Imi pare tare rau
Ma enervez!
Postat 07 December 2011 - 11:59 PM
Imi pare tare rau
Postat 08 December 2011 - 12:00 AM
Din pacate, nu-ti raminde decît sa accepti. Stiu ca e greu, dar peste oameni fara prea mult suflet vei da mereu!
Da, eu chiar consider ca nu au suflet, mai ales ca si ei cunosteau situatia! Cum naiba sa arunci pozele?!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 08 December 2011 - 12:07 AM
Pacat ca au fost asa de obtuzi! Poate voua va faceau o bucurie cu pozele!
Mama mea a murit tot asa cand eram mica, cand am gasit pozele, pe la vreo 8 ani, am plans ca un copil, dar eu am fost norocoasa nu le-a aruncat nimeni! Pare absurd si cand citesc ce am scris, de ce sa le arunce??
Postat 08 December 2011 - 12:12 AM
Imi pare tare rau ca au aruncat pozele cu sotul tau...F. f. trist ,un gest ce nu aduce nici un beneficiu nimanui,o rautate,..Ce curatenie?!Cat loc pot sa ocupe niste poze?!
Edit:
SAM_1813.JPG (65.67K)
Number of downloads: 0
Postat 08 December 2011 - 01:48 AM
Parintii traiesc in sufletul sotului tau, poze sau nu poze... iar cine e ticalos si nu merita sa fie pretuit, scoate-l din viata ca pe o masea stricata!
Eu pot sa iert o greseala, dar asta e TICALOSIE. Asta nu se iarta.
Postat 08 December 2011 - 04:41 AM
Pina intr un final dupa divortul de mama a facut vinzare cumparare la casele cumparate cu banii mei din strainataturi.Vinzare cumparare pe numele copiilor din floricele ale amantei lui.
Ce trauma ne a facut raul' asta nici nu am cuvinte de scris.
De fapt toate astea erau in inima mea si au iesit un pic afara...da le bag inapoi si nu le mai scot(asa mi zicea psy ul)
Deci asta cu aruncatu' ruptu de amintiri stiu doare rau.
Postat 08 December 2011 - 09:52 AM
Postat 08 December 2011 - 10:45 AM
E trist cand se bucura ca ti-au facut un rau.Foarte trist.
Viata lor e atat de goala incat se bucura de necazul altora.Sau il provoaca chiar ei.
Postat 08 December 2011 - 03:12 PM
Eu sunt o fire pasnica, ma mai aprind uneori, ma amarasc, imi trece, da uneori efectiv oricata bunavointa as avea, nu mai pot trece peste.
Ok am inteles acum cativa ani cand ne-a dat o masa care o lasasem la ea "de pomana" ca o incurca, desi putea sa o sune pe mama sa vina sa o ia, nu sa o dea fara sa ne intrebe era bunul nostru, asa cum erau si un tv si aspirator, care nu o incurcau si normal ca e-a pastra,desi tot ale noastre lasate la ea erau.
Dar niste amarate de poze?asta n-am sa inteleg niciodata.
In ciudata faptului ca m-am purtat frumos chiar si atunci cand am plecat si m-a vorbit pe la spate, am zis ca nah, suntem oameni, cu totii mai gresim, dar totul are o limita.
Eu sotului i-am scos poze cu fata lui ca exa ii luase tot,n-as fi putut sa arunc niste amintiri.
Mama de exemplu are poze acasa cu noi si fostii prieteni desi toate suntem casatorite, ce era sa faca sa le arunce?nu sunt amintirile noastre.chiar daca apar alti barbati din vietile nostre.
Eu de exemplu pozele cu fosta lui sotie i le-am dat fetei, mi se parea normal ca ea sa le pastreze ca sunt parintii ei, n-am rupt si aruncat nici o poza.Dar unii au un suflet atat de " bun" ca o arata din faptele lor.
E dureros.....
Postat 08 December 2011 - 03:21 PM
Poza adusa azi de la gradi de bub'...
SAM_1827.JPG (56.47K)
Number of downloads: 0
Sory! Calitatea, e poza dupa poza ca imprimanta e pe dulap...
Postat 08 December 2011 - 03:48 PM
M-am gandit eu ca aia cu codite esti tu
O amintire(noroc ca totusi am ramas cu cateva poze , cele ce am reusit sa le iau eu acum multi ani) placuta e ca pe unde din poze, sotul meu avea 1 an si 1 luna(socrul meu era pasionat de poze, le si developa, avea stampila cu numele lui, le taia ondulat, frumos, un om super pe care mi-as fi dorit sa-l fi cunoscut mai bine) socrul meu a scris "Amintire foto de ticu meu care ma iubeste cu multa ardoare si dragoste deosebita"
Eu sunt o fire foarte sentimentala si tin la astea, in schimb sotul meu se inchide in el,desi simt ca-l doare.
Postat 09 December 2011 - 09:07 PM
Ioana, la 08 December 2011 - 03:12 PM, a spus:
Eu sotului i-am scos poze cu fata lui ca exa ii luase tot,n-as fi putut sa arunc niste amintiri.
Mama de exemplu are poze acasa cu noi si fostii prieteni desi toate suntem casatorite, ce era sa faca sa le arunce?nu sunt amintirile noastre.chiar daca apar alti barbati din vietile nostre.
Eu de exemplu pozele cu fosta lui sotie i le-am dat fetei, mi se parea normal ca ea sa le pastreze ca sunt parintii ei, n-am rupt si aruncat nici o poza.Dar unii au un suflet atat de " bun" ca o arata din faptele lor.
Atunci cand e vorba de copii e normal sa se pastreze,dar in cazul sotului era vorba de o fosta prietena.Poate mai mult mi- a parut deranjant faptul ca le-a sustras fara stiinta sotului,chiar daca el si-a exprimat dorinta de a nu le mai pastra.In fine,pana la urma tot au ajuns inapoi la sot.
Eu azi m-am enervat de cat de 'nesimtiti' sunt unii oameni.
M-a rugat o cunostinta s-o ajut la un eveniment de familie si sa-i coc un tort.N-am zis nu,cu toate ca nu m-a ajutat niciodata si nici nu cred ca voi apela vreodata la ea.
M-am tot framantat si gandit ce tort sa-i fac,am copt blaturi de 2ori ,pentru ca nu mi-au parut suficient de pufoase primele,chiar daca sunt ok.
O sun azi si-ntreb cum merg pregatirile,la care ea,trezita din somn de mine evident:'Pai nu fac nimic ca n-am chef,poate un tort,daca nu, va fi de-ajuns al tau si inca unul adus de-o prietena.
Precizez ca nu e un party de genul ca fiecare aduce ceva,e o sarbatoare la care a invitat inclusiv rude si prieteni de-ai sai.Dintre care oaspeti,o parte ii duc torturi,altii salata si o alta prietena felul principal.Deci cheltuieli extra minime si eforturi la fel.
Nu ca nu ar avea suficient venit sau timp-sta acasa,deocamdata(totusi sotul are mai mult decat suficient venit pentru asta)dar efectiv o doare-n .....de oaspetii si masa la care-i va invita.
Nu-i numar banii si nici nu zic ca nu-nteleg daca cineva nu poate gati(desi are 45 de ani gospodina),dar in cazul asta stiu asa,daca n-ai bani,nu poti sau cu atat mai mult n-ai chef,nici nu inviti lumea,nu?
Daca tot am promis,fac tortul pana la capat, desi cu muuuuult mai putina tragere de inima,dar nu stiu daca ma mai lasa mana s-o ajut in timpul evenimentului stiind ca pe ea o doare la tenesi de ce se va petrece-n casa ei.
Postat 09 December 2011 - 09:19 PM
Ellani, la 09 December 2011 - 09:07 PM, a spus:
Tupeu mare nu gluma...ce fel de petrecere e aia de fapt, voi veniti cu mancarea, veniti si ajutati si eu ma numesc mare gazda :)Vedeti de spalati si vasele inainte de plecare!
Postat 09 December 2011 - 10:00 PM
Sa mai si spun ca a fost plecata de-acasa pentru cateva zile la mama sa,asa fara nici o treaba si i-a mai dat indicatii prin telefon sotului sau ce sa faca pentru petrecere?Stiam ca nu e in genul ei sa stea nopti intregi asa cum am apucat de la mama si cum fac si eu ,atunci cand am evenimente,dar totusi speram ca macar acum sa-si apere fata de gazda.
Nu mai zic cate cuvinte de 'bine' mi-am zis la adresa mea.Eu stau si coc de-mi iese pe ochi,pentru ca ma simteam si rau,iar lumea doarme.Eu ca femeie nu o pot intelege,sincer.
Postat 14 December 2011 - 11:14 PM
Eu m-am enervat pentru ca am sters lampile din bucatarie (sunt 3 lampi puse pe linie una dupa alta la ceva distanta intre ele si fiecare atarna de cate un fir in jos), le-am miscat evident si 2 nu se mai aprind
Postat 14 December 2011 - 11:18 PM
Sunt la finalul unui curs care s-a desfasurat pe o perioada de aproape 4 luni si care are finalitatea dupa sarbatori. Cursul e contra cost. E unul cu acreditare si recunoastere de catre Ministerul muncii.
La curs n-am primit nici macar o foaie dintr-un oarecare suport de curs privind informatiile ce urmeaza sa fie predate verbal...m-am agitat eu dar, tot degeaba .....cum au primit ei recunoasterea Ministerului cand ei nu ne-au dat nici macar un suport de curs????????????
Si vine o rasarita azi ca vrea sa faca cadou profesorilor si secretarei de Craciun ...un cadou gen un hard de pc....CE?????????????
Eu inca nu pot intelege cum un tanar are asa conceptii ceausiste...pt ca pe vremea raposatului dadeai bani sau duceai traista plina ca sa iei un examen...
Spuneti-mi va rog daca e normal sa le mai fac cadou de 3 mil/profesor doar pt ca eu oricum am platit contravaloarea cursului si oricum cursul nu a fost facut exact asa cum ar fi trebuit??????
Fetelor care stati in afara tarii, voi dati atentii, cadouri "valoroase" inainte de Craciun profesoarei, invatatoarelor de la copii vostrii??
Sau ar trebui sa o cadorisesc pe d-na secretara pt ca imi lua banii lunar?????
Si cred ca realizati ca tot eu is aia considerata iesita din parametrii normali....sincer imi pare rau de acei tineri...si imi e rusine ca au pastrat acest obicei ceausist.
Sunt total de acord sa fac cadouri, daca simt, daca doresc, insa nevaloroase (nu ca bani) insa date din inima. Si astfel consider acel cadou foarte valoros.
Postat 14 December 2011 - 11:33 PM
Tu cand spui ca nu ati primit suport de curs la ce te referi?fiinca in multe cazuri nu se dau, suportul asa zis este ce-ti preda profesorul.
Eu aici de ex la cursuri platesc extra pt materialele de curs.Mai cumparam si noi mici atentii,da nu asa ca in tara, o floare, o amintire,ceva simbolic.
Postat 14 December 2011 - 11:42 PM
dar si atunci a fost ceva simbolic gen 10fr de copil...
eu am o prietena profa de pian, si nu accepta decat ce e facut de elevi...gen o punguta de biscuiti sau ciocolata etc.
mi se pare total aiurea sa faci un cadou important la un prof, mai ales la un curs platit, si mai ales ca nu a fost la inaltimea asteptarilor tale.

Ajutor