Vai, ce-i aici!
Un informasion. E fel unic,e garnitura sau...? Cred ca si una si alta, asa-i ?
Tre' sa prestez si eu, prea-mi place !
Tartiflette Specialitate Savoyarda
#42
Postat 22 April 2013 - 08:39 PM
Any e consistenta, poate fi si una si alta, dar eu am servit-o ca plat unic, caci are sunca.
E excelenta
E excelenta
#43
Postat 22 April 2013 - 09:12 PM
Unde-a stat ascunsa reteta asta pana acuma?
Carmen, arata intr-un mare fel...
Deocamdata doar visez...
Carmen, arata intr-un mare fel...
Deocamdata doar visez...
#45
Postat 23 April 2013 - 06:52 AM
Anutza, in principiu e plat unic si mai degraba invernal ....la fel ca fondue sau raclette.
Tartifletta este savoiarda ( regiunea franceza de langa svitzari )
http://www.youtube.c...h?v=LR_UKv7Tj5Q
Tartifletta este savoiarda ( regiunea franceza de langa svitzari )
http://www.youtube.c...h?v=LR_UKv7Tj5Q
#46
Postat 23 April 2013 - 09:08 AM
stella, la 23 April 2013 - 06:52 AM, a spus:
Anutza, in principiu e plat unic si mai degraba invernal ....la fel ca fondue sau raclette.
Tartifletta este savoiarda ( regiunea franceza de langa svitzari )
http://www.youtube.c...h?v=LR_UKv7Tj5Q
Tartifletta este savoiarda ( regiunea franceza de langa svitzari )
http://www.youtube.c...h?v=LR_UKv7Tj5Q
Clar, mi-am dat seama ca este mai de iarna, asa, dar eu nu fac nazuri, nu pot astepta iarna ca sa-l fac
Merci de video ma duc sa ma uit.
#47
Postat 23 April 2013 - 12:00 PM
Daca fac cu altceva in afara de carofi,se mai numeste asa?Oricum o sa fac ,cu brocoli,numai sa gasesc branza
Manchmal ist weniger einfach mehr....
#48
Postat 23 April 2013 - 04:40 PM
Petu, atunci cred ca poti sa ii zici brocoflette
Any, pune-i o salata langa ea, daca ai frisée, spre exemplu, ori ceva andive, radicchio, ca is mai amarui si ajuta la digestie.
Any, pune-i o salata langa ea, daca ai frisée, spre exemplu, ori ceva andive, radicchio, ca is mai amarui si ajuta la digestie.
Heave ho, buccaneers ;)