Ceilalti blanosi care ne fac viata mai frumoasa..Ham, ham..
Postat 30 April 2013 - 09:41 AM
Postat 30 April 2013 - 09:47 AM
Carmen L, la 26 April 2013 - 10:05 AM, a spus:
Imi place fetisoara copilotului, multumita si fericita.
Sigur o sa le placa in Bucovina, sa alerge pe coclauri.
Abia astept sa ma duc iar la javrute si sa ne jucam. Mai ales ca Lupusor va fi mutat joi catre noua locatie...

Postat 30 April 2013 - 09:47 AM
Postat 30 April 2013 - 09:48 AM
iulia nicoleta, la 26 April 2013 - 08:44 PM, a spus:
Asa-mi plac cand sunt mici si fac prostioare...
Week-endul asta daca nu uit am sa fac si eu poza lui Azorica, care s-a facut ditamai dulaul...e mai mare ca maica-sa si obraznic foc !
Cel mai tare-mi place cand se duce pana in capatul gradinii si cand il strig prinde o vitezaaaaa si-i flutura urechile

Multumesc frumos!

Ai dreptate ca-s adorabili cand fac prostioare, dar cu o conditie - sa le faca din cand in cand, nu mereu!!!!!

Asteptam sa apara si Azorica la interval.

Postat 30 April 2013 - 09:53 AM
Lapona Enigel, la 27 April 2013 - 10:09 AM, a spus:

Imi plac ghidusii astia de nu mai pot!
La casa, sa zicem ca-i mai usor cu patrupezii.... Le pregatesti usita (daca-s de talie mica) si n-au decat sa se zbenguie prin ograda cat e ziulica de lunga.

Poate-poate va luati!

Asa sper si eu, sa ne luam 2 pisicute (una albastra (de rusia) si una tarcata, ca-n reclama de la Whiskas), dar exact pe motivul asta stramba jupanul din nas, ca suntem plecati cam 9-10 ore si ce-or face pisicile singure acasa. Oare dorm????

Postat 30 April 2013 - 09:54 AM
Postat 30 April 2013 - 10:00 AM
Foxyy, la 30 April 2013 - 09:53 AM, a spus:
Lapona Enigel, la 27 April 2013 - 10:09 AM, a spus:

Imi plac ghidusii astia de nu mai pot!
La casa, sa zicem ca-i mai usor cu patrupezii.... Le pregatesti usita (daca-s de talie mica) si n-au decat sa se zbenguie prin ograda cat e ziulica de lunga.

Poate-poate va luati!

Asa sper si eu, sa ne luam 2 pisicute (una albastra (de rusia) si una tarcata, ca-n reclama de la Whiskas), dar exact pe motivul asta stramba jupanul din nas, ca suntem plecati cam 9-10 ore si ce-or face pisicile singure acasa. Oare dorm????

Dorm, se fugaresc, trantesc diverse obiecte, rontzaie n-ai tu grija lor!!!O pisica doarme cam 18 ore pe zi.
Hai ca macar la asta sunt experta, am 4 si stau singure mult!!
Postat 30 April 2013 - 10:18 AM
Postat 30 April 2013 - 03:22 PM
Ma gandesc ca as vrea chiar un ciobanesc neaos romanesc, dar...nush cum e cu actele, pasaportul, carantina si nu stiu unde i-as putea achizitiona in Romania, adica sa fie de incredere.

Postat 30 April 2013 - 03:48 PM
Foxyy, la 30 April 2013 - 09:53 AM, a spus:

Foxilici, tare frumosi cutii

Cat despre pisici, si eu am 3, si stau destul de mult singure acasa si n-au nici o problema. Cand ajung eu acasa, ma asteapta langa usa, si casca si se intind care mai de care, atunci s-au trezit din somn. Ce-i mai ciudat, si cand suntem noi acasa, tot singure prin vreun colt prefera sa stea. Numai Lili, persana, vine si se catara pe mine in fotoliu si cere rasfatata.
Asa ca, fa-i cadou jupanului doua pisici, din prima (sau aranjeaza cu vreo prietena sa ti le aduca acasa cu vreo ocazie, asa, ca din partea ei

Postat 30 April 2013 - 07:08 PM
Lapona Enigel, la 30 April 2013 - 03:22 PM, a spus:
Ma gandesc ca as vrea chiar un ciobanesc neaos romanesc, dar...nush cum e cu actele, pasaportul, carantina si nu stiu unde i-as putea achizitiona in Romania, adica sa fie de incredere.
Ciobanesti mai gasesti, pe ici-pe colo. Daca vrei sa-l iei de la canisa, banui ca te cocarjeaza pretul. Dar, mai sunt diversi omuleti care au catelusi de vanzare si nu cer chiar asa de multi bani. Trebuie doar sa cauti nitel. Poti sa ceri si documentele referitoare la arborele genealogic, daca vrei musai sa fie ciobanesc pan' la a n-spea spita.
Cat despre caratul cateilor de aici in Germania, cel mai simplu ar fi sa mergi la un cabinet veterinar sau la un adapost prin zona ta si sa intrebi ce trebuie sa faci ca sa stramuti un mioritic pe plaiurile nemtesti. Teoretic, totul se rezolva repede, doar suntem in UE... Da' o intrebare nu strica si nici nu costa nimic.

Postat 30 April 2013 - 07:10 PM
Cami, la 30 April 2013 - 03:48 PM, a spus:

Multumim!!!
Cami, la 30 April 2013 - 03:48 PM, a spus:
Asa ca, fa-i cadou jupanului doua pisici, din prima (sau aranjeaza cu vreo prietena sa ti le aduca acasa cu vreo ocazie, asa, ca din partea ei

Sa stii ca exact la chestia asta ma gandesc si eu - sa-l pun in fata faptului implinit.

Stie si el foarte bine cat pot dormi pisicile. Motanul lui doarme numa' vreo 20 de ore zilnic... Numai ca, uneori, e cam capatanos (jupanu'). Si cere bataie!

Postat 08 May 2013 - 03:50 PM
E o iubitoare, o crocodila capsatoare, se bate si se pupa cu Pushu, maninca unul din mincarea celuilalt, chelalaie de ma capiaza cind vrea la mine in brate si vrea mai mereu. Am zis ca moare dupa tratamentul de deparazitare interna, in viata mea nu mi-am imaginat ca in burtica unui catelus de doua luni pot fi asemenea corcolaci, atit s-a chinuit, a facut febra, frisoane, trei zile si trei nopti am stat numai cu ea in brate.
Acum e bine, slava Domnului, e o mincacioasa si o jucausa!
Fisiere atasate
-
003_me10 (Medium).jpg (188.74K)
Number of downloads: 0
Postat 08 May 2013 - 04:46 PM
Invat-o sa nu te capseze ca pe urma ai imbulinat-o! catelusha prietenei mele pana s-a dezvatat veneam de la ea plina de vanatai radeam ca-l pun pe om sa o sune sa certifice ca animalutul ma invinetise!
Ea isi luase niste servetele absorbate de la petshop si a invatat-o sa fac pe alea pana a scos-o afara!
Postat 08 May 2013 - 05:32 PM
zerda, la 08 May 2013 - 04:46 PM, a spus:
Invat-o sa nu te capseze ca pe urma ai imbulinat-o! catelusha prietenei mele pana s-a dezvatat veneam de la ea plina de vanatai radeam ca-l pun pe om sa o sune sa certifice ca animalutul ma invinetise!
Ea isi luase niste servetele absorbate de la petshop si a invatat-o sa fac pe alea pana a scos-o afara!
I-am luat din alea, aia sunt pampersii de care pomeneam, asa le-a zis vetul, asa le zic si eu dar marmuza neeeeeeeeee, nu serveste, nu vrea coada ei si gata!
Cu asta mica a fost foarte ciudat, am intilnit zeci, sute de catelusi din astia pe strada dar cred ca mindra negricioasa a fost menit sa fie a mea. Pur si simplu mergeam pe un trotuar si m-am trezit cu un bulgaras blanos care s-a rostogolit la piciorul meu, mergea atit de caraghios incit parea ca se rostogoleste. Cind am vazut-o, pur si simplu am intepenit in locul ala, m-am aplecat de am mingiiat-o si am simtit ceva ciudat, aparte, asa incit netinind cont ca e plina de jeg am ridicat-o in brate pe bluza mea alba iar in urmatorul moment si-a lipit capul de sinul meu sting, de, bluza decoltata, si asa, lipita de pielea mea a ridicat ochii si s-a uitat in ochii mei! In momentul ala am simtit ca trebuie sa o iau acasa si cu pasi sovaitori, am plecat cu ea. Nu am mers decit citiva metri cind a aparut linga mine o catea cu gura larg deschisa, ii atirna limba dar nu scotea niciun sunet, doar se uita la mine luuuung, cu tristete. Am banuit ca e maica-sa, am vazut ca alapteaza si nu mi s-a parut corect sa despart un pui asa mic de mama lui. Am lasat catelusa jos si am mai stat sa o mingii, intre timp am observat cateaua care facea citiva pasi si se trintea pe o parte, gura nu o inchidea deloc, limba ei parea uriasa si ii atirna muuult, ii curgea o zeama din gura, parea sfirsita de puteri, nu putea sa scoata un sunet, nu intelegeam ce are dar au trecut doi tineri in timp ce o mingiiam pe aia mica si-i explicam ca nu pot sa o despart de mama ei. Astia m-au auzit si privind scena cu atentie mi-au spus ca mai bine iau puiuta fiindca maica-sa, dupa simptome, e otravita. Stiind ca am pisoiul, ca nu ma pricep deloc la ciini dar simtind ceva extraordinar de aparte pentru ghemuletul blanos si convinsa fiind ca daca o las acolo o sa am remuscari toata viata, am zis sa cer confirmarea ca e menit sa fim impreuna deci m-am asezat pe vine, m-am uitat in ochii ei si i-am zis ,,Daca e de la Dumnezeu sa fii a mea, atunci, in acest moment, vino la mine! ,,Se uita fix in ochii mei si dupa ce am terminat de zis o vad ca incepe sa se catere, alunecase undeva in panta, cam juma de metru pe trotuarul de jos, isi infigea grerutele in pamintul ala cu iarba chitita sa urce panta sa ajunga la mine. Se forta dar nu reusea, aluneca la loc in poponet, a repetat schema de trei ori si parea ca vrea sa continue pina reuseste sa suie, atunci am inteles mesajul, am luat-o in brate si directia cabinetul veterinar de linga Teatrul Toma Caragiu, acolo il duc si pe Pushu la vaccinat, deparazitat etc. Se uita lumea la mine ciudat dar in citeva minute de mers per pedes am ajuns, am gasit un medic, i-am explicat ce si cum si l-am rugat sa mearga cu mine sa incercam sa salvam cateaua, din pacate nu a parut incintat de idee desi i-as fi platit efortul, cica sa o aduc eu acolo, cum sa o aduc, nene, in brate? Erau niste angajati acolo, asistenta, o tipa de spala animalele, putea sa trimita unul cu mine sa ma ajute sa o caram, in fine, desi imi parea rau pentru mama am hotarit sa fac ce pot pentru fetita ei. Acolo am aflat ca e fetita, i-au taiat unghiutele, au spalat-o, deparazitat-o intern si extern, i-au facut carnet de sanatate si medicul a aproximat ca are doua luni. Cind sa-i treaca data de nastere in carnet a socotit exact doua luni in urma, am gasit-o pe 26 aprilie si a zis ,,26 martie, o luna, 26 februarie, doua luni, trecem data asta in carnet, doamna?,, M-a busit risul si i-am zis ca-i ok, cum omul se uita ciudat la mine neintelegind de ce rid i-am spus ca eu si catelusa ne vom sarbatori data de nastere impreuna, pe 26 februarie, omul a facut ochii mari si a ris si el.
Dupa ce am cumparat mincare, pampersi, am cerut si primit informatii pentru a sti, cit de cit, ce sa fac in prima faza ca mama de marmuzica si am achitat serviciile de la cabinet am plecat cu puiul meu acasa. Pisoiul a vegheat-o zi si noapte in primele zile, el n-a prea mincat, ea mai deloc, imi arata ca e suparat pe mine fiindca am adus-o dar parea ca-i e mila de ea cind a auzea ca geme de durere, o studia ca pe ozn-uri, nu mi-a mai zis mama o saptamina, nici sa-l iau in brate nu mai statea. Acum e dragoste cu nabadai, cind sunt amindoi treji e ca la balamuc, ma iubesc atit de mult, am fost la Inviere si am lipsit doua ore, cind m-am intors au zburat la usa, maimutica era calare pe un picior de-al meu, sarea pe labutele alea mici ca pe arcuri scotind chelalaituri de bucurie iar pisoiul ma mingiia pe glezna celuilalt picior, se tot invirtea in jurul lui si miorlaia dragastos. Eu ii iubesc ca pe copiii mei, acum am trei copii, sunt capra cu trei iezi!

Postat 08 May 2013 - 07:09 PM
Postat 08 May 2013 - 09:57 PM

M-a emotionat povestea... asta-i unul din cele mai frumoase trairi, cand un animalut te alege pe tine...
Felicitari !
Postat 08 May 2013 - 10:51 PM
zerda, la 08 May 2013 - 07:09 PM, a spus:
Si eu

Gorgona, e splendida, deacu rabdare sa creasca, e ca un copil mic, tre sa invete ce si cum mai ales daca e asa mica si mama ei n-a mai apucat sa o ii arate.

Stai linistita ca o sa invete sa faca afara cind o scoti.
Postat 09 May 2013 - 07:39 AM
Gorgona, ce dulce-i micuta ta, m-a emotionat felul in care v-ati gasit una pe cealalta.