Forum Culinar: Ciupercute cu otet balsamic - Forum Culinar

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ciupercute cu otet balsamic vegan

#1 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 02 July 2010 - 02:09 PM

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-9-127807252756.jpg

Mie imi plac ciupercutele acelea micute si le las intregi.Daca-s mai marisoare, le tai in doua.Garnitura perfecta.Ciupercutele spalate si curatate, bine uscate, le-am pus intr-o tava, le-am stropit cu un pic de ulei de masline si sare.Le-am pus la cuptor, 190 de grade 10-15 minute.Le scot, le stropesc cu otet balsamic si le mai bag in cuptor 5 minute.Ex-ce-len-te!Mi-au ramas 3-4 pe o farfuriuta pana a doua zi, ne-am batut pe ele, asa reci.

Imagine atasata: monthly_07_2010/post-9-12780724771.jpg

#2 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,082
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 02 July 2010 - 04:51 PM

Ce fel de ciupercute sunt, Lili? Se pot face si cu champignon?

#3 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,735
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 02 July 2010 - 04:54 PM

oai ce-mi plac si mie ciupercile. le fac oarecum asemanator, doar ca nu le bag la cuptor. le fac in cratita cu capac din acela greu, de sticla, la foc rapid. le inabus acolo repede cu uleiul si otetul puse deodata si gata. sau cand vreau sa le fac si mai gustoase adaug 2-3 catei de usturoi intregi si 2-3 frunze de dafin. noi totdeauna le mancam reci, ne plac mai mult asa. si ne lingem pe "bot" :occasion14:

EDIT: ca am vazut intrebarea Adrianei. eu champignon folosesc.

#4 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,082
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 02 July 2010 - 05:42 PM

Mersi,incerc si eu cu champignon atunci.

#5 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 02 July 2010 - 07:27 PM

Champignoane, da, n-am specificat.

M-am gandit sa le fac si-n tigaie, dar cum timpul ne permite, dam drumul la cuptor.

Arata acest topic


Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi