Dana,sînt castrati baietii tai?
Stau ziua doar afara,si nu au posibilitatea de a intra în casa?(în caz ca le e frica de ceva...)
Eu am facut usita în usa de sticla de la terasa.Clar ca nu mai arata asa frumos,dar mai sanatos pentru ei.Desi la noi nu se circula,nu-s cîini liberi si nici animale salbatice de care sa-mi fac grija,lor le este frica de copii.Felix mai putin,dar Mike ,face de-a dreptul în pantaloni de frica.Dupa ce a fost odata disparut o saptamina(eu tind sa cred ca a fost furat,apoi plasat la loc pentru ca nu s-a descurcat careva cu el,fiind un pisoi dificil si extrem de sensibil),nu prea depaseste 30 m de casa....adica e tot timpul în raza de auzire la chemare

,deci sta mult pe la noi prin gradina,sau pe la vecini...si totusi,cînd trece cîte un grup de copii,fuge înauntru ca ars!E bine ca are usita,ca se poate retrage în gaz de panica.
Daca au crescut liberi,este greu sa-i închizi.Nu toti pisoii reactioneaza la fel.Unii se acomodeaza,altii nu.Felix ar muri daca nu ar ava acces afara.Mike,la început nici nu vroia sa iese,fiind nascut si crescut în adapost.Si acolo avea acces afara,dar doar limitat.Adica cîtiva m² si era îngradit peste tot,inclusiv deasupra.Era doar asa cît sa ia o gura de aer

Dupa ce a dat de libertate,a început s-o savureze din plin.Cred ca si el daca nu ar mai avea acces afara s-ar ofili.Adora natura
Înca nu sîntem gata de renovat.Lui Mike nu-i prea place si e suparat ca ziua nu mai are acelasi "curs".Felix,lui îi place orice schimbare,orice ce-i nou,altceva...e curios din fire si tre sa vada si sa stie tot ce se misca.Ne-a enervat la culme cu folia care am întins-o pe jos sa nu murdarim podelele la varuit...a rupt-o,s-a jucat pe sub ea.Asa ca a ajuns vopsea de perete si pe jos,si pe Felix.Bine ca nu s-a uns si Mike,ca el nu se lasa spalat.Felix se baga în vana cu apa fara probleme.
Ieri seara l-am prins cum se admira în oglinda.Asta e unul dintre hobby-urile 'mnealui 
Mike,ca de obicei,nici nu a remarcat oglinda.Pe el nu-l intereseaza deloc,pe cînd Felix se si spala lînga oglinzi si se uita la el,sau se uita dupa noi/ne urmareste.Le adora.Mike,el iubeste florile 
Fel in hol (2).jpg (266.84K)
Number of downloads: 14
Cred ca nu prea-i place lui acum oglinda din hol,
ca nu se poate admira de aproape,dar în curînd o sa-i pun ceva sub oglinda 
Fel in hol (1).jpg (273.28K)
Number of downloads: 11
Fel in hol (3).jpg (259.97K)
Number of downloads: 11
Fel in hol (4).jpg (261.96K)
Number of downloads: 15
Fel in hol (5).jpg (266.54K)
Number of downloads: 14