Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#1001 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 17 September 2010 - 06:45 AM

scuze de harababura din poze
cind eram eu plecata in ro' barbatii' mei au intors casa pe dos!
:lol:

#1002 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 17 September 2010 - 10:22 AM

Bine ca e bine baiatul, cu antibioticul probabil ca o sa scada si tumefierea, daca e vreo infectie mica. Mai tine-l azi sub supraveghere, deja maine o sa vrea el sa iasa pe-afara.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1003 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 17 September 2010 - 12:55 PM

CARMAW, ma bucur ca este bine baiatul, intr-adevar ar fi bine sa il mai tii vreo doua zile in casa pana este complet refacut si eu am facut la fel cu Cody, chiar daca nu a avut probleme dupa operatie, dar preventiv.
L-am vazut si in poza, asa ca-i transmit un pupic pe nasuc, sa se vindece cat mai repede!!!
GEORGIA

#1004 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 17 September 2010 - 01:22 PM

Ma bucur ca baiatul e bine.Ce e cu masina aia? Nu am auzit de ea?Cum adica aduna parul de pisica?
Orice masina de spalat are o "camara" în care se aduna lucruri pierdute,scame,par,si trebuie curatata cînd si cînd.Eu mai gasesc cîte 1 cent,un cercel... :lol:
Dar de o masina speciala care aduna parul de miti nu stiu.Dar pe ce ai asa mult par si îl vrei adunat de masina :D ?
La mine nu prea este par de mîta pe niciunde.Pe haine cîteodata cîte un floc....asta daca nu cumva îmi arunc ceva pe canapea,sau unde au acces baietii si se culca pe haina respectiva.Paturicile lor le fac cu rola înainte de spalat,sau am asa o hîrtie lipicioasa pe care o folosesc pentru asta(si pt haine :lol: )...si ce mai ramîne,iese la spalat fara probleme.Ei cum ies afara,nu prea flocaie prin casa.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1005 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 17 September 2010 - 02:03 PM

buna fetelor si multumesc pt interes
Da azi il tin in casa sunt cu ochiul pe el ca trage de fire....auzi ce face nazdravanu'!
De abia miine dim dupa ce maninca si ia antibioticul poate ii dau drumul, afara
Ce sa spun mi a venit in gind sa schimb masina de spalat si credeam ca a-ti auzit si voi de asta noua....nu am prea mult par de la Choupy dar si unul daca e pe imbracamintea neagra se observa si daca tot imi trece prin minte sa schimb masina de ce nu una cu efect antistatic???
Da mai intreb si eu ca ma intereseaza.
O seara placuta si un week end cum vreti voi!
pupici de la noi si multumiri! :-h :pupic:

#1006 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 17 September 2010 - 03:58 PM

Carmaw,bine ca ii merge mustaciosului mai bine.

Continuam cu seria cum sa dormi intr-o cutie, nerecomandabil proaspat operatilor :pupic:
Fisier atasat  image016.jpg (25.27K)
Number of downloads: 10
Fisier atasat  image017.jpg (32.28K)
Number of downloads: 8
Fisier atasat  image018.jpg (27.2K)
Fisier atasat  image019.jpg (25.63K)
Number of downloads: 9
Fisier atasat  image020.jpg (43.38K)
Fisier atasat  image021.jpg (28.28K)
Number of downloads: 7
Fisier atasat  image022.jpg (29.61K)
Fisier atasat  image024.jpg (35.23K)
Fisier atasat  image025.jpg (41.08K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1007 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 17 September 2010 - 05:52 PM

[quote name='Lapona Enigel' date='17 September 2010 - 04:58 PM' timestamp='1284731884' post='56868']
Carmaw,bine ca ii merge mustaciosului mai bine.

Continuam cu seria cum sa dormi intr-o cutie, nerecomandabil proaspat operatilor :pupic:
esti de milioane!
sunt frumosi foc!

#1008 Useril este offline   mitu 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 29-November 09

Postat 21 September 2010 - 02:14 PM

Sunt într-o mare dilemă şi aş vrea să cer un sfat iubitorilor de feline. Motanii mei de 1 an jumate, Diego şi Darwin, au stat o mare parte din viaţa lor afară, în curte, grădini, pe garduri.

Fisier atasat  Picture 130.jpg (779.02K)

Fisier atasat  Picture 144.jpg (599.85K)

Amândoi au trecut prin situaţii dificile din cauza asta. Pe la 6 luni Diego a dispărut şi l-am găsit printr-o minune la mare distanţă de casa, probabil a urcat într-o maşină din greşeală şi a ajuns în Timişoara (noi stăm la câţiva km). La ceva timp Darwin a fost prins de un câine şi a fost operat la burtică. Diego a dispărut iar şi l-am recuperat din cartier după 1 săptămână.
Am hotărât sa-i ţinem noaptea în casă şi ziua afara. Din păcate în zonă sunt mulţi câini fără stăpâni, cum se construiesc case sunt şi muncitori tembeli care fugăresc motanii, proprietarii pun otravă pt. şoareci şi şobolani etc. Diego a fost lovit de cineva, a şchiopătat o vreme. La un moment dat a mâncat ceva stricat sau otrăvit etc.
Vineri l-am găsit pe Diego speriat şi murdar în scaieţi, probabil fugărit de câini, Darwin a apărut spre seara.
Problema mea este: să-i ţin doar în casă sau afară, suportând fireşte incertitudinea în legătură cu siguranţa lor. I-am mai lăsat înăuntru dar când ies afară, greu îi mai conving sa intre în casă, stau ore întregi pe garduri, pistonez vecinii dacă au văzut motanii, etc. Mă doare-n paişpe că unii cred ca am luat-o razna. Dar nici nu vreau să chinui motanii sa stea în casă mai ales că noi suntem plecaţi cel puţin 10 ore pe zi. Nici nu vreau să fiu egoistă, eu să fiu liniştită ca sunt în siguranţă şi ei să nu poată zburda şi umbla pe coclauri după voie.
Credeţi că o să se adapteze la viaţa de interior? Toată ziua mă gândesc să nu li se întâmple ceva şi nu ştiu ce decizie e mai bună pentru ei.
Vă mulţumesc.
Dana

#1009 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 21 September 2010 - 03:12 PM

Dana,sînt castrati baietii tai?
Stau ziua doar afara,si nu au posibilitatea de a intra în casa?(în caz ca le e frica de ceva...)
Eu am facut usita în usa de sticla de la terasa.Clar ca nu mai arata asa frumos,dar mai sanatos pentru ei.Desi la noi nu se circula,nu-s cîini liberi si nici animale salbatice de care sa-mi fac grija,lor le este frica de copii.Felix mai putin,dar Mike ,face de-a dreptul în pantaloni de frica.Dupa ce a fost odata disparut o saptamina(eu tind sa cred ca a fost furat,apoi plasat la loc pentru ca nu s-a descurcat careva cu el,fiind un pisoi dificil si extrem de sensibil),nu prea depaseste 30 m de casa....adica e tot timpul în raza de auzire la chemare :D ,deci sta mult pe la noi prin gradina,sau pe la vecini...si totusi,cînd trece cîte un grup de copii,fuge înauntru ca ars!E bine ca are usita,ca se poate retrage în gaz de panica.

Daca au crescut liberi,este greu sa-i închizi.Nu toti pisoii reactioneaza la fel.Unii se acomodeaza,altii nu.Felix ar muri daca nu ar ava acces afara.Mike,la început nici nu vroia sa iese,fiind nascut si crescut în adapost.Si acolo avea acces afara,dar doar limitat.Adica cîtiva m² si era îngradit peste tot,inclusiv deasupra.Era doar asa cît sa ia o gura de aer :D
Dupa ce a dat de libertate,a început s-o savureze din plin.Cred ca si el daca nu ar mai avea acces afara s-ar ofili.Adora natura :D

Edit,sa pun poze :P

Înca nu sîntem gata de renovat.Lui Mike nu-i prea place si e suparat ca ziua nu mai are acelasi "curs".Felix,lui îi place orice schimbare,orice ce-i nou,altceva...e curios din fire si tre sa vada si sa stie tot ce se misca.Ne-a enervat la culme cu folia care am întins-o pe jos sa nu murdarim podelele la varuit...a rupt-o,s-a jucat pe sub ea.Asa ca a ajuns vopsea de perete si pe jos,si pe Felix.Bine ca nu s-a uns si Mike,ca el nu se lasa spalat.Felix se baga în vana cu apa fara probleme.

Ieri seara l-am prins cum se admira în oglinda.Asta e unul dintre hobby-urile 'mnealui :D
Mike,ca de obicei,nici nu a remarcat oglinda.Pe el nu-l intereseaza deloc,pe cînd Felix se si spala lînga oglinzi si se uita la el,sau se uita dupa noi/ne urmareste.Le adora.Mike,el iubeste florile :D

Fisier atasat  Fel in hol (2).jpg (266.84K)
Number of downloads: 14

Cred ca nu prea-i place lui acum oglinda din hol,
ca nu se poate admira de aproape,dar în curînd o sa-i pun ceva sub oglinda :D

Fisier atasat  Fel in hol (1).jpg (273.28K)
Number of downloads: 11

Fisier atasat  Fel in hol (3).jpg (259.97K)
Number of downloads: 11

Fisier atasat  Fel in hol (4).jpg (261.96K)
Number of downloads: 15

Fisier atasat  Fel in hol (5).jpg (266.54K)
Number of downloads: 14

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1010 Useril este offline   mitu 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 29-November 09

Postat 22 September 2010 - 07:10 AM

Da Maya, sunt castraţi motanii. Ei pot intra in garaj sau le lasam uneori geamul la baie deschis. Pericolul e cand merg pe strada sau pe parcelele unde nu sunt case. Ei pot merge prin gradinile vecinilor care nu au caini dar cred ca s-au plictisit de gazon şi flori. Fiind un cartier nou, nu sunt pomi şi copaci. Si lor le place sa mai prinda cate un şoricel printre scaieţi şi buruieni, mai stau pe sub maşinile din stradă.
Te invidiez Maya pt. ca la voi lucrurile sunt aşezate, la noi domneşte jungla.
Motanii sunt atât de speriaţi uneori că şi în casa fiind tresar la orice mişcare a noastră, se ascund pe după mobilă; e clar ca ori au fost fugăriţi de haitele de cîini, ori i-a lovit cineva.
Ei vor afară când e vreme bună, când e întuneric sau plouă şi e frig nu sunt curioşi de ieşit.
Sunt foarte activi şi se fugăresc peste tot. Se joacă cu noi prin casă cu ghemotoace, cu nasturii pe gresie, sunt nişte scumpi.Nu prea le place să-i ţinem în braţe dar au momente când vin singuri la scarmanat şi vor să fie drăgăliţi.

Fisier atasat  Picture 029.jpg (545.62K)
Number of downloads: 16

Probabil o să-i ţinem în casă până la primăvară şi o sa-i scoatem prin grădină numai când suntem acasă.

#1011 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 22 September 2010 - 02:09 PM

Vezi postareamitu, la 22 September 2010 - 07:10 AM, a spus:

Probabil o să-i ţinem în casă până la primăvară şi o sa-i scoatem prin grădină numai când suntem acasă.

Da,da,toate bune si frumoase...dar ce faci daca vor suferi ca nu-i lasi afara?Psihicul pisicii este sensibil cînd e vorba de libertate.E adevarat ca nu toate-s la fel.Eu cunosc o pisica care nu iese afara nici împinsa!Locuieste într-o casa minunata,cu gradina maaare si gazon mult,zona linistita si necirculata,si are acces afara dupa cum vrea muschii ei...dar nu vrea si pace! :lol:

Eu cred ca în foarte putine cazuri,pisicile crescute cu acces afara se adapteaza fara probleme la statul în casa.La fel si invers.O pisica crescuta doar în casa,sigur întîmpina probleme afara,nu numai psihice.
Încaierari între motani,pericol din cauza altor animale,circulatie...unele nu se descurca,dar si aici exista exceptii.
Trebuie sa vezi cum reactioneaza baietii tai.
Daca ar fi mai puturosi,poate ar fi mai usor...dar daca-s foarte activi,o sa fie greu :lol:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1012 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 23 September 2010 - 02:14 PM

DANA, sunt foarte frumosi motanii tai, nu i-am mai vazut demult!!!
In privinta iesitului afara, nu prea stiu ce sa zic, al meu sta si in curte si in casa, in schimb pe strada, de cand a fost la vecinii care au firma si un gard f.inalt si el nu a putu iesi de acolo decat a doua zi, este speriat si nu sta decat in fata portii si pentru cateva minute si dupa aceea zdup! sare gardul in curte. Dar in jurul casei noastre avem alte case, nu camp, nu caini vagabonzi. Imi pare rau pentru ei, pt. ca tot ei sufera de tot ce li se intampla, dar sper din suflet sa gasesti solutia ideala pentru linistea lor si a ta. PUPICI!!!
GEORGIA

#1013 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 23 September 2010 - 02:17 PM

Vezi postareaMaya, la 21 September 2010 - 03:12 PM, a spus:

Cred ca nu prea-i place lui acum oglinda din hol,
ca nu se poate admira de aproape,dar în curînd o sa-i pun ceva sub oglinda :D

Atasament Fel in hol (3).jpg

[/center][/b]

Poza asta imi place mult!
Vai, MAYA, ce dulce este Felix, ai impresia ca face parte din aranjament, ca acolo este locul lui.
GEORGIA

#1014 Useril este offline   Motana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 103
  • Locationaici! aici!

Postat 28 September 2010 - 01:52 PM

Pupam si smotocim blanite, codite, musteti si burtici !
Vasile si Pui n-au stat la pozat, culmea, in schimb a stat Tigris (culmea-culmilor!)

Scuzati zgarieturile din cadru, dar blanoasele mele sunt needucate (bad, bad!)

Fisiere atasate

Ashea deci...
Pisicile, spre deosebire de oameni, isi ling numai propriul fund!
I Can only please One Person A Day, and Today Ain't Your Day! Tomorrow Ain't lookin' Too Good Either

#1015 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 28 September 2010 - 07:16 PM

Pupam mustatile de motani si pisicute..toate mandre foc!

Eu am venit acasa dupa doua saptamani...madam Miauuuu asta face de atunci, miau, tors si limburit. Toata noaptea a fost calare pe mine si azi am plecat cu taxiul la munca ca mi se cuibarise fata in brate si torcea asa de fericita cu capul pe pieptul meu facuta covrig, ca nu am avut suflet sa o dau jos..Si toata noaptea mi-a tors in ureche si m-a calarit...si oricum nu a fost un pisic vai de capul ei ca matusi-sa a fost la ea de doua ori pe zi cu iubire, scarpinat, etc...dar nu a fost mami :thumleft:
A cat is a friend fur-ever !

#1016 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 01 October 2010 - 12:57 PM

Vezi postareaUma, la 28 September 2010 - 07:16 PM, a spus:

Pupam mustatile de motani si pisicute..toate mandre foc!

Eu am venit acasa dupa doua saptamani...madam Miauuuu asta face de atunci, miau, tors si limburit. Toata noaptea a fost calare pe mine si azi am plecat cu taxiul la munca ca mi se cuibarise fata in brate si torcea asa de fericita cu capul pe pieptul meu facuta covrig, ca nu am avut suflet sa o dau jos..Si toata noaptea mi-a tors in ureche si m-a calarit...si oricum nu a fost un pisic vai de capul ei ca matusi-sa a fost la ea de doua ori pe zi cu iubire, scarpinat, etc...dar nu a fost mami :floare:

Mi se pare corect, oricat de iubita ar fi, dragostea de la mami este unica si de neinlocuit!!!
Bine ti-a revenit acasa si printre noi!!! Pupici dulci tie si lui fata blanoasa si mustacioasa!!!!
GEORGIA

#1017 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 01 October 2010 - 12:58 PM

Vezi postareaMotana, la 28 September 2010 - 01:52 PM, a spus:

Pupam si smotocim blanite, codite, musteti si burtici !
Vasile si Pui n-au stat la pozat, culmea, in schimb a stat Tigris (culmea-culmilor!)

Scuzati zgarieturile din cadru, dar blanoasele mele sunt needucate (bad, bad!)

Ii frumos foc Tigris si are o privireeeee, care spune totul!!!! :drool:
Dar mie totusi imi este dor de Vasile!!! :floare:
Pupici tie si familionului pisicesc!!!!
GEORGIA

#1018 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 03 October 2010 - 08:58 PM

Frumos Tigisu tau,Motana!Dar chiar ne e dor de Vasile si Pui! :D

Felix detesta bauturile cu acid.Cîndva,zilele trecute,am deschis o sticla de vin spumos.
Cît a mai batut sticla!Nu l-am putut poza cînd era în actiune,ca era sa rastoarne tot.Nebunul!

Aici ma pregateam s-o deschid.
Deja era suparat pe sticla,de parca stia el ce e înauntru! :D

Fisier atasat  1.jpg (239.26K)
Number of downloads: 6

Mi-a tras iar privirea aia de macho furios.
Privire rezervata numai pentru mine.
La nimeni nu se mai uita cu atîta patima! :D

:scratch:

Fisier atasat  2.jpg (256.58K)

Sa nu credeti ca l-am uitat pe Mikiduta,printisorul meu mezin.
Dar pe el nu-l mai scot dintre pene,si taaare se supara daca-l blitzui!

Morocanos ca l-am trezit :floare:

Fisier atasat  Mike.jpg (296.71K)

Cicilica vine ca de obicei,zilnic,si îmi manînca urechile.Foaaarte mîncacios motanul asta,si începe sa se întrameze.Arata si el a barbat!Cred ca se pregateste de iarna.Din pacate,nu am poze recente cu el.S-a facut tare obraznic si nu ma asculta deloc.Se catara peste tot,daca nu-s atenta îmi sare în farfurie.

Azi era sa se arda rau!M-am speriat tare!Am tipat ca o descreierata,oricum degeaba.Noroc ca am fost rapida si l-am prins din "zbor".Era sa sara exact pe placa de ceran dupa ce luasem o oala de pe ea!Era rosie!Ramînea sarmanul fara pernute!

Desi ai mei nu se urca pe acolo,doar cîteodata Felix,am o placa groasa din sticla termorezistenta cu picioare,cu care acopar toata suprafata placii de ceran imediat ce trag oalele.Aia doar se încalzeste,dar nu mai arde.Acum doar ce luasem oala si am pus-o pe chiuveta.Berry era în spatele meu si si-a luat avînt direct pe placa care ardea...noroc ca l-am prins...

El nu diferentiaza tipatul meu de panica,fata de cel de cearta cînd se catara pe unde nu are voie.
Ai mei le cunosc pe toate.Cînd ridic tonul si-i cert,pe Felix sau Mike,îi doare si pe ei în papuci.Dar daca tip de frica,îsi dau seama imediat si fug..stiu ca nu e a buna :D
Pe Cici îl doare în papuci de sunetele pe care le scot eu...si azi era sa ramîna fara ei!

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1019 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 04 October 2010 - 12:28 AM

Stiu senzatia maya eu am prins una din blanoasele mele pasionate de frigider( adica sa doarma acolo) cand era sa-mi cada in oala cu supa care fierbea.
La tzanc am prins-o, chiar m-am fript eu de marginea de la oala! Dupa aia se evaporat din zona, s-a bagat pe undeva, stia c-a facut-o lata!
Totul e bine cand se termina cu bine
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1020 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 05 October 2010 - 03:57 PM

Mikiduta ii copiaza privirea lui Felixelul in poza aia..adica mami, ma lasi sa dorm?!

Adorabili pufosii mei iubiti xoxoxox

Mica mea m-a lins/ros de maini ieri..am curatat radacinoase sa fac supa de pui si evident ca pishicul meu a intrat in delir..de ce i-o place mirosul de morcovi si telina, nu stiu!
A cat is a friend fur-ever !

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic