Forum Culinar: Discutii On si Of topic despre si pentru cei mici - Forum Culinar

Salt la continut

• 49 Pagini +
  • « Prima
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Discutii On si Of topic despre si pentru cei mici

#901 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 07 January 2012 - 11:30 PM

Eu nu i-am gasit in hipermarket. Doar la babyexpo si nu mai stiu la ce stand erau. Eu am luat niste pachete cu verde, dar erau si pachete cu galben, nu stiu dc chiar astia. Cum adica neclorinati? adica pampi normal au clor? :hug:
Daca erau la babyexpo probabil exista un importator, tb sa cautam pe net dupa ei ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#902 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 08 January 2012 - 03:49 AM

la mine astia de care folosesti tu Lizura se spune ca e gimmick.
daca ar fi fost organic cottton samd ar fi vuit cu publicitatea. pe site zice ca doar au organic cotton in interion si cam atat. acum nu stiu cum e in state dar si fete din state spun cam la fel.

eu tot huggies am folosit cu fetele si asta o sa folosesc si acum. mi se par cele mai bune, am incercat tot. pampers la mine e naspa, in Ro mi-au placut insa.

am comandat si eu niste 7th generation organic sa vad cum se prezinta. iti spun dupa, cred ca sant si la voi Lizura.

#903 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 08 January 2012 - 05:55 AM

Am incercat eu 7th generation si sint f scortosi - i-am abandonat rapid.
Flosesc acum Earth's Best - cu astia ne impacam bine pt ca nu au bilute de acelea in ei ca in tampoane.

Personal cred ca sint f buni si chiar sint neclorinati nu e nici un mishto. Huggies pure i-am folosit o perioada dar cind erau f plini de pipilica gaseam pe pielea lui bebe niste bobitze ce e drept fff mici si i-am abandonat si pe astia.

asta e pagina de la Earth's Best
noi luam si lapticul lor organic

http://www.earthsbes...duct/2392305040

Angel ce sa zic? noi incercam ce e mai curat si mai simplu pt ca in genere in SUA se vind tot felul de gunoaie, mincarea e plina de chimicale si hormoni si celelalte produse toate made in china.
Imagine postata
Imagine postata

#904 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 08 January 2012 - 07:46 AM

Vezi postareaLizura, la 08 January 2012 - 05:55 AM, a spus:

Flosesc acum Earth's Best - cu astia ne impacam bine pt ca nu au bilute de acelea in ei ca in tampoane.

Personal cred ca sint f buni si chiar sint neclorinati nu e nici un mishto. Huggies pure i-am folosit o perioada dar cind erau f plini de pipilica gaseam pe pielea lui bebe niste bobitze ce e drept fff mici si i-am abandonat si pe astia.

Angel ce sa zic? noi incercam ce e mai curat si mai simplu pt ca in genere in SUA se vind tot felul de gunoaie, mincarea e plina de chimicale si hormoni si celelalte produse toate made in china.

si-aici nu e? normal ca si aici sant aditivi si rahaturi. am comandat si eu niste 7th generation, nu sant in magazine la mine doar online. o sa vad cum sant. majoritatea prietenelor mele folosesc MCN (modern cloth nappies). nu ma vad spaland la galeata si razuind caca. excuse me, nu ma intorc acolo , de-aia s-au inventat disposable.

si la mine sant cateva care fac bobite de-alea, la huggies nu am intalnit bobite.

#905 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 08 January 2012 - 09:13 AM

Vezi postareaAngel, la 08 January 2012 - 07:46 AM, a spus:

Vezi postareaLizura, la 08 January 2012 - 05:55 AM, a spus:

si-aici nu e? normal ca si aici sant aditivi si rahaturi. am comandat si eu niste 7th generation, nu sant in magazine la mine doar online. o sa vad cum sant. majoritatea prietenelor mele folosesc MCN (modern cloth nappies). nu ma vad spaland la galeata si razuind caca. excuse me, nu ma intorc acolo , de-aia s-au inventat disposable.
si la mine sant cateva care fac bobite de-alea, la huggies nu am intalnit bobite.

si eu am vrut sa folosesc scutece, aici sint servicii de scutece, dar in final am vazut ca au in interior tot un fel de tampon care trebuie aruncat...deci unde e in realitate avantajul, ca sta bebe tot pe o bucata de material artificial...
sa imi zici daca o sa iti placa 7th generation..eu i-am incercat cam pe toti, in materie de diapers.
Imagine postata
Imagine postata

#906 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 09 January 2012 - 01:32 PM

Intrebari in legatura cu baia:

cum facetzi voi baie? in cada , in cada cu dusul , in dus , in vanitza?

Noi facem in cada , amandoua :hug: . Inainte avea inel , nu mai vrea sa stea in el , se scoate de acolo singura. Cu mine se joaca si e OK. Nu-i place cand o spal cu dusul pe cap , dar asta este. Majoritatea timpului sta , mai nou , in picioare in cada. Singura nu o mai prea las ca ridica piciorul si se arunca peste vana :hug:.

Vecina mea imi spune sa nu mai fac baie cu ea ca se obisnuieste asa si nu mai vrea singura. O fi adevarat????

Aseara am intrat amadoua in cabina de dus dar cu miorlaituri.

Voi cum facetzi?

#907 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 09 January 2012 - 06:48 PM

- zilnic, in cada normala, la fiecare cacutz + seara, dus de la gat in jos, in picioare
- o data pe saptamana (sau mai des, depinde cum se murdareste pe cap - vara de exemplu zilnic si la par) baita si pe cap in cada normala, cu apa pana la jumatate si se joaca cu jucarii, plesneste apa cu palmele, vrea sa bea apa din cada ... e un spectacol. Cu dus o spal pe cap fara probleme mereu de la spate spre in fata... nu vocifereaza ii place. Doar sa nu o pun sa sufle nasul. :)

Intotdeauna ea singura in cada mare. In cadita nu mai facem de mult, cred ca de cand a venit vara, de pe la 9 luni, crescuse si facea mare balaceala in jur. In rest nu am folosit nici inel, nici alte accesorii de cada niciodata si nici nu am facut baie impreuna.
asa facem noi

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#908 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 16 January 2012 - 01:04 PM

Elena a gasit o perna , si face nani-nani cu ea , mai nou. Perna era in coltzul de joaca , la papusi. mai doarme si pe ea , dar o foloseste numai cand adoarme. O pun in pat si dupa ce-i dau apa , biberon si papusica ii spun sa faca nani-nani si se intoarce pe perna. De cand are perna pune cuminte capul pe ea si sta nemiscata :D.

E bine cu perna? Eu stiam ca in primul an nu-i voie , dar Elena are aproape 1 an si 5 luni , o fi OK?

#909 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 16 January 2012 - 05:12 PM

Angel, ratusca mica poarta blue :)

Fisier atasat  angel.jpg (39.15K)
Number of downloads: 0
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#910 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,014
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 17 January 2012 - 09:23 PM

Vezi postareaLizura, la 07 January 2012 - 11:22 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 07 January 2012 - 11:15 PM, a spus:

Lizura,
Eu am luat patut (au din produse non toxice) + salteluta + protectie + lenjerii de la Ikea.
Eu pampersi iau marca Pampers sensitive sau active (cand unii, cand altii). Huggies sunt buni, dar scumpi si nu i.am gasit in hipermarket, doar la babyexpo, care e doar la 3 luni si teroarea de aglomeratie.
Eu lapte praf i-am dat putin de la 10 la 12 luni, de la Milupa (inainte a fost alaptata, iar dupa am trecut pe lapte de vaca biologic din comert, La Dorna). Nu stiu de Milupa daca sunt de proveninta biologica (nu stiam k exista, deci nu m.am uitat), sunt unele pentru diverse nevoi (fara lactoza etc).

eu pe astia ii iau aici. sint si in romania cumva, daca tii minte din intimplare?sint neclorinati.

cochila mea are 6 luni si cu toate ca nu stam in ro, pot sa-ti spun ca eu folosesc 2 feluri de "pepmarsi" pentru ea - poate am eu tacaneli....cine stie....
deci noaptea poarta huggies iar in timpul zilei poarta pampers premium care, asta pentru ca mie mi se pare ca huggies sunt foarte grosi si ei ii place sa-i intrepte picioarele si sa si le intinda si mi se par incomozi, asa ca pentru noapte sunt super

nu's daca este in ro pampers premium care insa daca sunt, eu sunt f multumita de ei...

#911 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 18 January 2012 - 01:51 AM

Vezi postareaclau_ash, la 17 January 2012 - 09:23 PM, a spus:

Vezi postareaLizura, la 07 January 2012 - 11:22 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 07 January 2012 - 11:15 PM, a spus:

Lizura,
Eu am luat patut (au din produse non toxice) + salteluta + protectie + lenjerii de la Ikea.
Eu pampersi iau marca Pampers sensitive sau active (cand unii, cand altii). Huggies sunt buni, dar scumpi si nu i.am gasit in hipermarket, doar la babyexpo, care e doar la 3 luni si teroarea de aglomeratie.
Eu lapte praf i-am dat putin de la 10 la 12 luni, de la Milupa (inainte a fost alaptata, iar dupa am trecut pe lapte de vaca biologic din comert, La Dorna). Nu stiu de Milupa daca sunt de proveninta biologica (nu stiam k exista, deci nu m.am uitat), sunt unele pentru diverse nevoi (fara lactoza etc).

eu pe astia ii iau aici. sint si in romania cumva, daca tii minte din intimplare?sint neclorinati.

cochila mea are 6 luni si cu toate ca nu stam in ro, pot sa-ti spun ca eu folosesc 2 feluri de "pepmarsi" pentru ea - poate am eu tacaneli....cine stie....
deci noaptea poarta huggies iar in timpul zilei poarta pampers premium care, asta pentru ca mie mi se pare ca huggies sunt foarte grosi si ei ii place sa-i intrepte picioarele si sa si le intinda si mi se par incomozi, asa ca pentru noapte sunt super

nu's daca este in ro pampers premium care insa daca sunt, eu sunt f multumita de ei...

daca esti clau_ash pe care o stiu eu nu pot sa spun decat WOW! felicitari! taci si le faci :-h
de-aia n-ai mai dat pe aici de-o vesnicie, ai fost extrem de ocupata :D

#912 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 18 January 2012 - 01:54 AM

Vezi postareaMaya, la 16 January 2012 - 05:12 PM, a spus:

Angel, ratusca mica poarta blue :D

Atasament angel.jpg

mama omida, ai citit in globul de cristal? :D

mai e niteluls si vad ce ma inghionteste de zor. nu ciupeste ca Sara si nu loveste ca Ada. parca tricoteaza, asa simt, e cu capul in jos mi-a zis si cu degetelele parca andrele sant :-h...nu pot explica mai bine. si se intoarce lent, cu totul fara sa ma doara. ce picioare imi trageau fetele in coaste, fasolica vad ca tine la mine :D

#913 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationIsrael

Postat 18 January 2012 - 11:05 AM

da Angel, sunt clau_ash aia pe care o stii tu.... :D

asa e, am fost ocupata =((

#914 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 18 January 2012 - 01:00 PM

Vezi postareaclau_ash, la 18 January 2012 - 11:05 AM, a spus:

da Angel, sunt clau_ash aia pe care o stii tu.... :P

asa e, am fost ocupata :rolleyes:

felicitari! bine-ai venit in randul mamicilor. cum o cheama?

#915 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationIsrael

Postat 18 January 2012 - 02:03 PM

Angel merci , vad ca tu te-ai hotarat sa inmultesti familia :rolleyes: , felicitari pentru Fasolica

cochila din cauza ca mam-sa are pitici pe creieri are 2 nume.... thalia celine, noi ii zicem thalia, parintii mei ii zic celine ca le place mai mult.....

#916 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,450
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 January 2012 - 02:21 PM

Vezi postareaclau_ash, la 18 January 2012 - 02:03 PM, a spus:

cochila din cauza ca mam-sa are pitici pe creieri are 2 nume.... thalia celine, noi ii zicem thalia, parintii mei ii zic celine ca le place mai mult.....

Bravo si felicitari, ambele nume sunt frumoase!

#917 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationIsrael

Postat 19 January 2012 - 09:56 AM

Vezi postareaAdriana, la 18 January 2012 - 02:21 PM, a spus:

Vezi postareaclau_ash, la 18 January 2012 - 02:03 PM, a spus:

Bravo si felicitari, ambele nume sunt frumoase!

Adriana =))

#918 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 19 January 2012 - 10:05 AM

e, m-a lovit pe mine dorinta alcuiva, am dat tarcoale pe la Fantana si m-am procopsit =)) barza beata cred.

Super numele, Celine am mai auzit doar la o singura fetita, ea e Emma Celine( in afara de celine dion). si-ale mele tot cate 2 au si fasolica tot 2 o sa aiba. ma razbun, ca eu am doar unul si sor'mea la fel :)

#919 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 01 March 2012 - 09:32 AM

DANIELLA, am vazut picea ta la han....cu olitza...Suntetzi asa de departe? Bravo!
Noi ne asezam numai imbracate pe ea , stam 10 secunde , ( timp in care ne scremem serios :floare: ) , zicem kk....si apoi ne ridicam GAKA = gata!
:love7:

#920 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 28 June 2012 - 10:39 AM

Elena face figuri la spalatul pe dintzi mai nou. Adica spalatul dureaza din ce in ce mai putzin , mananca pasta si gata , apoi nu ma mai lasa sa o spal eu ( inainte deschidea gura sa o controlez si ma lasa sa o mai spal si eu ..) Zice ca-i gata si dispare!

Vreo solutzie , vreun sfat , ceva?

Arata acest topic

• 49 Pagini +
  • « Prima
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic