Salate
Postat 12 May 2010 - 11:33 PM
SALATA CU FASII DE PUI SI CIUPERCI
Eu am folosit:
-salata verde
-valeriana(aia e oare Feldsalat? )
-rosii
-castraveti
-piept de pui taiat bucati
-ciuperci
-susan
-sare,piper,usturoi
Pt dressing:
-ulei de nuci
-ulei de alune
-ulei de masline
-otet balsamic
-miere
-suc de portocale
Pregatim la inceput dressing-ul din ingredientele date.Eu am simplificat reteta ce am postat-o mai demult,dincolo.Aranjam salata in farfurie;prajim carnea si ciupercile in putin ulei,condimentam dupa gust,adaugam susanul si gata,asta e tot.Se pune peste salata,sau pe langa si se serveste.
Postat 12 May 2010 - 11:37 PM
Acelasi dressing,aceleasi ingrediente crude dar in loc de carne si ciuperci am folosit de data asta numai ciuperci si branza Feta.Am prajit ciupercile,am sarat,piperat,am adaugat usturoi,oregano(uscat) si susan,iar la sfarsit,inainte de servire,am adaugat branza.
Postat 12 May 2010 - 11:44 PM
-salata verde
-valeriana
-rosii
-dressing
-ciuperci albe prospete
-doua oua
-faina
-pesmet/preslu/Paniermehl
-sare
Am procedat cu salata ca si in retetele precedente.
Ciupercile le-am dat prin faina-ou(batut cu putina sare)-pesmet si le-am prajit intr-o olcuta cu mult ulei.Trebuie sa fie acoperite de ulei.Am mai stropit si cu niste crema de balsamico deasupra.Daca vreti puteti sa va faceti si un sos de remoulade alaturi din maioneza(de cumparat am mai avut eu),ceapa taiata marunt si castraveti acrii la fel de marunt taiati.Merge bine cu ciupercile pane.
Postat 12 May 2010 - 11:53 PM
-salata verde
-valeriana
-castraveti
-rosii
-ridichi
-porumb
-morcovi fierti
-piept de pui fiert
Pt dressing-ul de iaurt:
-250 g iaurt
-castraveti acri
-ulei de masline
-o ceapa mica
-sare,piper,usturoi
Spalam salata,taiem celelalte ingrediente cuburi,bucatele,cum vrem.
Pt dressing mixam toate ingredientele cu mixerul bat si e gata inca un fel de mancare
Postat 13 May 2010 - 09:58 AM
Ps. sper ca nu te superi pe mine (poti sa dai cu parul daca gresesc), dar exista deja un topic cu salate... se cheama 'o salata pe zi'... nu te superi, nu? Pup dulce!
Postat 13 May 2010 - 10:02 AM
si cu carne de vita. ca nu mai suport puiul ,am o faza!
Postat 13 May 2010 - 03:10 PM
sorinadaniela, la 13 May 2010 - 09:58 AM, a spus:
Ps. sper ca nu te superi pe mine (poti sa dai cu parul daca gresesc), dar exista deja un topic cu salate... se cheama 'o salata pe zi'... nu te superi, nu? Pup dulce!
Nu ma supar deloc.Stiu topicul,am si scris acolo.Din partea mea,daca e de acord si autoarea celuilalt topic,se pot uni.
zerda, la 13 May 2010 - 10:02 AM, a spus:
si cu carne de vita. ca nu mai suport puiul ,am o faza!
Se poate pune ce vrei si ce-ti place.Am zis ca nu-i reteta batuta in cuie.Numai bine,mai "fur" si eu ceva idei noi.Chiar va invit sa postati si voi
Postat 13 May 2010 - 03:36 PM
Intrebare:ce e valentina?
Postat 13 May 2010 - 08:07 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 13 May 2010 - 11:15 PM
elena_antony, la 13 May 2010 - 03:36 PM, a spus:
Intrebare:ce e valentina?
Valeriana-e salata aia ce se vede in "buchetel" in a patra poza din ultimul mesaj cu reteta.
Maya, la 13 May 2010 - 08:07 PM, a spus:
Merci si eu pentru apreciere.Abia astept sa-ti vad pozele