Va multumesc pentru cuvintele frumoase si urari!
Crestem, ne place muzica populara de topaiala, azi era la tv o sirba moldoveneasca si marmuza, abia trezita din somn, apare in usa camerei si incepe sa intre in fibrilatii, e de coma, sarea si chiuia de am ramas cu gura cascata. Ma uitam cum se bucura si topaie in timp ce ,,cinta,, acompaniind solistul, cred ca am o fetita melomana si dansatoare.
E mincacioasa si tupeista, saracul pisoi, daca nu ii pun de mincare in alta camera si nu-i inchid usa face foamea la greu! Muzy, dupa ce rade cu viteza maxima ce-i pun in castronelul ei vine si maninca si mincare pentru pisici, ce, nu-i buna si-asta? O vad ca apare galopind ca un ponei turbat, se opreste brusc in buza castronului de unde Pushu, un delicat si un print, maninca incet si elegant, baga capatina pe sub a lui si cu o miscare de umar si de poponet gras il arunca intr-o parte, apoi se aseaza placinta acoperind castronul, nelasindu-i baiatului nicio sansa sa mai poate lua vreo inghititura, hapaie cu viteza si in citeva secunde castronul e luna, zici ca abia l-am spalat.
In timpul asta, Pufilica sta la un pas de ea, cu o mutra nedumerita si trista si se uita cum ii hapaie mincarea.
Tot azi am descoperit ca ii plac sedintele foto ceva de speriat, zici ca a fatat-o ma-sa fotomodeala, nu i-a luat mai mult de un minut si citeva poze ca sa inteleaga cum sta treaba si sa-si ia pozitii de diva, ii spuneam ,,Stai, aici, mami!,, ii indicam cu degetul si acolo intepenea asteptind sa fac poza. Pisoiul, cind ma vede cu camera foto, nu stie cum sa fuga, nu suporta sa-l trag in poza si asta mica se vrea pe coperta de revista, probabil, la cit de profi se comporta.
maimutoii 0168.JPG (1.17MB)
Number of downloads: 0