Forum Culinar: Piureul de cartofi - reguli elementare - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Piureul de cartofi - reguli elementare

#21 Useril este offline   Alexandru 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,370
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France

Postat 03 April 2012 - 01:42 PM

Vezi postareaHaotika, la 02 April 2012 - 10:44 PM, a spus:

Acum, daca tot facem piure Ferrari, ar fi bine sa mentionam ca laptele trebuie sa fie cald. Obligatoriu. Iar daca ne rasfatam, cartofii copti (in coaja, evident) se transforma intr-un piure excelent. :D


Aprob cu entuziasm, piureul facut din cartofi copti nemaiavînd nevoie de stadiul de uscare în cratita. Doar timpul de preparare este un pic descurajant.
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi