![Imagine atasata: monthly_07_2010/post-9-127807252756.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_07_2010/post-9-127807252756.jpg)
Mie imi plac ciupercutele acelea micute si le las intregi.Daca-s mai marisoare, le tai in doua.Garnitura perfecta.Ciupercutele spalate si curatate, bine uscate, le-am pus intr-o tava, le-am stropit cu un pic de ulei de masline si sare.Le-am pus la cuptor, 190 de grade 10-15 minute.Le scot, le stropesc cu otet balsamic si le mai bag in cuptor 5 minute.Ex-ce-len-te!Mi-au ramas 3-4 pe o farfuriuta pana a doua zi, ne-am batut pe ele, asa reci.
![Imagine atasata: monthly_07_2010/post-9-12780724771.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_07_2010/post-9-12780724771.jpg)