Daca erau la babyexpo probabil exista un importator, tb sa cautam pe net dupa ei ...
Discutii On si Of topic despre si pentru cei mici
Postat 07 January 2012 - 11:30 PM
Daca erau la babyexpo probabil exista un importator, tb sa cautam pe net dupa ei ...
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 08 January 2012 - 03:49 AM
daca ar fi fost organic cottton samd ar fi vuit cu publicitatea. pe site zice ca doar au organic cotton in interion si cam atat. acum nu stiu cum e in state dar si fete din state spun cam la fel.
eu tot huggies am folosit cu fetele si asta o sa folosesc si acum. mi se par cele mai bune, am incercat tot. pampers la mine e naspa, in Ro mi-au placut insa.
am comandat si eu niste 7th generation organic sa vad cum se prezinta. iti spun dupa, cred ca sant si la voi Lizura.
Postat 08 January 2012 - 05:55 AM
Flosesc acum Earth's Best - cu astia ne impacam bine pt ca nu au bilute de acelea in ei ca in tampoane.
Personal cred ca sint f buni si chiar sint neclorinati nu e nici un mishto. Huggies pure i-am folosit o perioada dar cind erau f plini de pipilica gaseam pe pielea lui bebe niste bobitze ce e drept fff mici si i-am abandonat si pe astia.
asta e pagina de la Earth's Best
noi luam si lapticul lor organic
http://www.earthsbes...duct/2392305040
Angel ce sa zic? noi incercam ce e mai curat si mai simplu pt ca in genere in SUA se vind tot felul de gunoaie, mincarea e plina de chimicale si hormoni si celelalte produse toate made in china.
Postat 08 January 2012 - 07:46 AM
Lizura, la 08 January 2012 - 05:55 AM, a spus:
Flosesc acum Earth's Best - cu astia ne impacam bine pt ca nu au bilute de acelea in ei ca in tampoane.
Personal cred ca sint f buni si chiar sint neclorinati nu e nici un mishto. Huggies pure i-am folosit o perioada dar cind erau f plini de pipilica gaseam pe pielea lui bebe niste bobitze ce e drept fff mici si i-am abandonat si pe astia.
Angel ce sa zic? noi incercam ce e mai curat si mai simplu pt ca in genere in SUA se vind tot felul de gunoaie, mincarea e plina de chimicale si hormoni si celelalte produse toate made in china.
si-aici nu e? normal ca si aici sant aditivi si rahaturi. am comandat si eu niste 7th generation, nu sant in magazine la mine doar online. o sa vad cum sant. majoritatea prietenelor mele folosesc MCN (modern cloth nappies). nu ma vad spaland la galeata si razuind caca. excuse me, nu ma intorc acolo , de-aia s-au inventat disposable.
si la mine sant cateva care fac bobite de-alea, la huggies nu am intalnit bobite.
Postat 08 January 2012 - 09:13 AM
Angel, la 08 January 2012 - 07:46 AM, a spus:
Lizura, la 08 January 2012 - 05:55 AM, a spus:
si-aici nu e? normal ca si aici sant aditivi si rahaturi. am comandat si eu niste 7th generation, nu sant in magazine la mine doar online. o sa vad cum sant. majoritatea prietenelor mele folosesc MCN (modern cloth nappies). nu ma vad spaland la galeata si razuind caca. excuse me, nu ma intorc acolo , de-aia s-au inventat disposable.
si la mine sant cateva care fac bobite de-alea, la huggies nu am intalnit bobite.
si eu am vrut sa folosesc scutece, aici sint servicii de scutece, dar in final am vazut ca au in interior tot un fel de tampon care trebuie aruncat...deci unde e in realitate avantajul, ca sta bebe tot pe o bucata de material artificial...
sa imi zici daca o sa iti placa 7th generation..eu i-am incercat cam pe toti, in materie de diapers.
Postat 09 January 2012 - 01:32 PM
cum facetzi voi baie? in cada , in cada cu dusul , in dus , in vanitza?
Noi facem in cada , amandoua
Vecina mea imi spune sa nu mai fac baie cu ea ca se obisnuieste asa si nu mai vrea singura. O fi adevarat????
Aseara am intrat amadoua in cabina de dus dar cu miorlaituri.
Voi cum facetzi?
Postat 09 January 2012 - 06:48 PM
- o data pe saptamana (sau mai des, depinde cum se murdareste pe cap - vara de exemplu zilnic si la par) baita si pe cap in cada normala, cu apa pana la jumatate si se joaca cu jucarii, plesneste apa cu palmele, vrea sa bea apa din cada ... e un spectacol. Cu dus o spal pe cap fara probleme mereu de la spate spre in fata... nu vocifereaza ii place. Doar sa nu o pun sa sufle nasul.
Intotdeauna ea singura in cada mare. In cadita nu mai facem de mult, cred ca de cand a venit vara, de pe la 9 luni, crescuse si facea mare balaceala in jur. In rest nu am folosit nici inel, nici alte accesorii de cada niciodata si nici nu am facut baie impreuna.
asa facem noi
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 16 January 2012 - 01:04 PM
E bine cu perna? Eu stiam ca in primul an nu-i voie , dar Elena are aproape 1 an si 5 luni , o fi OK?
Postat 16 January 2012 - 05:12 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 17 January 2012 - 09:23 PM
Lizura, la 07 January 2012 - 11:22 PM, a spus:
Daniella, la 07 January 2012 - 11:15 PM, a spus:
Eu am luat patut (au din produse non toxice) + salteluta + protectie + lenjerii de la Ikea.
Eu pampersi iau marca Pampers sensitive sau active (cand unii, cand altii). Huggies sunt buni, dar scumpi si nu i.am gasit in hipermarket, doar la babyexpo, care e doar la 3 luni si teroarea de aglomeratie.
Eu lapte praf i-am dat putin de la 10 la 12 luni, de la Milupa (inainte a fost alaptata, iar dupa am trecut pe lapte de vaca biologic din comert, La Dorna). Nu stiu de Milupa daca sunt de proveninta biologica (nu stiam k exista, deci nu m.am uitat), sunt unele pentru diverse nevoi (fara lactoza etc).
eu pe astia ii iau aici. sint si in romania cumva, daca tii minte din intimplare?sint neclorinati.
cochila mea are 6 luni si cu toate ca nu stam in ro, pot sa-ti spun ca eu folosesc 2 feluri de "pepmarsi" pentru ea - poate am eu tacaneli....cine stie....
deci noaptea poarta huggies iar in timpul zilei poarta pampers premium care, asta pentru ca mie mi se pare ca huggies sunt foarte grosi si ei ii place sa-i intrepte picioarele si sa si le intinda si mi se par incomozi, asa ca pentru noapte sunt super
nu's daca este in ro pampers premium care insa daca sunt, eu sunt f multumita de ei...
Postat 18 January 2012 - 01:51 AM
clau_ash, la 17 January 2012 - 09:23 PM, a spus:
Lizura, la 07 January 2012 - 11:22 PM, a spus:
Daniella, la 07 January 2012 - 11:15 PM, a spus:
Eu am luat patut (au din produse non toxice) + salteluta + protectie + lenjerii de la Ikea.
Eu pampersi iau marca Pampers sensitive sau active (cand unii, cand altii). Huggies sunt buni, dar scumpi si nu i.am gasit in hipermarket, doar la babyexpo, care e doar la 3 luni si teroarea de aglomeratie.
Eu lapte praf i-am dat putin de la 10 la 12 luni, de la Milupa (inainte a fost alaptata, iar dupa am trecut pe lapte de vaca biologic din comert, La Dorna). Nu stiu de Milupa daca sunt de proveninta biologica (nu stiam k exista, deci nu m.am uitat), sunt unele pentru diverse nevoi (fara lactoza etc).
eu pe astia ii iau aici. sint si in romania cumva, daca tii minte din intimplare?sint neclorinati.
cochila mea are 6 luni si cu toate ca nu stam in ro, pot sa-ti spun ca eu folosesc 2 feluri de "pepmarsi" pentru ea - poate am eu tacaneli....cine stie....
deci noaptea poarta huggies iar in timpul zilei poarta pampers premium care, asta pentru ca mie mi se pare ca huggies sunt foarte grosi si ei ii place sa-i intrepte picioarele si sa si le intinda si mi se par incomozi, asa ca pentru noapte sunt super
nu's daca este in ro pampers premium care insa daca sunt, eu sunt f multumita de ei...
daca esti clau_ash pe care o stiu eu nu pot sa spun decat WOW! felicitari! taci si le faci
de-aia n-ai mai dat pe aici de-o vesnicie, ai fost extrem de ocupata
Postat 18 January 2012 - 01:54 AM
Maya, la 16 January 2012 - 05:12 PM, a spus:
mama omida, ai citit in globul de cristal?
mai e niteluls si vad ce ma inghionteste de zor. nu ciupeste ca Sara si nu loveste ca Ada. parca tricoteaza, asa simt, e cu capul in jos mi-a zis si cu degetelele parca andrele sant
Postat 18 January 2012 - 11:05 AM
asa e, am fost ocupata
Postat 18 January 2012 - 02:03 PM
cochila din cauza ca mam-sa are pitici pe creieri are 2 nume.... thalia celine, noi ii zicem thalia, parintii mei ii zic celine ca le place mai mult.....
Postat 18 January 2012 - 02:21 PM
Postat 19 January 2012 - 10:05 AM
Super numele, Celine am mai auzit doar la o singura fetita, ea e Emma Celine( in afara de celine dion). si-ale mele tot cate 2 au si fasolica tot 2 o sa aiba. ma razbun, ca eu am doar unul si sor'mea la fel
Postat 01 March 2012 - 09:32 AM
Noi ne asezam numai imbracate pe ea , stam 10 secunde , ( timp in care ne scremem serios
Postat 28 June 2012 - 10:39 AM
Vreo solutzie , vreun sfat , ceva?

Ajutor