Nu pot sa-nteleg cum unii oameni suporta (nu pot sa zic altfel) sa stea in casa cu gandaci. Io ma crizez daca-i vad. Cand eram studenta, m-am apucat sa dau cu solutie la 3 noaptea.... si-un an de zile n-am avut probleme. Da' niste oameni incuiati (ca sa nu le zic altfel) stau cu casa plina de gandaci. Colcaie, pur si simplu. Sunt cu sutele.....

Mi se face rau cand ii vad cum se plimba bine-mersi prin casa. Pe masa de la bucatarie, pe la capu' patului unde dorm respectivii indivizi...... prin camara printre toate oalele si printre pungile si recipientele cu varii condimente, prin lada cu ceapa, cartofi..... si ma opresc ca iar ma apuca nervii.
Maica-mea, cand vede furnici (da' de ceva timp n-a mai vazut!

) intra-n fibrilatie. Scoate linoleumul (vorbesc de bucatarie, acolo mai apareau
murnicile), muta mobila, aragazu'..... spala in draci, dadea cu spray, solutie... Pana nu curata totul, nu se lasa. Si oamenii astia, mult mai tineri ca mama..... lenevesc si-i doare la cascheta. Jupanu' comenta: io cre'ca nici nu-i mai omoara.....

Ea sustine ca da cu nu-s ce spray, da' io am vaga banuiala ca ala e de tantari..... Oricum, ala are efect numa' daca dai direct pe lighioana. Altfel imputi aerul si salut! Lor le trebe solutie, sa aiba ce cara in cuib si sa starpeasca tot, inclusiv ouale.
Da' daca n-ai cu cine..... n-ai cu cine!!!! Prea curand nu mai calc in casa aia, asta-i clar!