Dana3262, la multi ani!
Postat 10 June 2013 - 02:07 PM
La multi ani!
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect
Postat 11 June 2013 - 11:10 PM
La multi ani sanatosi si fericiti
!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 10 June 2014 - 09:43 AM
La multi ani!
Sa ai parte numai de lucruri bune, sa fii sanatoasa si fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele! 
Postat 10 June 2014 - 07:30 PM
La multi ani, Dana!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 21 June 2014 - 04:45 PM
Doamnelor dragi, îmi cer iertare, cum postez rar sau mai deloc, nu mă gândeam că cineva ştie de mine.
Vă mulţumesc din suflet şi vă doresc la rândul meu tot binele din lume.
Vă trimit câteva poze de pe cărări de munte unde-mi place să "petrec", am fost două zile pe Valea Blaznei.

Mi-am făcut şi eu un selfie dacă tot e moda

În zare Ineu, Ineuţ şi Roşu, ne-am uitat doar cu binoclul la ei, n-avem condiţie fizică să mergem mai sus.

E încă zăpadă şi roşu de la rodhodendroni.

Pentru ei am urcat, mi-am propus demult să-i văd... şi aşa mi s-a părut potrivit să marchez al 52-lea an din viaţă.

A fost superb, n-aş mai fi venit de acolo, pentru mine nu există loc mai frumos ca munţii!
Vă mulţumesc din suflet şi vă doresc la rândul meu tot binele din lume.
Vă trimit câteva poze de pe cărări de munte unde-mi place să "petrec", am fost două zile pe Valea Blaznei.

Mi-am făcut şi eu un selfie dacă tot e moda

În zare Ineu, Ineuţ şi Roşu, ne-am uitat doar cu binoclul la ei, n-avem condiţie fizică să mergem mai sus.

E încă zăpadă şi roşu de la rodhodendroni.

Pentru ei am urcat, mi-am propus demult să-i văd... şi aşa mi s-a părut potrivit să marchez al 52-lea an din viaţă.

A fost superb, n-aş mai fi venit de acolo, pentru mine nu există loc mai frumos ca munţii!
dana

Ajutor