Postat 16 May 2013 - 08:51 AM
Un grup de arheologi de etnie rromă au găsit, in urma unor săpături, relicve de cablu de cupru datând de la inceputul anului 2012...
---------
Dacă eşti supărat şi crezi că viaţa e nedreaptă, dacă se preconizează o zi de tot rahatul şi daca de la prima oră ai semne că îţi va merge prost, stai o clipă şi gândeşte-te că undeva în lumea asta, un om înjură, blesteamă şi împinge cu putere o uşă pe care scrie "Trage".
--------
Prigoana s-a impacat cu Bahmuteanu. Tigaia aia chiar ca face minuni.
--------
O nevasta carcotasa isi acuza sotul de lasitate:
- Ba, daca-ar fi acum razboi, tu, ca un laș, ai ramane acasa cu mine...
- Ti se pare ca a ramane acasa cu tine, nu este o dovada de curaj?
-----------
Doi studenţi:
- Auzi, tu dupa sex, faci baie?
- Da, bineînţeles!
- Atunci ai nevoie de sex! Urgent!
--------------
- Aveti paduchi?
- Da!
- Si cu ce-i tratati ?
- Pai nu sunt bolnavi !
--------
Limba romana este singura limba in care cuvintele "Paste" si "mama" se intalnesc in aceeasi propozitie.
-------------------------------
Un roman se intalneste cu un american:
- Eu castig in America 5.000 de dolari pe luna, din care ma costa 4.000 masa si casa. Ce fac cu restul de 1.000 de dolari, nu intereseaza pe nimeni. Suntem intr-o tara democratica.
- Eu castig in Romania 1.000 de lei pe luna si ma costa masa si casa 1.500. De unde iau diferenta de 500 de lei, nu intereseaza pe nimeni. Suntem intr-o tara democratica.
----------
Samsung a lansat oficial Galaxy S4 în România. Producătorii speră că o să se fure cu 20% mai multe telefoane decât anul trecut.
--------
Scandalul "mieilor" fără stăpân: un bucureştean a fost muşcat de un "miel" în plină stradă!
---------------
Milioane de români spun că ei nu ţin sărbătoarea de 1 Mai, fiindcă nu cred în muncă.
-----------
În supermarket, un ungur care nu știa cum se spune pe română la găină, a luat un ou și a întrebat-o pe casieriță: ”Unde e mă-sa?”
----------------
De ce ai fugit din închisoare? - întreabă un poliţist pe un deţinut.
- Am vrut sa ma căsătoresc.
- Hmmm... Credeai ca o sa fii mai liber?
--------
- Aveţi cărți despre ceea ce vor femeile?
- La etaj, ghiseul „cărți de credit“.
--------
Intr-o localitate olteneasca se demola o cladire. Un trecator dintr-o localitate invecinata tocmai se nimeri pe acolo si-l intreaba pe un om de prin partea locului:
- Auzi bade, da‘ ce fu aicea?
- Pai aicea fu un bar. Fu bere, fu vin...
- Si ce mai fu?
- Fu tarie...
-------------------------
- Intră, nu-ţi fie frică. Câinele e castrat....
- Zau ? Mie mi-e teama ca ma musca, nu ca ma fute!
-------------------------------
Bărbaţii care zic că locul femeii e la bucătărie, pur şi simplu nu ştiu ce să facă cu ea în dormitor!
------------------
S-a inventat cel mai performant computer românesc: nu rezolvă probleme, dar găseşte scuze.
---------------
- Ştii ce ar arăta bine pe tine?
- Nu. Ce?
- Eu.
-------------------
- Scumpule, mi-ai promis că de ziua mea mă duci să-mi arăţi nişte blănuri grozave.
- Da, n-am uitat. Hai, repede, să prindem deschis la Grădina Zoologică.
--------------------
Astazi m-am dus la doctorita de familie, mi-am dat pantalonii jos, i-am aratat penisul si am întrebat-o:
”Ce parere aveti doamna doctor?”
L-a examinat vreo câteva minute, l-a intors pe toate partile si mi-a spus:
”Pare în regula…”
”Super!” i-am zis în timp ce ma îmbracam ”Acum……eu am venit la dumneavoastra pentru ca vreau sa ma las de fumat…”
-------------------------
Bula il intreaba pe bunicu-sau:
- Bunicule, ce inseamna "apartheid"?
- Cum sa-ti explic eu tie... Imagineaza-ti ca mergi pe drum, iar din fata ta vine un negru. Iei un pietroi de jos si incepi sa-i dai in cap. Si-i dai...si-i dai...si-i dai pana crapa, tu-i mama lui de ungur!
---------------------------
M-am dus la Politie si am raportat ca un nenorocit cu o masca m-a taiat cu cutitul si mi-a luat toti banii.
"Imi pare rau, domnule..." raspunse politistul, "dar nu putem aresta un medic chirurg."
---------------------------
Ce faci, din punct de vedere legal, daca mergi noaptea pe un drum impadurit pe o parte si pe alta, si vezi un spanzurat in copac? Te dai jos si-ti reglezi farurile, ca-ti bat prea sus.
--------------------
Doua secretare vorbesc despre patron :
-Vai tu, ce fain se imbraca sefu‘...
-Si ce repede... uneori...