Forum Culinar: Cine cu prieteni - Forum Culinar

Salt la continut

  • 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cine cu prieteni

#21 Useril este offline   yoyo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 14 April 2010 - 12:20 AM

Adriana la cum pui tu masa nici la restaurant nu reusesc sa fie atat cum sa zic meticulosi si atenti cu orice detaliu.
Toata stima si respectul pentru ce poti face la o masa!

La cate feluri de mancare ai facut si cate diversitati ma gandesc cum de ai energie inca sa mai stai la pc ca eu dupa 3 feluri uzuale nu mai is buna de nimic 3 zile si tre sa iau energizante si pilule sa pot sta din incheieturi. :)

Am uitat sa scriu ca sunteti frumoase foc si imi place ca va intretineti prietenia si va bucurati de putinele momente in care sunteti impreuna.

#22 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 April 2010 - 07:32 AM

Multumesc :)

#23 Useril este offline   Nico 

  • bunicuta lui David
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationuk

Postat 14 April 2010 - 08:02 PM

Esti deosebita!
Cum ai atata rabdare sa mai faci si meniu!
Mie sa-mi dai un cartof copt si tot m-as simti bine acolo langa semineul tau,povestind cate-n luna si-n stele!
Ce-i al tau e pus deoparte, ce mai!
Si intalnirea cu Stella!...,ce placere!
Momente din acestea din viata, nu au egal, sunt unice!
Adriana te :D

#24 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 April 2010 - 09:40 PM

Vezi postareaNico-Vya, la 14 April 2010 - 08:02 PM, a spus:

Mie sa-mi dai un cartof copt si tot m-as simti bine acolo langa semineul tau,povestind cate-n luna si-n stele!

Pai daca vii la vara nu pot sa-ti dau cartof copt in semineu, schimbam meniul, mincam rosii cu ulei si sare pe terasa :D

#25 Useril este offline   kira 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 07-March 10

Postat 14 April 2010 - 10:14 PM

Vezi postareaAdriana, la 13 April 2010 - 10:49 PM, a spus:

Vezi postareakira, la 13 April 2010 - 10:04 PM, a spus:

poti sa-mi spui te rog daca al tau e o foaie a4 impaturita in 3? :)

exact! succes :)


Multumesc frumos!

#26 Useril este offline   Carmella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 14 April 2010 - 10:16 PM

Fata de masa e superba, meniul scris e o chestie tare dichisita (de cind am vazut la tine prima data mi-am propus si eu sa fac), meniul de pe masa e foarte elegant si aspectuos si iar ma uimeste prin normalitatea lui, dar si prin transformarea lui in ceva spectaculos prin atmosfera ce domneste imprejur. Bravo! :)

#27 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 April 2010 - 10:45 PM

Frumos de tot ca de obicei!
O sa fac si eu niste meniuri asa cu vreo ocazie, sa-mi impresionez musafirii :) !

#28 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 April 2010 - 10:50 PM

Vezi postareaCarmella, la 14 April 2010 - 10:16 PM, a spus:

Fata de masa e superba, meniul scris e o chestie tare dichisita (de cind am vazut la tine prima data mi-am propus si eu sa fac), meniul de pe masa e foarte elegant si aspectuos si iar ma uimeste prin normalitatea lui, dar si prin transformarea lui in ceva spectaculos prin atmosfera ce domneste imprejur. Bravo! :)

Mersi :)


Vezi postareaany_annette, la 14 April 2010 - 10:45 PM, a spus:

Frumos de tot ca de obicei!
O sa fac si eu niste meniuri asa cu vreo ocazie, sa-mi impresionez musafirii :D !

Sunt sigura ca ii impresionezi si acu :D

#29 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 April 2010 - 11:08 PM

Vezi postareaAdriana, la 14 April 2010 - 10:50 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 14 April 2010 - 10:45 PM, a spus:

Frumos de tot ca de obicei!
O sa fac si eu niste meniuri asa cu vreo ocazie, sa-mi impresionez musafirii :D !

Sunt sigura ca ii impresionezi si acu :)


Multumesc frumos :) , da' dac-as pune si meniuri de astea chiar ca i-as da pe spate :D!
Vad eu data viitoare.

#30 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 April 2010 - 07:36 AM

Vezi postareaany_annette, la 14 April 2010 - 11:08 PM, a spus:

Multumesc frumos :) , da' dac-as pune si meniuri de astea chiar ca i-as da pe spate :D!
Vad eu data viitoare.

Pai, de ce nu, daca ai nevoie iti trimit fisierul meu si ti-l modifici dupa plac :)

#31 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 April 2010 - 11:10 AM

Vezi postareaAdriana, la 15 April 2010 - 07:36 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 14 April 2010 - 11:08 PM, a spus:

Multumesc frumos :) , da' dac-as pune si meniuri de astea chiar ca i-as da pe spate :D!
Vad eu data viitoare.

Pai, de ce nu, daca ai nevoie iti trimit fisierul meu si ti-l modifici dupa plac :D


Trimite-l repejor de tot :D !
Multumesc :) !

#32 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 April 2010 - 11:14 AM

Vezi postareaany_annette, la 15 April 2010 - 11:10 AM, a spus:

Trimite-l repejor de tot :) !
Multumesc :) !

Trimis :D

#33 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 April 2010 - 11:27 AM

Vezi postareaAdriana, la 15 April 2010 - 11:14 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 15 April 2010 - 11:10 AM, a spus:

Trimite-l repejor de tot :D !
Multumesc :) !

Trimis :D


Cata rapiditate, merci mult de tot :) !

#34 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 April 2010 - 06:31 PM

Hello, am ajuns acasa la mine, si sa stii Boni, ca am zarit margelele Adrianei..splendide turcoaze...
a fost o intalneala rapida , dar mi-a facut enorma placere sa ma vad insfarsit cu Adriana . Stefano este un adorabil,
ne-a suportat tot drumul in masina cat am "tocat"; va sfatuiesc sa va vedeti cu ei, si daca se poate sa aveti o "marja" sa treceti
musai la Eataly ...care este un templu de produse wow.
Adriana, seara dupa concert am facut "picnic" cu tot felul de minunatii luate de unii si altii( colegii mei, caci hotelul nostru era vis-à-vis de magazin ).
sa-i spui lui Stefano ca alegerea de crudo a vanzatorului de la salumi a fost...absolut divina. :blush:

Multa sanatate Manu, si sper ca cu alta ocazie sa ma vad si cu mamitza ei :((

#35 Useril este offline   julix_2007 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 15 April 2010 - 07:47 PM

Ca am ramas cu gura cascata... e usor de ghicit, dupa minunata prezentare. Ca sunt invidioasa pentru intalnire..... ce sa mai vorbim. M-am multumi sa mananc si din casoleta/punga/sacosa/traista, numai sa am parte de asemenea intalneli.

#36 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 April 2010 - 09:18 PM

Vezi postareastella, la 15 April 2010 - 06:31 PM, a spus:

caci hotelul nostru era vis-à-vis de magazin

Si noi am documentat,vederea din camera
Imagine atasata: monthly_04_2010/post-4-127135897618.jpg
si vederea din parcare spre camera, unul din patrate e camera Stellei :((
Imagine atasata: monthly_04_2010/post-4-127135901225.jpg

Eu sunt extrem de fericita ca ne-am intilnit in sfirsit, Stella, si ma bucur ca te-ai simtit bine cu noi. :blush:

#37 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 October 2011 - 11:05 PM

Alta simbata seara, alti prieteni. Dimineata am fost la cumparat si la 15 i-am invitat la cina asa ca am facut iar totul rapid cu ce aveam in casa :floare:
Olive all'ascolana
Imagine atasata: monthly_10_2011/post-4-13187987538703.jpg
Prune uscate cu prosciutto cotto
Imagine atasata: monthly_10_2011/post-4-13187987903819.jpg
Gulie rasa
cu ulei de masline si lamiie
Imagine atasata: monthly_10_2011/post-4-13187988403077.jpg
mai era zacusca pe care n-am pozat-o
Funduri de anghinare umplute
cu carne tocata, mirodenii si ou
Imagine atasata: monthly_10_2011/post-4-13187989345647.jpg
Pastai
Imagine atasata: monthly_10_2011/post-4-13187988861184.jpg
Broccoli si conopida cu fonduta
Imagine atasata: monthly_10_2011/post-4-13187989958326.jpg
Friptura de vita
Imagine atasata: monthly_10_2011/post-4-13187990338899.jpg
Ei au baut un Freisa, eu m-am delectat cu asta :cheers:
Imagine atasata: monthly_10_2011/post-4-13187991330052.jpg

#38 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 17 October 2011 - 09:04 AM

Brava Adriana !Imagine postata

Tot ce ai facut e si pe gustul meu .Imagine postata
Spune-mi cum ai lipit aluatul de masline. Ca ele sunt cam alunecoase .
As vrea sa fac si eu.
Iar ideea cu guliile e tare buna.Imagine postata

Cat despre anghinare....eu o manac si goala ,cu ulei de masline si lamaie.
Un deliciu !Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#39 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,068
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 17 October 2011 - 10:11 AM

Mersi :cheers:
Pai am trisat :lol: n-am mai scris acum pentru ca am vazut ca scrisesem pe prima pagina la prima cina, le cumpar gata facute congelate si numai le coc in cuptor. Odata demult le-am facut dar marea problema pentru mine e sa gasesc masline asa de mari si sa le scot simburele fara sa le distrug. Vezi ca si la astea se crapa apoi la copt aluatul, cred ca, pe linga faptul ca trebuie sa fie foarte uscate, ajuta sa le treci mai intii prin faina alba ca sa piarda absolut orice urma de umiditate, apoi prin ou si pesmet , operatia asta se poate repeta de 2 ori (cea cu oul si pesmetul). Eu le-as tine o ora in congelator inainte de a le praji sau macar in frigider daca e unul lipsit de umiditate.

Gulia din pacate cred ca era prea mare ca avea cam gust de ridiche mai mult.

Anghinarea pe mine nu prea ma atrage dar cum aveam fundurile in congelator am optat sa le fac, eram convinsa ca in pachetul de la macelar aveam carne macinata dar de fapt erau 2 hamburgeri :floare: Ar fi trebuit fierte inainte pentru ca in cuptor pina ce s-au copt s-au uscat tare de tot.

#40 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 17 October 2011 - 11:02 AM

mi-ai dat o idee cu broccoli si conopida , le voi face cu niste branza neutra ca garnitura la niste carnuri. tb sa impresionez si eu pe cineva sambata. :floare:

Arata acest topic


  • 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi