Ma enervez!
Postat 29 January 2010 - 12:34 AM

http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 29 January 2010 - 07:14 PM

Postat 29 January 2010 - 09:43 PM
Azi sa vad pe statul de la banca , ca pe data de 27 ian a.c . mi s-a oprit aceeasi suma , de catre acelasi restaurant.
Eu de pe data de 6 ian a.c. sunt in Olanda , de unde n-am plecat nicaeri ...
Maine fac reclamatie la banka , azi am vb cu managerul restaurantului si am rugat sa se reglementeze.Ca altfel iese balamuc pentru aia 15 euro.

Postat 29 January 2010 - 09:50 PM
sheherezada a spus:
Azi sa vad pe statul de la banca , ca pe data de 27 ian a.c . mi s-a oprit aceeasi suma , de catre acelasi restaurant.
Eu de pe data de 6 ian a.c. sunt in Olanda , de unde n-am plecat nicaeri ...
Maine fac reclamatie la banka , azi am vb cu managerul restaurantului si am rugat sa se reglementeze.Ca altfel iese balamuc pentru aia 15 euro.

culmea , ca doar nu ai facut RID of bank , nu i-ai spus? :roll:
Postat 30 January 2010 - 09:06 AM
Cum au putut sa incaseze bani fara cardul si mai ales fara pinul tau ?
Ce excrocherie mai e si asta ?
Nu mai e nimic sigur pe lumea asta ?
S-au apucat de clonat carduri in restaurante ? :roll:
Pentru 15 Euro ?Gizas!
Postat 30 January 2010 - 10:56 AM
Piscotel a spus:
Cum au putut sa incaseze bani fara cardul si mai ales fara pinul tau ?
Ce excrocherie mai e si asta ?
Nu mai e nimic sigur pe lumea asta ?
S-au apucat de clonat carduri in restaurante ? :roll:
Pentru 15 Euro ?Gizas!
Nu doar la noi. Si in Ungaria. Am patit-o anul trecut intr-o benzinarie. Stiam ca la ei poti plati si cu euro, mai ales in benzinarii, asa ca n-am schimbat niciun forint.
Inainte de plecare imi facusem un card de debit si stiam exact cat aveam pe el.
La benzinarie, am oprit, am cerut doua cafele (n-aveau automat) si am vrut sa platim in euro. Au zis ca nu se poate, doar in forinti sau card. Cum forinti n-aveam, am dat cardul.
Dupa o saptamana (nu folosisem deloc cardul acela, deci am stiut exact unde se facuse tzigania) am vrut sa platesc cu el cazarea la un hotel in Viena. Mi-au zis ca-i gol, ca nu are nimic pe el.

Ma rog, noroc ca aveam si alte carduri. Am sunat la noi la banca, mi-au facut legatura la "carduri" si ma rog, dupa identificarile de rigoare, mi-au zis ca da, e gol, fiindca ne cazasem la nush' ce hotel de 4 stele prin Ungaria si inchiriasem si-o masina.

Evident ca s-a rezolvat, pentru ca nu exista semnatura noastra pe niciun bon, sau chitanta din aceea de confirmare a platii, plus ca la orice hotel sau inchiriere de masina ti se solicita un act de identitate. Cu toate ca daca ma gandesc bine, la hoteluri nu prea ne-au mai cerut acte in strainatate, ci am scris noi un formular cu datele. Ma rog.
Deci, Sheherezada, daca nu exista bon cu semnatura ta de confirmare a platii, este problema bancii ca a acceptat plata.

Postat 30 January 2010 - 12:56 PM
Hai sa va zic de ce sunt eu cu draci. Azi am primit un cadou stuuuuuuuupid! O colivie cu doua pasari. O colega s-a gandit ca imi face o surpriza.
1. Urasc coliviile. Nu suport sa vad pasarile inchise in chichisneata ai metalica.
2. Nu imi place sa fac si sa primesc cadouri vii
3. Am doua pisici in apartament care iubesc pasarile dar in bolul de mancare.
Am returnat cadoul la expeditor. Nici nu ma intereseaza daca se supara. Cum sa iti treaca prin minte sa faci asa ceva cadou??? Inteleg sa oferi cuiva un animal cand stii ca si-l doreste dar asa

Postat 30 January 2010 - 04:15 PM

Ce idei au unii.Dar colega aia stia ca tu ai doua pisici?Ca mie mi se pare absurd sa-i faci unui pisicar,cadouri de astea

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 30 January 2010 - 08:48 PM
Eu iubesc mult pisicile,doar am 3. :roll:
Dar prima am primit-o cadou ,si zau nu m-am uitat la ea vreo 2 saptamani,de ciuda ca nu mi-am ales-o singura si pentru ca stateam la bloc la etajul 5,de unde ultima mea pisica a plonjat iremediambil cu un an inainte.
I-am dat-o lui fiica-mea sa se ocupe de ea.Si am stat cu geamurile inchise 1 an pana ne-am mutat la casa.
Saraca,si e o frumoasa si o scumpa...de Cara e vorba.

Number of downloads: 33
I-am spus prietenei mele sa nu ma mai fericeasca in veci cu asa cadou.
Animalele si babatii mi-i aleg singura !

Pe asta l-am ales eu .

Fisiere atasate
-
P1060018.JPG (134.23K)
Number of downloads: 32
Postat 30 January 2010 - 08:56 PM
Piscotel a spus:

Pe asta l-am ales eu .

bon, am inteles pan-aici. si restul?
Postat 30 January 2010 - 09:11 PM
Maya a spus:

Ce idei au unii.Dar colega aia stia ca tu ai doua pisici?Ca mie mi se pare absurd sa-i faci unui pisicar,cadouri de astea

Ma refeream mai mult la pasarici

Postat 30 January 2010 - 09:14 PM
moatza a spus:
Restul,e doar al meu !

Si e la fel de frumos .

Postat 31 January 2010 - 09:28 AM
Ajungem cu fo 10 minute intarziere la Frankfurt. Evident ca eram in capatul celalalt al aeroportului si trebuia sa ajung in alt capat al aeroportului unde legatura mea sbura peste 45 de minute... aglomeratie peste tot, io ca pierd legatura, in fine, m-am bagat prin fatza la toate cozile (fo 4) si ajung la poarta de imbarcare exact cand se anunta ultimul anunt de imbarcare. Booon... Asta se intampla la ora 7 am ora Frankfurtului, cu 7 ore in urma Batam-ului.
In avion, din pacate, destul de plin... dar mai erau patrujdeminuite si ajungeam "acasa". Eh, trec aproape 35 de minute si ne anunta cheptan ca aeroportul din BXL e inchis si ca avem benzina destula (au fost prevazatori) si ca ne reintoarcem la Frankfurt ca-i mai bine. Io le-am strigat ca mai e si Charleroi, ca mai e si Oostende, ca mai e si Antwerpen... Se pare ca n-au auzit. In fine, dupa alte patrujdeminute ajungem inapoi. Da' ne-a parcat in milocul parcarii si ne-au loat cu aftabuz. Io in slapi, ticou si chiloti de vara ca veneam de la plustriejpatru. Ne duce aftabuz la o cladire si o poarta, noi ne dam jos, ne ducem ctre intrare, intra una, iese, iese si politia dupa ea... Ne-am urcat iara in aftabuz si ne-a dus la alta poarta. Am mai stat acolo fo cateva minute si ne-a dat jos ca era poarta buna. Urcat, povestit cu alea de la "gheit bi tu" ce si cum si asteptat inca o ora. Intre timp m-am si pisat si am si mancat fo doo senvisuri pe care am dat noo evro jumate.
La un momentdat unu' care era cu nevasta-sa la blecberi si casca-n orechi cica zice nevasta-sa ca aeroportul inca e inchis ca ninge rau si ca aveonul cu care urma sa plecam nu e dat pe sait. Aia de la gheit zice "ba e ca am primit confirmarea de plecare", ala zice ce nevastaq-sa nu e nebuna, altu' zice ce nu stie da' pefera s-o creada pe aia de la gheit, primu cu nevasta la blecberi zice ca sa aibe celalalt grija ce zice... Eh, ca sa scurtez povestea, pe la 10 si doozeci ne-am imbarcat in aftabuz ni ne-am dus la avion. Earasi aglomeratie penca erau si din alt avion care se anulase si asa ca ne-a bagat acolo. Booooon....
Plecam spre bruicsel... ne apropiem... un soare!... un cer senin si albnastru ca-n vise!... aer cristalin de se vedea orice din avion pe pamant!... Aterizam noi... pe pamantul dintre piste mai putina zapada decat era la Frankfurt!!!... in fine, taxiem noi pana la gheitul pe care urma sa iesim, toti in piocioare in avion in asteptarea semnalului de parasire de aveon... si stam... si stam... si zice pilotu "se pare ca n-am intarziat destul pentru ca nu ne asteapta nimeni"

Traversam iarasi tot aeroportul, intre timp m-am pisat de doo ori si am fumat si o tigare intr-un acvariu (in care daca intrai nu mai ierea nevoe sa aprinzi si tigarea), trec prin filtru, ajung la banda de bagaje si astept sa-mi vina valiza.... si astept... (ah, intre timp vorbisem de la frankfurt cu nevasta si i-am zis ca sa mearga acasa ca vin cu taxi) si astept... dupa o ora ma suna nevasta ca pe unde umblu si io zic ca astept bagajul ca inca nu le-a bagat pe ale noastre ca sunt 5 aveoane venite concomitent si celelalte benzi de bagaje ori sunt defecte ori sunt ocupate... dupa inca minim juma de ora in care m-am mai pisat o data a venit si bagajul meu si am plecat in fine catre casa unde am ajuns la 14 si 30. Am pupat chifteaua si am tras un uischi ca aveam nevoe.
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
Postat 31 January 2010 - 10:17 AM
Da-mi voie sa spun in concluzie ,ca fraza asta a sters toate neajunsurile !
Totusi sper ca ti-ai schimbat shlapii pana la urma...intre un pipi si 2 avioane.

Postat 31 January 2010 - 11:22 AM
Luanda a spus:
Hai sa va zic de ce sunt eu cu draci. Azi am primit un cadou stuuuuuuuupid! O colivie cu doua pasari. O colega s-a gandit ca imi face o surpriza.
1. Urasc coliviile. Nu suport sa vad pasarile inchise in chichisneata ai metalica.
2. Nu imi place sa fac si sa primesc cadouri vii
3. Am doua pisici in apartament care iubesc pasarile dar in bolul de mancare.
Am returnat cadoul la expeditor. Nici nu ma intereseaza daca se supara. Cum sa iti treaca prin minte sa faci asa ceva cadou??? Inteleg sa oferi cuiva un animal cand stii ca si-l doreste dar asa

Luanda , bine ai facut!
Eu gasesc ca e o mare porcarie sa faci cuiva cadou un animal. E lipsa de respect fata de alaegerile lui! Il obligi la ceva!
Si eu l-as fi returnat !
( De fapt , io mi-s experta la returnat cadouri , chiar daca nu-s vii

Postat 31 January 2010 - 11:24 AM
Da' stitzi voi , prostu' moare de grija altuia..........
Editez c-am vazut ca si rahatul italian cica ar fi comestibil.....vad ca unora le place....
Postat 31 January 2010 - 06:50 PM
simonaro29 a spus:
Da' stitzi voi , prostu' moare de grija altuia..........
Editez c-am vazut ca si rahatul italian cica ar fi comestibil.....vad ca unora le place....
eu stiam ca rahatul este originar din Turcia si ca ar fi cel mai bun

apropo greata este si de la sarcina iar indispozitia la fel ...gandeste pozitiv ,ajuta in aceasta perioada ''speciala'' , cand e frig e bine sa stai la casa ta :laughing7:
Postat 02 February 2010 - 01:26 PM
Piscotel, la 30 January 2010 - 08:48 PM, a spus:
Animalele si babatii mi-i aleg singura !

Pe asta l-am ales eu .

Sunt de acord cu tine!!!
Insa Cara este intr-adevar o scumpa, iar de Piscot, ce sa mai zic, o dulceata!!!
De barbati nu te intreb, sunt discreta!

Postat 03 February 2010 - 12:58 AM

si nu numai asta mi-i motiv de suparare , ci si pt ca nu am poze recente cu animalutele mele , ca sa ma mandresc si eu, ca zau am vazut ce pisici si catei frumosi aveti!
eu am o persana de vreo 10 ani ,o cheama Cuki, un bichon maltez, Aris, o broasca testoasa de 9 ani Niki, si un canar de cand era fetita in cls I-a,canarul atat de frumusel era, avea o caciulita neagra pe varful capsorului, acu a mai chelit saracu. cat a mai plans Viana mea ca vrea canar...mvai...si noi n-am mai rezistat, l-am luat.
stiu , nici eu nu sunt de acord cu pasarile in colivie...da ` se schimba datele problemei , cand un chistoc de fetita plange o saptamana ca vrea pasarica.
am sa incerc sa pun totusi foftografiile cu ai mei animaluti...da `la topicele cu pricina.
fetele, sa va traiasca necuvantatorii, n-aveti idee de cate ori va citesc si va urmaresc pozele

mai am si alte motive de nervi ...da cica face naspa la ten...si cum nu mai sunt la prima tinerete...ma mai salvez(daca mai pot),

oricum, va pupez!

Postat 03 February 2010 - 12:45 PM
Nico-Vya, la 03 February 2010 - 12:58 AM, a spus:

si nu numai asta mi-i motiv de suparare , ci si pt ca nu am poze recente cu animalutele mele , ca sa ma mandresc si eu, ca zau am vazut ce pisici si catei frumosi aveti!
eu am o persana de vreo 10 ani ,o cheama Cuki, un bichon maltez, Aris, o broasca testoasa de 9 ani Niki, si un canar de cand era fetita in cls I-a,canarul atat de frumusel era, avea o caciulita neagra pe varful capsorului, acu a mai chelit saracu. cat a mai plans Viana mea ca vrea canar...mvai...si noi n-am mai rezistat, l-am luat.
stiu , nici eu nu sunt de acord cu pasarile in colivie...da ` se schimba datele problemei , cand un chistoc de fetita plange o saptamana ca vrea pasarica.
am sa incerc sa pun totusi foftografiile cu ai mei animaluti...da `la topicele cu pricina.
fetele, sa va traiasca necuvantatorii, n-aveti idee de cate ori va citesc si va urmaresc pozele

mai am si alte motive de nervi ...da cica face naspa la ten...si cum nu mai sunt la prima tinerete...ma mai salvez(daca mai pot),

oricum, va pupez!

Despre iaurt nu stiu ce sa-ti spun, nu am auzit inca de el, dupa denumire ar fi frantzusesc, dar animalutzele de abia astept sa le cunosc, asa ca pune poze mai repede cu ele.
Si eu te pupez!!!