Pestele meu a avut 3.5 kg, aproximativ...
![Imagine atasata: 60_c1f3953404f1c3aaf9968ce6121f9663.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/60_c1f3953404f1c3aaf9968ce6121f9663.jpg)
Urasc sa razuiesc pestii de solzi, ca sar ca nebunii peste tot si oricit ai spala, tot mai gasesti cind si cind cite unul uscat pe faianta
![:floare:](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/floare.gif)
Metoda mea de curatare a solzilor este de a baga cutitul pe la coada pestelui, dezlipind usor solzii, cu tot cu piele
![Imagine atasata: 60_d9c9657d3b40033e2377ad76a15248f2.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/60_d9c9657d3b40033e2377ad76a15248f2.jpg)
Pina ii scot asa:
![Imagine atasata: 60_7ed5cbdf67cd93b1ee9f1a4236bda61b.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/60_7ed5cbdf67cd93b1ee9f1a4236bda61b.jpg)
Apoi am taiat pestele cotlete, le-am dat sare si le-am lasat la scurs.
![Imagine atasata: 60_592853b67d23060f883ee4392af6398e.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/60_592853b67d23060f883ee4392af6398e.jpg)
Cit timp omu' s-a ocupat de gratar afara, eu am facut saramura.
![Imagine atasata: 60_0d6774c0e1dfd35754cc0fe98919dbe9.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/60_0d6774c0e1dfd35754cc0fe98919dbe9.jpg)
Vara o fac din rosii proaspete, le calesc in putin ulei, sting cu suc de rosii, adaug cimbru si usturoi. Acum, le-am facut cu rosii de gradina, conservate dupa metodele proprii.
Am calit ingredientele:
![Imagine atasata: 60_9ea7ed38c525634fac3efc16c2fe37c6.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/60_9ea7ed38c525634fac3efc16c2fe37c6.jpg)
Si cind pestele a fost scos de pe gratar, am turnat sosul peste el, si am acoperit vreo 10 minute, sa se infuzeze aromele:
![Imagine atasata: 60_4df7b05e3d29773df30c3fe4711dac28.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/60_4df7b05e3d29773df30c3fe4711dac28.jpg)
Poftiti la masa, va rog!
![Imagine atasata: 60_7d074034dfe252ee51ed02a057ca51cc.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/60_7d074034dfe252ee51ed02a057ca51cc.jpg)