Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#1121 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 20 November 2010 - 12:05 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 20 November 2010 - 12:00 AM, a spus:

Foxyy, si unde e mai bagabondu'? Sa nu zici ca ii tine de urat jupanului tau?

Pai bagabondu' e in capetala, nu-i plimbat peste hotare!
Si eu vreau o dihanie pe langa mine, e destul de nasol sa stai asa, singurel, intre 4 pereti... :scratch: Poate o sa ne luam si noi ceva patrupezi - care fac miau, ham... nu importa!

Vezi postareaLapona Enigel, la 20 November 2010 - 12:00 AM, a spus:

M-ati facut nostalgica. Acum, in momentele astea, mi-as dori macar un sufletel cu blanita care sa imi aline serile. Sufletel...imi aduc aminte de "Singur pe lume" si ma ia cu altecele :lol:

O imbratisare maaaaaare, face bine? Chiar si virtuala.... =)) Si un pupic! :pupic:

#1122 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 20 November 2010 - 12:11 AM

Nico,

Tare ma bucur pentru tine,ca ai un sufletel mangaietor de matza langa tine.
Atata dragoste ,cat poate sa-ti dea un suflet de pisic,numai cine are stie....
Acuma cand iti scriu,o am pe Carra in brate,iar Piscot si Fifi dorm in fotoliu langa semineu.
Ati dus-o la medic ?E castrata ?Vezi daca nu e cumva gestanta.
Va mai trece o perioada pana va veti acomoda deplin cu ea.
Dupa care devine ca o boala.Nu mai poti fara ea.
Sa ne mai pui poze si sa ne povestesti cum evolueaza povestea voastra de iubire.Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#1123 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 20 November 2010 - 01:01 AM

Vezi postareaNico, la 19 November 2010 - 11:32 PM, a spus:

Ca un aspect negativ-cand incercam sa ne jucam cu ea ,poate din dragoste ,sau nu stiu sigur,...musca,...dar nu o muscatura din aia sa te raneasca ,totusi are dintii ascutiti,si-atunci, sotu zice ca ,foarte posibil matza a fost chinuita pe unde a stat,ori trasa de coada ,ori dupa gat ,ma rog am ridicat tonul si a inteles ,dar nu stiu daca s-o dezobisnui.
Voi cum va corectati pisicutele?

Nico,ma bucur ca ai aparut si ne-ai povestit ca ne tineai aici în suspans.Ma bucur ca Loly e bine,si ca va placeti reciproc.O sa vezi ca pe parcurs se schimba,si pe lînga afectiune vor veni si altele.Mai multa dragoste,încredere si întelegere.Cu timpul o sa stie ce are voie si ce nu,dar asta nu înseamna ca va asculta de fiecare data.O pisica invata doar ceea ce vrea ea sa învete :lol:

Cît despre muscat...sa stii ca sînt pisici muscacioase si asa ramîn,ca asa e felul lor...dar tinînd cont ca Loly,nu pare a fi o pisicuta de cîteva luni/sub un an(ca atunci asa-s ei mai nebunatici.Nu stiu înca sa se joace,si mai agata cu ghearele,sau cu dintii),ma gîndesc ca înca nu stie sa se comporte/joace cu voi.Trebuie sa vezi ca nici nu stii de unde vine.Poate a trait undeva unde s-a "jucat" asa cu ea si nu a invatat mai bine.Oricum ar fi nu-ti fa griji,ca dupa ce va cunoaste,observa care e masura de joaca...adica cît sa prinda cu dintii si cît cu ghearele.Important este sa-i dai de înteles de fiecare data cînd depaseste masura.Ridica putin tonul,sau sufl-o!Asta nu le place cînd le suflii în fata.Asa îsi va da seama ca ceea ce face nu e ok.Cîndva face legatura ca ridici tonul sau o suflii atunci cind face ceva ce tie nu-ti convine,si o lasa mai moale :scratch:

Mie îmi pare o pisica cuminte,are o privire înteligenta si e tare frumoasa.Sa ne mai pui poze :pupic:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1124 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 20 November 2010 - 08:21 AM

Nico,

Sa stii ca "dragostea la prima vedere",functioneaza perfect si in cazul relatiei om-matz.
Pe Carra am primit-o.Fiffi e fiica ei,deci nu le-am ales eu.
Cu Piscot e alta poveste.
Il am dintr-un magazin de animale unde intrasem de sute de ori pentru a cumpara mancare pentru animalele de acasa.
Acolo,in custi erau mereu pisici si caini de vanzare.Mi se rupea inima cand ma uitam la ei,
pentru ca unii stateau cu lunile si nu-i cumpara nimeni.
Dar ma gandeam pragmatic ca nu am cum sa-i infiez pe toti.Si mergeam mai departe.
Asta pana intr-o zi,cand intrand in magazin mi s-au lipit ochii de bulgarel ala mic cat pumnul meu morcoviu cu ochii mari,care se uita printre gratii fix la mine.
Nu mieuna,nu se misca,doar ma privea.
Am intepenit.Am stiut imediat ca trebiuie sa-l duc acasa.
Stiam si ce ma asteapta.Cunosteam toate consecintele.
Pntru ca nu e usor cu 4 animale,dar cu 5.
Plus ca "Omul" nu ar fi fost de acord.Am si luat de altfel un "perdaf".Imagine postata
Am simtit atunci ceea ce simt soldatii pe front cand cu pieptul gol infrunta baioneta.Imagine postata
L-am luat acasa indiferent de consecinte.
Si au fost multe,ca m-am certata cu barbatul,apoi matul a fosr foarte,foarte bolnav si am
umblat cu el la medic vreo 2 saptamani,plus ca l-am luat ca "baiat"si este "fata"Imagine postata
Dar pentru noi e tot Piscot si baiatul lui tati.Imagine postata
Oricum nu mai conteaza,pentru ca e castrat.
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#1125 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 21 November 2010 - 04:21 AM

Nico si a mea musca (mai ales acum la maturitate) - nu musca a rautate, mai mult de joaca-agitatie -si eu doar ridic un pic vocea, ii spun NU apasat si ma uit in ochii ei..dupa 10 ani ne stim foarte bine si stie ca nu e de joaca :P
Dar ma mai rontaie si daca nu o face cu rautate, doar asa, un pic de impuns, o las si ii promit ca o musc si eu de nas :P

Piscotel... :P
A cat is a friend fur-ever !

#1126 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 November 2010 - 09:41 AM

Nico, e superba Lolly a ta.

#1127 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 25 November 2010 - 08:04 AM

Bun venit pisicoantelor noi ;) , un pupic si o smotoceala virtuala celor vechi ;) .
Nico, sa stii ca v-a fost trimisa pisicoanta. E tare scumpa, sa va bucurati cat mai mult de ea.
Am si eu o veste: mai avem un copilas blanos. Un motanel de 2 luni, Smokey pe numele lui.

Fisier atasat  1001.jpg (384.31K)
Number of downloads: 4

Fisier atasat  2002.jpg (442.7K)
Number of downloads: 4

Pozele sunt facute la birou acum 2 zile, cand l-am primit. Era stresat saracu', ca toata lumea era pe el, sa-l smotoceasca.
E un bebe cuminte, nu plange, exploreaza casa (mai putin dormitorul, inca nu a intrat acolo) si-si gaseste de joaca cu te miri ce (cabluri, papuci etc).
Mandrele mele il hasaie, pufosenia sta cu ochii pe el ca pe butelie, Nera il ignora.
Ii place sa stea dupa pernele canapelei, acolo si doarme noaptea. Am vrut sa-l iau cu mine in pat, dar nu sta.

#1128 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 25 November 2010 - 08:38 AM

Smokey,bun venit! E tare dragalas si dolofanel ;)
Care e povestea lui? ;)

Ieri chiar vroam sa va scriu ce bine ca Berry nu mai face pe macho man,ca-l vazusem alaltaieri jucîndu-se cu Mike prin gradina.A fost prin casa,a mîncat,a dormit chiar olecuta pe scaun...ei!
Ieri,chiar înainte sa scriu ca problemele au trecut,si ca totul a revenit la loc,vad cum vin din nou în goana spre usita.Mike primul,în spatele lui Berry.Înca credeam ca se joaca...poate în mintea lui nebunatica,Berry chiar se joaca,habar nu am.
In casa ajunsi i-a sarit astuia în spate si la muscat de gît.Mike nu are rana,dar are doua umflaturi mici.Ma gîndesc ca e o reactie cum l-a strîns de ceafa.Mike nu e usor de întepat ;) ...ma rog!
L-am trimis pe Mike în hol si am închis usa dupa el.Magarul de Berry a sarit la clanta sa deschida usa,sa plece dupa el!Am tipat la el gonindu-l...adica : "Iesi afara,mama ta de magar ce esti!",am descalatat slapul si l-am amenintat.
Ca in filme,Berry a sarit precum Tarzan pe perdeaua care acopera putin clapita lor,ca sa nu se vada asa de la 5 km,si aproape ca a rupt-o!Sa-mi arate el mie cît e de nervos!Recunosc...i-am ars un slap peste fund.Nu l-am lovit,ci de fapt l-am împins mai mult.A fugit pe sub masa,apoi pe masa,s-a bagat între orhidee pe pervazul geamului.Am crezut ca le rupe.Nu le-a rupt.Am deschis usa larga,am luat o maturita sa-l scot dintre flori,ca am încercat cu mîinile si a vrut sa ma apuce de ele ;)
...în timp ce a iesit dintre flori,s-a agatat si de perdeaua ce atîrna la ferastra aia...e de necrezut!Ce naiba are motanul asta? Parca e turbat!...si era asa frumos înainte/ma refer la relatia lor!Sper ca are doar niste faze nebunesti. :(
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1129 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 25 November 2010 - 08:45 AM

Vezi postareaMaya, la 25 November 2010 - 08:08 AM, a spus:

Smokey,bun venit! E tare dragalas si dolofanel ;)
Care e povestea lui? ;)

Ne doream de mult un pisoi zambaret, dar pe la pet-shopuri sunt extrem de scumpi (cam 2,000 usd). Discutand cu o colega ne-a spus ca ea are un motan de asta. Si dupa un timp, mi-a spus ca una din pisicile ei e gestanta, zambaretul fiind taticul. Si atunci am rugat-o sa-mi dea si mie un puiut. M-am tinut de ea cateva zile, pana a fost de acord sa mi-l dea. N-as fi vrut sa-l iau de la mamica lui inainte de Craciun (s-a nascut pe la sfarsitul lui septembrie), dar la inceputul saptamanii colega mi-a spus sa-l iau. Acum 2-3 zile mi l-a adus la birou si a devenit copilasul nostru.
Asta e povestea lui Smokey (eu am vrut sa-i spun Smiley, dar sotul a preferat Smokey).

#1130 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 25 November 2010 - 09:19 AM

SMOKEY, bine ai venit printre blanosi!!!! Pup dulce un pisic pufos!!!

MAYA, dar ai avut un adevarat show cu magarul de Berry!!! ;) Imi pare rau de perdele!!! ;)
GEORGIA

#1131 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 25 November 2010 - 09:29 AM

Giorgi, multumim pentru pupici, pupam si noi pe Cody aventurierul ;)
Maya, se pare ca lui Cicilica i s-a urcat democratia la cap. Imi aduc aminte ca acum ceva vreme ziceai ca doarme in picioare, se pare ca acuma compenseaza ;)

#1132 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,466
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 November 2010 - 09:58 AM

Noi alaltaseara iar am avut pisici in copac ;)
Or fi in calduri ale noastre de vin pisicii la ele. Nu stiu de unde s-a aciuat la vecinii nostri pisicul asta alb cu par lung, e superb si e tacticos, merge mereu incet si nu-i pasa de nimic, se apropie de toata lumea. Puffy moare cind il vede mergind pe strada si se agita de n-are aer, lui evident nu-i pasa de nimic ;)
Alaltaseara coboara Puffy de sus si cind iese in curte erau toti, pisicile noastre si asta alb. Incepe cursa, ele fug ca stiu pe unde sa iasa rapidulescu, el fuge la stinga la dreapta dar nu gaseste iesirea asa ca se urca in copac ;) Io o iau iar pe Puffy sus si Stefano cu matura, cu scara, incearca sa-l coboare dar nu reuseste pentru ca il scuipa sau cum se zice si era si prea inalt. Am coborit-o iar pe Puffy care a uitat si nici nu s-a mai uitat la copac si s-a dus la culcare. Pe la o vreme ne-am dus si noi, din fericire dimineata cind am plecat nu mai era deci a coborit in timpul noptii.

#1133 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 25 November 2010 - 04:12 PM

Vezi postareaMaya, la 25 November 2010 - 08:38 AM, a spus:

Sper ca are doar niste faze nebunesti. :D

Nu stiu daca o sa renunte sa nu-l mai calareasca pe Mike - Cicilica clar ca e un alfa-cat si vrea si el sa se dea mare in fata cuiva! Te inteleg perfect ca l-ai usuit pe domnisorul cu bazdac, si eu m-as supara cumplit sa vad o matza ca o ia pe Maya la zmotocit! Mai ales ca Mikiduta e un cuminte si un bland, bazdacosul asta mic incearca sa ii arate ca el e macho -norocul lui a fost ca nu a fost the big boss in zona sa ti-l puna la punct! Evident ca el a incercat sa-ti arate si tie ca e mare sef acum..Eu cred ca o sa se mai calmeze in timp, dar trebuie sa vada ca nu-i merge asa.

Cami e o dulceata pufosul mic si zambaret! Sa-ti traiasca bebelusul :D

#1134 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 25 November 2010 - 04:16 PM

Adriana, ce numai Maya sa aiba show , ati avut si voi dar in copac, ea a avut cu perdelele!!! :D
GEORGIA

#1135 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 25 November 2010 - 04:29 PM

Vezi postareaUma, la 25 November 2010 - 04:12 PM, a spus:

Cicilica clar ca e un alfa-cat si vrea si el sa se dea mare in fata cuiva!

Cicilica,daca nu termina cu tîmpeniile o sa vada cum se da mare alfa-mother a lu' cat!Sa vezi ce dau cu clogshii dupa el =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1136 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 26 November 2010 - 03:33 PM

Vezi postareaCami, la 25 November 2010 - 08:04 AM, a spus:

Am si eu o veste: mai avem un copilas blanos. Un motanel de 2 luni, Smokey pe numele lui.

Superb motanelul! De asta as vrea si eu!!! :floare:

#1137 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 26 November 2010 - 03:35 PM

Vezi postareaMaya, la 25 November 2010 - 08:38 AM, a spus:

Ieri chiar vroam sa va scriu ce bine ca Berry nu mai face pe macho man,ca-l vazusem alaltaieri jucîndu-se cu Mike prin gradina.A fost prin casa,a mîncat,a dormit chiar olecuta pe scaun...ei!
Ieri,chiar înainte sa scriu ca problemele au trecut,si ca totul a revenit la loc,vad cum vin din nou în goana spre usita.Mike primul,în spatele lui Berry.Înca credeam ca se joaca...poate în mintea lui nebunatica,Berry chiar se joaca,habar nu am.
In casa ajunsi i-a sarit astuia în spate si la muscat de gît.Mike nu are rana,dar are doua umflaturi mici.Ma gîndesc ca e o reactie cum l-a strîns de ceafa.Mike nu e usor de întepat :floare: ...ma rog!
L-am trimis pe Mike în hol si am închis usa dupa el.Magarul de Berry a sarit la clanta sa deschida usa,sa plece dupa el!Am tipat la el gonindu-l...adica : "Iesi afara,mama ta de magar ce esti!",am descalatat slapul si l-am amenintat.
Ca in filme,Berry a sarit precum Tarzan pe perdeaua care acopera putin clapita lor,ca sa nu se vada asa de la 5 km,si aproape ca a rupt-o!Sa-mi arate el mie cît e de nervos!Recunosc...i-am ars un slap peste fund.Nu l-am lovit,ci de fapt l-am împins mai mult.A fugit pe sub masa,apoi pe masa,s-a bagat între orhidee pe pervazul geamului.Am crezut ca le rupe.Nu le-a rupt.Am deschis usa larga,am luat o maturita sa-l scot dintre flori,ca am încercat cu mîinile si a vrut sa ma apuce de ele :lol:
...în timp ce a iesit dintre flori,s-a agatat si de perdeaua ce atîrna la ferastra aia...e de necrezut!Ce naiba are motanul asta? Parca e turbat!...si era asa frumos înainte/ma refer la relatia lor!Sper ca are doar niste faze nebunesti. =))

Maya, daca dihania e nervoasa, nu-i prea bine sa-i apari in cale - la nervi, ei nu tin cont de nimeni si de nimic, baga coltii si ghearele in oricine. Cine stie de unde o fi facut el nervi nervosi si a ajuns sa sara la Mike... Poate-si revine curand!

#1138 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 13 December 2010 - 11:34 PM

Foxyy,si-a mai revenit din draci,dar înca se mai mîrîie.
L-a mîrîit ieri pe Dan...dar era suparat ca nu i-a iesit schema cu provocatul la joaca...era plin de frust.Eu sper sa le treaca la toti,ca mi-e drag grasunu,cu toate ca e tîmpitel :appl:

Sa va mai zic si eu latest news cu baitanii mei!

Le-am cumparat stick (de ala ca pentru buze =)) ) cu untura de cerb,cu care îi dau pe pernute ca sa nu-i mai usture de la sarea care se da acum pe lînga casa sa nu alunecam de la ghetus.

Mike a mîncat sunca de pui,ca un nehalit.În alta zi a baut un castron de lapte,si a doua zi dupa a mîncat piept de curca si a lins pe sosul ramas de la o tocanita de pipote(Va amintiti ca el în afara de crontanelele lui nu punea boticu pe nica).

Felix a baut juma' de castron de suc din legume stoarse: rosii,morcovi,sfecla rosie,telina,varza,pastîrnac,patrunjel...and co,deci suc nefiert,nu ciorba...legume stoarse =))
Bun,la el asta nu e ceva foarte anormal,ca el e pofticios.Acu cîteva zile se chinuia sa manînce plicul de la un ceai de menta,dar nici asta nu e nimic nou :D

Cicilica disparuse iar vreo patru zile,dar a aparut ieri.E tare trist ca baietii mei l-au pus pe ignor,chiar si Mike,a carei pupila tot mai juca cînd îl vedea...acum e total dezinteresat.Cici simte asta,si e trist...
Chiar acum e aici.A venit de vreo jumatate de ceas,si tot se joaca de unu singur.I-a dat Denise un capacel de ala mic de plastic,de la un power drink,pe acre-l alearga acum..
Felix,a coborît din pat si se uita la el.Cici face scheme de alea naravase sa-l provoace la joaca...Felix adoarme în sezut!Berry...sad :(

Se pare ca pisica noastra care face parte din decoratia de halloween,
dar locuieste lînga usa tot anul,a ramas singura lui prietena...

Fisier atasat  Berry.jpg (264.21K)
Number of downloads: 3

De aratat arata bine cacaciosul!E dolofan :toothy9;

Fisier atasat  Berr+.jpg (265.33K)
Number of downloads: 3

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1139 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 13 December 2010 - 11:53 PM

Berrycelul e un motan tzapanos si frumos! Sper ca baietii sa-l ierte intr-o zi si el capcaunul sa invete sa respecte baietii casei!

#1140 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 December 2010 - 11:59 PM

Maya, e superba dihania. Se vede ca s-a grasunit - s-a pregatit de iarna, nu? :floare:

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul