce Mihaita frumusel ai tu acolo, seamana cu tine, nu-i asa? =))
Imagine postata

#1167 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 27 November 2011 - 09:59 AM

Vezi postareaMaya, la 25 November 2011 - 08:09 PM, a spus:

Exact! Schimb de tapete Imagine postata

Pisco, cred ca voi ati fost o generatie mai norocoasa. Noi, copchii anilor '70-'80, am fost mai putin norocosi Imagine postata

Asa e Maya, am fost mai putin norocosi! De exemplu, eu mergeam la Scoala nr.1 din Bucuresti si erau ani cand in urma controlului epidemiologic, invatatoarea ne astepta usa si eram 14 in clasa carora ne punea paltoanele si caciulile separat, langa catedra, nu la cuier, ca sa nu ne molipsim de la aia care erau suspecti.E drept ca Ceausescu obligape toti sa mearga la scoala, asa ca aveam si din aia! Dar culmea e ca nu acolo am facut isprava, ci dupa ce m-am mutat la o scoala de protocol zero, langa Inspectoratul de sector!! =))
Dar daca-i prindea asistenta, ii trimitea acasa si pana nu veneau cu hartiuta, nu-i primea inapoi,pe cuvant de fost pioner!

Sampoanele sunt intradevar scumpe, bine ca sunt eficiente, pot fi trecute de la unul la altul! =))
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1168 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 November 2011 - 04:41 PM

Stiu stiu, ar trebui sa nu ma ma enervez ca fac riduri :D , da ce pot face.

Azi am vrut sa imi mai vopsesc 2 pereti, eram chitita pe o nuanta,da n-am gasit vopseaua in nuanta respectiva, adica gasit nuanta da era iuni, nu cu efect cum voiam eu.Asa ca am ales o alta, am zis ok, o inlocuiesc cu asta ca e tot mai inchisa,desi aproape ca mi-a cazut parul din nas cand am vazut ca o galetusa de 2l e 40€,da cand e vb de casa, nu ma uit la bani.

Imi pregatesc terenul azi si deschid cutia, mi se pare mie cam deschisa, da zic, nah, cand o amestec si si pun pe perete,poate da altfel.Ti-ai gasit, nheee, in loc de culoare murei e culoarea zmeurei :D :) ,noroc ca am dat intr-un colt.
Da acu sunt cu toata camera cu fundu in sus si pana nu ajunge al meu sa o ia sa o schimbe nu pot face nimic :D

Acasa la mine

#1169 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 29 November 2011 - 04:44 PM

Vezi postareaIoana, la 29 November 2011 - 04:41 PM, a spus:

, da ce pot face.

Sa te duci la fantana dorintelor poate se rezolva! :)

#1170 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 November 2011 - 04:48 PM

Vezi postareaEataly, la 29 November 2011 - 04:44 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 29 November 2011 - 04:41 PM, a spus:

, da ce pot face.

Sa te duci la fantana dorintelor poate se rezolva! :)

haha, nu stiu daca fantana are vreo bagheta ca eventual din culoarea care e acu sa o faca cum voiam defapt initial:)

Acasa la mine

#1171 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 29 November 2011 - 04:50 PM

Pai poate rezolvam problema cu internetu'.
Macar una sa se indeplineasca.... :)

#1172 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 November 2011 - 04:54 PM

Vezi postareaEataly, la 29 November 2011 - 04:50 PM, a spus:

Pai poate rezolvam problema cu internetu'.
Macar una sa se indeplineasca.... :D

:)

Acasa la mine

#1173 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 29 November 2011 - 05:17 PM

Koralo ,

Mihaita arata intr-adevar ca un rege al junglei .
Ce atitudine leonina !
Nici nu ma mir ca l-au ales pentru rol .
E un scump .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#1174 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,044
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 29 November 2011 - 07:32 PM

Vezi postareazerda, la 27 November 2011 - 09:59 AM, a spus:

m-am mutat la o scoala de protocol zero, langa Inspectoratul de sector!!

zerda, e vorba cumva de scoala aia de pe titulescu (176?), care avea bazin de înot?

#1175 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 29 November 2011 - 08:33 PM

Vezi postareaPiscotel, la 29 November 2011 - 05:17 PM, a spus:

Koralo ,

Mihaita arata intr-adevar ca un rege al junglei .
Ce atitudine leonina !
Nici nu ma mir ca l-au ales pentru rol .
E un scump .Imagine postata

Mulţumim de complimente, tuturor- şi nu , nu seamănă cu mine :(( Ambii băieţi seamănă cu tatăl lor ( care întâmplător nu e vecinul , ci soţul meu care e blond cu ochi albaştri ;) )
Ancuţo, era musai să-l ia în orice rol , chiar şi în cel de cărare din cărămizi de aur , pentru că "Dorothy" era iubita lui ;) ian vedeţi ce dulci erau împreună...

Fisiere atasate

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#1176 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 29 November 2011 - 09:40 PM

Vezi postareakoral, la 29 November 2011 - 08:33 PM, a spus:

Ambii băieţi seamănă cu tatăl lor ( care întâmplător nu e vecinul , ci soţul meu care e blond cu ochi albaştri ;) )
Ancuţo, era musai să-l ia în orice rol , chiar şi în cel de cărare din cărămizi de aur , pentru că "Dorothy" era iubita lui ;) ian vedeţi ce dulci erau împreună...

Eu totusi spun, ca seamana si cu tine. Tare dulci hulubaşii! :((
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1177 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 30 November 2011 - 09:48 AM

Vezi postareakoral, la 29 November 2011 - 08:33 PM, a spus:

Ancuţo, era musai să-l ia în orice rol , chiar şi în cel de cărare din cărămizi de aur , pentru că "Dorothy" era iubita lui Imagine postata ian vedeţi ce dulci erau împreună...

Io ma topesc ca untul in tigaie cand vad asa ceva si mi s-au inmuiat ochii .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#1178 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 02 December 2011 - 03:29 PM

Nervi din nou , pe ala care a inventat messu' . De ce? Pentru ca unii nu mai pot trai , nu mai au ce vorbi cu cei din casa , nu mai pot exista pe pamant , fara YM. Unii fiind cel cu care imi impart eu viata . Ieri , lucreaza de acasa , spun clar ca am frigiderul cam gol si ar trebui mers la cumparaturi , dar fiind multe de luat , ar fi ideal sa mergem impreuna cu masina , sa nu trag singura de plase ( eu nu am carnet de conducere). Ok , se face ora 7 seara si vad ca el tot "lucreaza" ....se face 7.30 p.m , tot nu renunta la calculator . Mai , da' mult are de lucru ....cand colo ...el statea bine merci pe mess cu prietenii si eu ma spumam ca la 9 se inchid toate magazinele si nu am de unde sa cumpar cele necesare . Raspuns " ce vrei?ma relaxam si eu putin cu prietenii ?" :) :) Furioasa , nu am mai mers nicaieri si nici nu merg , se va manca ce se gaseste prin casa , nu sunt eu aia cu pretentii si mofturi , eu rod si-un biscuite si beau un pahar cu lapte si mi-e suficient .

#1179 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 02 December 2011 - 03:44 PM

Izuk, iubita, ca sa nu avem probleme de acest gen, am decretat sambata dupa-amiaza zi de cumpareala. Punct. Nu se discuta. Daca in timpul saptamanii mai am nevoie de ceva am in drumul meu multe magazinase, asa ca ma descurc doar cu bicicleta.
Nu te enerva... lasa ca trece. Da' incearca sa faceti si voi asa. Faceti o regula si tii cu dintii de ea. Si ai sa vezi ca nu mai ai de ce sa te superi.
Sorina

#1180 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 02 December 2011 - 03:50 PM

Vezi postareaizuk, la 02 December 2011 - 03:29 PM, a spus:

Furioasa , nu am mai mers nicaieri si nici nu merg , se va manca ce se gaseste prin casa , nu sunt eu aia cu pretentii si mofturi , eu rod si-un biscuite si beau un pahar cu lapte si mi-e suficient .

Bine ai facut! Pacat de nervii tai insa..daca nu are chef, sa manance YM :)
A cat is a friend fur-ever !

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic