Forum Culinar: Ma enervez! - Forum Culinar

Salt la continut

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ma enervez!

#681 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 19 July 2010 - 10:32 PM

Vezi postareaGeany, la 19 July 2010 - 10:27 PM, a spus:

.....Oricum am de gand s-o fac tot eu pe victima,tine de fiecare data... :biggrin: :notworthy:

Geany :floare:...vin la niscai cursuri accelerate.

#682 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 July 2010 - 10:38 PM

Vezi postareastella, la 19 July 2010 - 10:32 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 19 July 2010 - 10:27 PM, a spus:

.....Oricum am de gand s-o fac tot eu pe victima,tine de fiecare data... :floare: :biggrin:

Geany :lol:...vin la niscai cursuri accelerate.

Razi tu razi Steluto da' vad eu maine pe unde scot camasa... :pupic:

Iti dai seama ce fatau ar face sa stie ca eu in timpul ala ma luptam cu camera ca facea figuri, sa postez o reteta pe internet....
:notworthy:

Si ce la urama urmei e vina mea?ce n-a luat o camera mai buna ,nu??!!! :blush:

#683 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 July 2010 - 07:46 AM

A venit sotul acasa si s-a amuzat teribil de isprava lui ficior-su,''inginer constructor il face tata''Olguto' gura de aur ai avut...Cica oricum in august in concediu facem curatenie generala(eu nu stiam dar in fine),i-am zis ca v-am povestit pozna si ma intreaba:''Da' le-ai zis ca a incarcat in camionase bobitele de polistiren?!!...Le-am zis,le-am zis...
Sper ca nu mi-ai batut baietu',Nooo raspund eu(pai ce urecheala se pune?)... :notworthy: :biggrin: :floare:

#684 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 20 July 2010 - 08:19 AM

geany eu mai nou le pun pe ele sa-l sune sa nu-mi mai toace mie capul :notworthy:
si spun ele singurele ce au facut.

sant dulci cand te uiti la poze dupa 2-3 zile dar pe moment scoti flacari precum dragonii, cel putin eu asa fac
la mine se da cu ratia plastilina, carioci, creioane, foarfeci ca e prapad. ada e cuminte, sara insa......alta poveste.
ultima boacana, au scos rezervorul de la streasina(stiti voi, gratarul ala unde se scurge apa) si au dat cu ciocanul in cotul care intra direct acolo pana l-au scos si se jucau cu el in nisip. cat s-or fi gandit sa faca asta?

am spalat pereti de creioane la 1 saptamana dupa mutare, curcubeu aveam.
avem o problemuta la ele in baie si nu le-am mai lasat acolo, fac baie in cada mea momentan. sa va spun cum au golit sticlele de sampon si gel de dus si crema de fata si ce-au gasit in cada? era spuma ca la balamuc si ele radeau de mama focului.

cand le vezi ochii de puss in boots din shreck nu-ti mai vine sa le faci nimic, nici usturoi n-au mancat nici gura nu le miroase. si vocile mieroase: sorry mami! :biggrin:

sara e pericol dar numai acasa, daca e la altcineva n-ai treaba. o zice lumea sa fabulez asa ca o las moale :floare:

#685 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 July 2010 - 08:25 AM

Daa si al meu scrie pe pereti pe cersafuri cu pix si carioca,pe pereti si oglinda scrie cu ciocolata,isi exercita talentul peste tot si cu detoate...Am sa-i zic sotului sa mai amane curatenia vre-un an macar,ca o sa munceasca,ca Ion la popa... :notworthy:

#686 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 20 July 2010 - 08:48 AM

Si eu am inceput de ceva timp sa le dau palstilina, foarfeca, creioanele, culorile, cariocile cu ratia. Gata, de ceva timp m-am 'suparat' pe ele si trebuie sa-mi ceara ceva daca vor...
Nu de alta dar Giulia mananca plastilina. Foarfeca, oricum, o foloseste doar Mara... iar pt restul e tot o bataie continua (intre ele) pt fiecare culoare/carioca in parte...
Eu incerc sa nu le ingradesc de mult... le las sa faca tot ce le trece prin cap. Doar ca sunt atenta sa nu le faca prea gogonate... bine-inteles ca nu am mereu succes...
A, brava Geany, buna tactica ta... o mai folosesc si eu uneori. Mereu functioneaza! :notworthy: Sorina
Sorina

#687 Useril este offline   vaxile 

• cocalar
  • PipPipPipPip
  • Postari: 605
  • Locationstau pe-un nor si cint la harpa

Postat 20 July 2010 - 08:51 AM

Vezi postareaGeany, la 20 July 2010 - 08:25 AM, a spus:

Daa si al meu scrie pe pereti pe cersafuri cu pix si carioca,pe pereti si oglinda scrie cu ciocolata,isi exercita talentul peste tot si cu detoate...Am sa-i zic sotului sa mai amane curatenia vre-un an macar,ca o sa munceasca,ca Ion la popa... :notworthy:

al meu a scris pe mine simbata dimineata. faza nasoala e ca io nu mi-am dat seama (faceam un transfer tare in fifa manager) si p-orma cind m-am dus la cumparaturi am vazt ca se uita vandeuza ciudat la miinile mele. aveam o mizgilitura faina pe antebratu' drept. p-orma s-a dus la niste tzishnitori (water games). l-am dezbracat la scutec, desigur. si am realizat ca activitatea principala cu pixu' nu fusese pe mina mea, ci pe burta lui.
knife, poison or estrangulation? choices, choices ...

#688 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 July 2010 - 08:58 AM

Vezi postareavaxile, la 20 July 2010 - 08:51 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 20 July 2010 - 08:25 AM, a spus:

al meu a scris pe mine simbata dimineata. faza nasoala e ca io nu mi-am dat seama (faceam un transfer tare in fifa manager) si p-orma cind m-am dus la cumparaturi am vazt ca se uita vandeuza ciudat la miinile mele. aveam o mizgilitura faina pe antebratu' drept. p-orma s-a dus la niste tzishnitori (water games). l-am dezbracat la scutec, desigur. si am realizat ca activitatea principala cu pixu' nu fusese pe mina mea, ci pe burta lui.

Super!!! :biggrin: Pe mine inca nu a scris,pe el da mereu... :floare:

#689 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 20 July 2010 - 10:53 AM

Asta e topic de enervat? Eu mor de ras aici. Da' nu e nici un topic cu tranznai si ispravi de-ale lor? Eu ma documentez in continuare. :)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#690 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 20 July 2010 - 11:43 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 20 July 2010 - 10:53 AM, a spus:

Asta e topic de enervat? Eu mor de ras aici. Da' nu e nici un topic cu tranznai si ispravi de-ale lor? Eu ma documentez in continuare. :)

Ei,avem si de ala...dar uite,asa ne mai descretim fruntile pe la subiectul asta si uitam sa ne mai enervam,sau uitam ca am fost nervosi :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#691 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 20 July 2010 - 11:55 AM

Pe mine chiar m-ati facut sa uit de belele!
raluca elena

#692 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 July 2010 - 01:00 PM

HI HI HI!!!CE ma bucur!!!!in sf. :) ''asta voiam de la voi fetelor!!! :) :) :)

#693 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 20 July 2010 - 01:24 PM

Vezi postareaGeany, la 20 July 2010 - 01:00 PM, a spus:

Deci , Geany , s-a meritat sa strice bubuletzu' peretele , nu? :)

#694 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 July 2010 - 01:53 PM

Vezi postareasimonaro29, la 20 July 2010 - 01:24 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 20 July 2010 - 01:00 PM, a spus:

Deci , Geany , s-a meritat sa strice bubuletzu' peretele , nu? :)

DAAA!!!Chiar cred ca da....

#695 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 20 July 2010 - 09:33 PM

Vezi postareaGeany, la 19 July 2010 - 10:11 AM, a spus:

il tunsese tare fain ca de obicei,cand la sf. i se nazare lu' barbat-miu ca pe la perciuni mai trebe'un pic intr-o parte,apoi un pic in ailalta,cert e ca bubuletu' a ajuns din astfel:

Astfel:

dupa ce ca v-ati batut joc de capu' bubuletului! nici n-a daramat cat ati fi meritat! =))

asta-i topic de enervari? :P

la al meu, cand era mititel, cel mai grav a fost cand am primit reclamatii de la o vecina ca fi-miu a facut pipi in capu' fiica-sii. pai bine, ma , nesimtitule! daca nu s-a dat deoparte :P mama, ce-am mai spalat copchila, am dat-o si cu parfum... :P

#696 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 July 2010 - 09:47 PM

Vezi postareamoatza, la 20 July 2010 - 09:33 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 19 July 2010 - 10:11 AM, a spus:

il tunsese tare fain ca de obicei,cand la sf. i se nazare lu' barbat-miu ca pe la perciuni mai trebe'un pic intr-o parte,apoi un pic in ailalta,cert e ca bubuletu' a ajuns din astfel:

Astfel:

dupa ce ca v-ati batut joc de capu' bubuletului! nici n-a daramat cat ati fi meritat! =))

asta-i topic de enervari? :P

la al meu, cand era mititel, cel mai grav a fost cand am primit reclamatii de la o vecina ca fi-miu a facut pipi in capu' fiica-sii. pai bine, ma , nesimtitule! daca nu s-a dat deoparte :P mama, ce-am mai spalat copchila, am dat-o si cu parfum... :P

Ai dreptate Moato' ce fatuca are...chiar ca o meritam... :P :P

Super tare faza si cu al tau rad de mor aici de una singura... :P

#697 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 23 July 2010 - 02:52 PM

nu m-am enervat dar mi-s trista tare...tocmai m-a sunat prietena mea care e gravida in luna a 6-a si are diabet de graviditate! Degeaba am incercat sa o linistesc , n-a mers!Nu-i va di usor sa se tot intzepe de cel putzin 6 ori pe zi si sa manance dupa lista....

#698 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 23 July 2010 - 03:07 PM

Simooo, da di ce sa se intepe? Si eu am avut 159 glicemia in sarcina tot asa de prin luna a 6-a a 7-a si doar regim mi s-a prescris. NU INSULINAAAAAAAAAAAAA! Eu zic sa ceara o a doua parere, ceva nu e in regula. Da o cautare pe net sa vezi ca nu se scrie insulina in diabetul de sarcina decat in cazuri extreme. Doar nu o fi chiar ea unul.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#699 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 23 July 2010 - 03:13 PM

Vezi postareagloxinia, la 23 July 2010 - 03:07 PM, a spus:

Simooo, da di ce sa se intepe? Si eu am avut 159 glicemia in sarcina tot asa de prin luna a 6-a a 7-a si doar regim mi s-a prescris. NU INSULINAAAAAAAAAAAAA! Eu zic sa ceara o a doua parere, ceva nu e in regula. Da o cautare pe net sa vezi ca nu se scrie insulina in diabetul de sarcina decat in cazuri extreme. Doar nu o fi chiar ea unul.

Stiu , Gloxi , stiu , ca ambele cumnate au avut d-asta. Aici se incearca cu regim , binentzeles , dar , de cele mai multe ori se ajunge la insulina.
Si apoi , si diabetul asta e de 2 feluri la gravide , la cumnata-mea Gabi i-a dat din prima zi cand l-a depistat insulina , iar acelasi doctor , la cealalta cumnata i-a prescris regim , a trimis-o la nutritzionist.

Prietena mea lucreaza la un spital asa ca cere tot timpul mai multe pareri ( desi nu prea e nevoie pe aici , daca stii sa alegi doctorul bine).
Tzie ti-a scazut cu regim?

159 ai avut la prima masuratoare? sau la a doua?

#700 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 23 July 2010 - 06:10 PM

Simo, am avut de strans urina de pe 24 de ore, nu stiu cum i se spune acelei analize insa a iesti tare mult zahar acolo si cei de la laborator s-au alarmat si m-au chemat la glicemie. Atunci am avut 159. Ei zic ca a fost peste 180 caci de la pragul acela iese zaharul in urina. Apoi am mai fost de vreo 2 ori la medicul de familie sa ma intap si mi-am masurat cu aparatul acela mic glicemia insa niciodata pe nemancate ca ajungeam ba dupamasa, ba seara la cabinet. Si era pe la 140 deci binisor fata de ce avusem inainte. Si nu mi-am mai luat-o pana dupa nastere cand s-a normalizat. Insa am nascut cum am facut 38 de saptamani caci Alex crescuse tare si riscam sa fie capos si sa nu il pot naste decat prin cezariana. S-a nascut cu 4 kg. Daca mai statea o luna nici nu vreau sa ma gandesc cat ar fi cantarit. Acum la 1 an si 9 luni are 11 kg deci nici vorba sa fie tot asa mare.Si inca suge :pupic:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

Arata acest topic

• 91 Pagini +
  • « Prima
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37