Alexandru, la 17 August 2010 - 07:48 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 16 August 2010 - 06:23 PM, a spus:
Da, cam 15.000 e unul din ala nava spatiala si cu dulap in care sa tii farfuriile si mancarea calda si cu toate accesoriile. Am facut eu o data un calcul pe site la ei. Beleaua e ca ...tre sa il cumperi de la furnizori din DE...ca stii tu cum e cu UE...cica ridicarea taxelor etc (o laie!) si ajungi da cam pe la 17 cred. Iti dai seama ca la un asemenea cuptor iti trebuie o bucatarie adecvata...eu zic ca mai intai o casa

) CUm nu o am, nu imi ramane decat sa visez.
Cat despre Ikea...eu am un mare problem cu Ikea si evit sa iau mobila de la ei - nu zic ca unele sunt de calitate. Insa: mi se pare overpaid aici in DE, multe chestii sunt nasoale si raportul calitate-pret nu se justifica. Reclama la greu in schimb.
M-am dus de nu stiu cate ori saptamanile astea. Sincer, la acelasi pret gasesc si la alti furnizori lucruri poate mai frumoase. E adevarat ca m-au costat o groaaz de timp si energie cautatul asta...dar, zic eu ca se merita. Cat despre bucatarie de la Ikea...nope, nu mi-a placut efectiv nici un model de la ei.
Pe aici te scoti pentru un LaCanche top cu mai putin de 6k€.
Pentru jumatate de pret, ai un Falcon destul de meserias. E drept, nu e "made in France", dar chiar are vreo importanta?
Preturile pe care le-ati afisat sînt mai degraba valabile pentru un pian LaCornue ,un Godin, un Morice nu pentru un LaCanche.
BTW, la mai putin de 5K€ ai un Aga Masterchaf DeLuxe
http://www.agafrance.fr/1327.htm
Morala : comandati în Franta
Si de adus si montat gratis cine o face?
Eu am facut mai demult un calcul, respectiv mi-am configurat un Fontenay -desi...tot la Cîteaux mi se duc ochii, am eu ceva cu Cîteaux, cred

, cu ochiuri normale, un grill, -fara friteuse ca am considerat ca nu o folosesc asa de mult, desi mi-ar placea sa o am- o placa teppan-yaki si sau plita aceea de inox, accesoriul pt. gatit la abur si un dulap in care sa tii calde felurile/vesela, si a ajuns toata
dixtractia pe la 15 miare plus transportul si montajul, ca doar nu m-oi apuca io sa il racordez...asa ca dap, ajunge cat o masinica buna...
Desigur ca as opta oricand pentru alternativele afisate de tine, insa...datele problemei raman acelasi: nu am casa mea si nici gaz natural, asa ca o sa ma multumesc sa visez. Cred ca sunt campioana la asta, la visat ma refer
Ah da, si nici vreo 5 plozi agatati de fushti

n-am.