Ma umplu de nervi din pricina site-urile lu' peste. Si din pricina magazinele lor!
Ma duc eu azi la un magazin de plante, chitita pe-un bonsai si niscaiva ornamente. Ajung, ii bag hartia sub nas lu' tantea de la casierie si-i zic: vreau aia, asta si cealalta. No, bine ca le vrei. N-am decat asta (un ornament). Planta si restul jucarelelor, tre' sa le comanzi pe site, apoi noi le primim in magazin, aduse din pepiniera. Dupa ce le-am urat vreo doua de dulce, ca de ce nu-s in stare sa-mi ia in calcul comanda atunci pe loc de la magazin, iau jucaria ce-o aveau acolo, zic multam si spal putinica catre hotel, cu chip ca fac comanda pe net. Am card in euro, am si bani pe el, deci merge snur. Da, sigur! Din parti merge! Nu facem afaceri cu aia din Romania, primesc io in semn de comanda finalizata. Incerc inca o data, poate-oi fi facut io ceva gresit. Mda, sigur. Precis! Vezi sa nu mearga. La fel, aceeasi urare de bine cu cardurile emise de bancile din Romania - nu vrem sa avem de-a face cu ele!!! Si tranzactia se facea prin PayPal, nu direct pe site, sau mai stiu eu cum. M-am umplut de spume cu nataraii astia!
Duminica ei au inchis, sambata viitoare am deja alte planuri.... ramane sa fac pe naiba-n doispe si sa merg in timpul saptamanii acolo (desi chiar nu vad cum as putea reusi, da' incercarea moarte n-are, moare numa' cine-ncearca), ori sa
zbier ca peste 2 saptamani o sa reusesc sa ajung acolo sambata si ca or sa mai si aiba bonsaiu' cu pricina in stoc. Mda, vrabia mihai viteazu'. Stiu!