IrinucaPopii, la 22 May 2010 - 08:44 AM, a spus:
EATALY- help! 
Am facut aseara prajitura si am scos-o din forma acum, dimineata...
Am folosit unica forma de silicon pe care o am, si care e rotunda, gaurita in mijloc...Crezi ca are vreo importanta forma?
Pentru ca mi s-a desprins crema de pe blat iat nutella a ramas destula si pe forma ( desi am pus forma si in alta tava cu apa, cum ai spus tu)
Cum crezi ca ar trebui sa fac data viitoare?
Altfel a fost ok...magia s-a produs, s-au inversat locurile
Iar gustul a fost un pic prea amarui pentru noi...as putea folosi ciocolata cu lapte?
Mersiiiiiiiiiiii

Am facut aseara prajitura si am scos-o din forma acum, dimineata...
Am folosit unica forma de silicon pe care o am, si care e rotunda, gaurita in mijloc...Crezi ca are vreo importanta forma?
Pentru ca mi s-a desprins crema de pe blat iat nutella a ramas destula si pe forma ( desi am pus forma si in alta tava cu apa, cum ai spus tu)
Cum crezi ca ar trebui sa fac data viitoare?
Altfel a fost ok...magia s-a produs, s-au inversat locurile

Iar gustul a fost un pic prea amarui pentru noi...as putea folosi ciocolata cu lapte?
Mersiiiiiiiiiiii

Oh mama!Nu stiu ce s-a intamplat.O parte mica de nutella a ramas lipita si la mine de tava.Restul...se vede.
De forma, nu cred ca gaura din mijloc a influentat restul.Parerea mea.

Cred ca poti sa incerci si cu o cioco mai dulce.Eventual sa maresti cantitatea de zahar din crema.Noua ne-a placut asa, nu excesiv de dulce.
Importamt ca s-a produs magia.Eu am sa incerc fara nutella.Sa reduc un pic din calorii, revin cu experimentul.