nu va condamn, stiu cat e de frumos sa-i ai langa tine, sa le auzi respiratia toata noaptea...dar am rezistat. le-am pus neadormite, doar ametite de lapte direct la ele si asa s-au invatat.

sara nu-mi adormea nicaieri decat la ea in pat (adica sa o pun si ziua altundeva era teroare).
daca ii puneti la somn tarziu dupa masa sant activi inca la 10 seara, e normal. nu le-am pus la culcare decat pana in ora 15 eu...dupa aia preferam sa ma joc cu ele decat sa le las sa doarma, asa la ora 8 maxim erau obosite.
acum, sor'mea rade ca le culc cu gainile. la 7.30 maxim 8 e stingere(la 8 cand la citim mai mult sau mai stiu eu)...cand se uita la ceas si vad ca e 7.30 deja cer pijamale ca e tarziu . daca e 8 si ele nu sant in pat nu au poveste ...mama rea eu

ea se plange ca deja urla Maria cand o pune in patul ei, obisnuita sa doarma numai intre ei 2. e doar inceputul, nu o sa vrea deloc in mom in care o sa realizeze ea ce bine e intre mami si tati.
eu cu rabdarea am probleme, nu am rabdare deloc. nu pot explica acelasi lucru la nesfarsit si nu ma repet. le-am rugat de 2x sa inceteze sau sa ma ajute si nu o fac le taxez

si la noi se urla la plecatul din parc si la varsta asta. sau la cumparaturi cand vor ceva. asa ca, des cresc unele chestii nu se schimba.
ce nu am si nu am avut deloc, gelozia. absolut deloc. dar, deja sant discutii intre ele despre nr3. ca le va lua jucariile preferate si ca sa stea unite

cresc repede insa. Ada deja isi face patul si isi pune uniforma pe umeras, duce farfuria la chiuveta cand a terminat si cand vine de la scoala imi verifica masina de vase sa o goleasca, e treaba ei. ma intristeaza, mai ieri era cat lingura si acum e deja cu responsabilitati.

se cam bat insa, si-o cam trag pe cocoasa una la alta

cam asa e la mine