Ioana, la 08 December 2011 - 03:12 PM, a spus:
Eu sotului i-am scos poze cu fata lui ca exa ii luase tot,n-as fi putut sa arunc niste amintiri.
Mama de exemplu are poze acasa cu noi si fostii prieteni desi toate suntem casatorite, ce era sa faca sa le arunce?nu sunt amintirile noastre.chiar daca apar alti barbati din vietile nostre.
Eu de exemplu pozele cu fosta lui sotie i le-am dat fetei, mi se parea normal ca ea sa le pastreze ca sunt parintii ei, n-am rupt si aruncat nici o poza.Dar unii au un suflet atat de " bun" ca o arata din faptele lor.
Atunci cand e vorba de copii e normal sa se pastreze,dar in cazul sotului era vorba de o fosta prietena.Poate mai mult mi- a parut deranjant faptul ca le-a sustras fara stiinta sotului,chiar daca el si-a exprimat dorinta de a nu le mai pastra.In fine,pana la urma tot au ajuns inapoi la sot.
Eu azi m-am enervat de cat de 'nesimtiti' sunt unii oameni.
M-a rugat o cunostinta s-o ajut la un eveniment de familie si sa-i coc un tort.N-am zis nu,cu toate ca nu m-a ajutat niciodata si nici nu cred ca voi apela vreodata la ea.
M-am tot framantat si gandit ce tort sa-i fac,am copt blaturi de 2ori ,pentru ca nu mi-au parut suficient de pufoase primele,chiar daca sunt ok.
O sun azi si-ntreb cum merg pregatirile,la care ea,trezita din somn de mine evident:'Pai nu fac nimic ca n-am chef,poate un tort,daca nu, va fi de-ajuns al tau si inca unul adus de-o prietena.
Precizez ca nu e un party de genul ca fiecare aduce ceva,e o sarbatoare la care a invitat inclusiv rude si prieteni de-ai sai.Dintre care oaspeti,o parte ii duc torturi,altii salata si o alta prietena felul principal.Deci cheltuieli extra minime si eforturi la fel.
Nu ca nu ar avea suficient venit sau timp-sta acasa,deocamdata(totusi sotul are mai mult decat suficient venit pentru asta)dar efectiv o doare-n .....de oaspetii si masa la care-i va invita.
Nu-i numar banii si nici nu zic ca nu-nteleg daca cineva nu poate gati(desi are 45 de ani gospodina),dar in cazul asta stiu asa,daca n-ai bani,nu poti sau cu atat mai mult n-ai chef,nici nu inviti lumea,nu?
Daca tot am promis,fac tortul pana la capat, desi cu muuuuult mai putina tragere de inima,dar nu stiu daca ma mai lasa mana s-o ajut in timpul evenimentului stiind ca pe ea o doare la tenesi de ce se va petrece-n casa ei.