Forum Culinar: Tartiflette - Forum Culinar

Salt la continut

  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tartiflette Specialitate Savoyarda

#41 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 April 2013 - 08:18 PM

Vai, ce-i aici!
Un informasion. E fel unic,e garnitura sau...? Cred ca si una si alta, asa-i :occasion15: ?
Tre' sa prestez si eu, prea-mi place :occasion15:!

#42 Useril este offline   Carmen L 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 22 April 2013 - 08:39 PM

Any e consistenta, poate fi si una si alta, dar eu am servit-o ca plat unic, caci are sunca.
E excelenta :occasion15:
Imagine postata

#43 Useril este offline   iulia nicoleta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 22 April 2013 - 09:12 PM

Unde-a stat ascunsa reteta asta pana acuma? :occasion15:
Carmen, arata intr-un mare fel...
Deocamdata doar visez...

#44 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 April 2013 - 09:24 PM

Vezi postareaCarmen L, la 22 April 2013 - 08:39 PM, a spus:

Any e consistenta, poate fi si una si alta, dar eu am servit-o ca plat unic, caci are sunca.
E excelenta :occasion15:


Multumesc Carmencita :occasion15:!

#45 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 April 2013 - 06:52 AM

Anutza, in principiu e plat unic si mai degraba invernal ....la fel ca fondue sau raclette.
Tartifletta este savoiarda ( regiunea franceza de langa svitzari :occasion15: )

http://www.youtube.c...h?v=LR_UKv7Tj5Q

#46 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 April 2013 - 09:08 AM

Vezi postareastella, la 23 April 2013 - 06:52 AM, a spus:

Anutza, in principiu e plat unic si mai degraba invernal ....la fel ca fondue sau raclette.
Tartifletta este savoiarda ( regiunea franceza de langa svitzari :toothy9; )

http://www.youtube.c...h?v=LR_UKv7Tj5Q


Clar, mi-am dat seama ca este mai de iarna, asa, dar eu nu fac nazuri, nu pot astepta iarna ca sa-l fac :thumleft:
Merci de video ma duc sa ma uit.

#47 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 23 April 2013 - 12:00 PM

Daca fac cu altceva in afara de carofi,se mai numeste asa?Oricum o sa fac ,cu brocoli,numai sa gasesc branza Imagine postata
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#48 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 23 April 2013 - 04:40 PM

Petu, atunci cred ca poti sa ii zici brocoflette :rolleyes:

Any, pune-i o salata langa ea, daca ai frisée, spre exemplu, ori ceva andive, radicchio, ca is mai amarui si ajuta la digestie.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic


  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi