La multi ani, Stella Bella!
Postat 16 June 2016 - 07:58 AM
Multi ani fericiti, cu sanatate, bucurii, acorduri fine si drumuri line, Stellina mea draga!
Sa ai parte de tot ce gandesti, de tot ce-ti doresti si de tot ce iubesti.Necazurile sa te ocoleasca!
Sa ai parte de tot ce gandesti, de tot ce-ti doresti si de tot ce iubesti.Necazurile sa te ocoleasca!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 16 June 2016 - 08:46 AM
La multi, multi ani fericiti, Stella, sanatosi si frumosi si linistiti!
Postat 16 June 2016 - 08:47 AM
La multi ani ! Stella noastra draga,multa fericire si multa sanatate
Postat 16 June 2016 - 09:15 AM
La multi ani multi si buni cu noroc!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!
Postat 16 June 2016 - 10:37 AM
Stelin drag, la multi ani sanatosi si veseli, cu oameni dragi langa tine, cu bucurii si-ntamplari frumoase!
Numai bine iti doresc si te pup cu drag!
Numai bine iti doresc si te pup cu drag!
Postat 16 June 2016 - 12:53 PM
La multi ani Stella draga! Tot ce iti doresti tu, noi iti dorim la fel. Sanatate, fericire si toate cele.
Brigitte si Peter
Brigitte si Peter
Salutari din Bavaria
Postat 16 June 2016 - 09:29 PM
La multi ani,cu sanatate,fericire si bucurii!
Prietenii advarati sunt rari
Postat 17 June 2016 - 07:00 AM
Va foarte multumesc tuturor de urari, si sper sa ma copleseasca mereu , mai ales sanatatea si sa am in continuare noroc de cei dragi ( familie , prieteni reali si virtuali).
Cum eu sunt de mica mai "speciala" ( geamana doar) si nascuta intre zile15-16 ( oficial 16 ) demult am decis safie ziua mea 48 ore
asa ca pe 15 am fost cu colege prietene si am"serbat" lao crasma, si ieri m-am dus cu miss intr-un restaurant excelent de"antricoate " ( enrecôte) unde ne-am delectat. Duminica o safac ceva mai special, si gata.
Nu am facut tort sau altele, poate duminica ceva cu fructe.
hehe sio poza de cand aveam 20 ani....ce vremuri ( la Costinesti, ca toto studentul)
Cum eu sunt de mica mai "speciala" ( geamana doar) si nascuta intre zile15-16 ( oficial 16 ) demult am decis safie ziua mea 48 ore
asa ca pe 15 am fost cu colege prietene si am"serbat" lao crasma, si ieri m-am dus cu miss intr-un restaurant excelent de"antricoate " ( enrecôte) unde ne-am delectat. Duminica o safac ceva mai special, si gata.
Nu am facut tort sau altele, poate duminica ceva cu fructe.
hehe sio poza de cand aveam 20 ani....ce vremuri ( la Costinesti, ca toto studentul)
Imagini atasate
Postat 17 June 2016 - 08:04 AM
La multi ani Distinsa Doamna! Iti doresc sa ai multa sanatate, fericire si noroc in viata!
Postat 20 June 2016 - 02:38 PM
La multi ani cu fericire, sanatate si mii de bucurii!
Imagini atasate
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 20 June 2016 - 02:40 PM
Woaw, Stella, ce frumusete!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 28 July 2016 - 01:24 AM
La multi ani draga Stella! Iti doresc sa ai parte de tot binele din lume.