Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#1201 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 31 December 2010 - 05:24 PM

Vezi postareaEataly, la 31 December 2010 - 01:13 PM, a spus:

.Am prins si eu virusul asta cu pisicile.

Aoleu..e clar, nu mai ai scapare :) Odata ce il ai , nu exista nimic in lume care sa te "insanatoseasca" ..numa'pupicii mustaciosi au sansa de a imbunatati "boala"
A cat is a friend fur-ever !

#1202 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 06 January 2011 - 10:48 AM

Pozici noi:
Am cumparat apa si dupa ce am scos-o din cutie, au fost in extaz piticii mei:

Fisier atasat  Pisoi 037 (Large).jpg (55.82K)
Number of downloads: 1

Fisier atasat  Pisoi 038 (Large).jpg (60.62K)

Fisier atasat  Pisoi 039 (Large).jpg (56.97K)

#1203 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 06 January 2011 - 10:52 AM

Impart locul preferat, pe dulapul de papuci din hol:

Fisier atasat  Pisoi 012 (Large).jpg (54.33K)

Asista pe mami la bucatarie :love7:

Fisier atasat  Pisoi 014 (Large).jpg (72.02K)

Draga de Nera, care nu mai are o clipa de liniste, cu doi bezmetici pe langa ea:

Fisier atasat  Pisoi 016 (Large).jpg (34.67K)

#1204 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • LocationMelbourne

Postat 06 January 2011 - 12:19 PM

Adorabile toate coditele! Maya e asa o dulceee si o ador de-a dreptul cand o vad cat e de cute cand se spala :love7: . Poate ii da lectii si sheruie tehnici si cu nespalatul meu al mic care numai pe labutele din fata se spala, restul nu considera ca ii apartine :) . Rad dar nu-i rasul meu.
Tia e de poveste cum arata. O adevarata printesa! :) si o smotocire zdravana pt ea.
De colectia Ioanei cu bijuterii ce sa mai spun! Numai frumuseti :) .

Si daca tot e intalnire atunci vin si eu cu dragostea mea :

plimbarea de dimineata :D .

Fisiere atasate

#1205 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 06 January 2011 - 03:20 PM

Maya, acu ti-am vazut burtosul de Mike. Ce i-ai facut de a mancat si el mancare? Ca am tresarit de emotie gandindu-ma ca poate am si eu oaresh'ce sanse sa-l conving si eu pe Mio :floare: . S-a apucat asa singur, de la el placere sa manance?

Am intrebat cand am fost la vet de ce se scarpina Mio (ca si pe el il mai apuca) si mi-au spus ca e ceva normal. Ca si pe noi ne mai gadila in stanga si dreapta fara sa avem ceva serios.

#1206 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 06 January 2011 - 04:08 PM

Vezi postareasnej, la 06 January 2011 - 03:20 PM, a spus:

Maya, acu ti-am vazut burtosul de Mike. Ce i-ai facut de a mancat si el mancare? Ca am tresarit de emotie gandindu-ma ca poate am si eu oaresh'ce sanse sa-l conving si eu pe Mio :floare: . S-a apucat asa singur, de la el placere sa manance?

Am intrebat cand am fost la vet de ce se scarpina Mio (ca si pe el il mai apuca) si mi-au spus ca e ceva normal. Ca si pe noi ne mai gadila in stanga si dreapta fara sa avem ceva serios.

Cîta blanos ai tu acolo,ca te acopera! :drool:
Va pup,si la multi ani! =))

Nu l-am convins eu,ci s-a aupcat de unu singur.Dar sa nu-ti închipui ca acum el haleste zilnic cîte ceva :P Nu.
Deci asa cîteodata manînca sunca din piept de curca,a baut si laptic de vreo cîteva ori...a mai gustat si dintr-un pui gatit de mine,si a lins olecuta de sos de la o tocanita de pipote...dar asta nu face zilnic,coar cînd îsi aduce aminte.
La noi,fiindca Felix manînca multe alte chestii în afara mîncarii din doza,el are sansa oricînd sa probeze,dar nu e foarte interesat...adica miroase,si zice pas.Doar daca e sunculita aia de curca,atunci baga si el boticu.Deci tot fidel crontanelelor ramîne.

Tia e o scumpica =))

Cami,sa-ti pup satra si pe tine! =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1207 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 06 January 2011 - 04:27 PM

Vezi postareaMaya, la 06 January 2011 - 04:08 PM, a spus:

Vezi postareasnej, la 06 January 2011 - 03:20 PM, a spus:

Cîta blanos ai tu acolo,ca te acopera! :P
Va pup,si la multi ani! :D

Nu l-am convins eu,ci s-a aupcat de unu singur.Dar sa nu-ti închipui ca acum el haleste zilnic cîte ceva :P Nu.
Deci asa cîteodata manînca sunca din piept de curca,a baut si laptic de vreo cîteva ori...a mai gustat si dintr-un pui gatit de mine,si a lins olecuta de sos de la o tocanita de pipote...dar asta nu face zilnic,coar cînd îsi aduce aminte.
La noi,fiindca Felix manînca multe alte chestii în afara mîncarii din doza,el are sansa oricînd sa probeze,dar nu e foarte interesat...adica miroase,si zice pas.Doar daca e sunculita aia de curca,atunci baga si el boticu.Deci tot fidel crontanelelor ramîne.

Tia e o scumpica :huh:

Cami,sa-ti pup satra si pe tine! :D

La multi ani ! si pupici multi si dulci si de la noi :huh: :D

M-ai dezumflat :D . E clara! Poate la voi ajuta si puterea exemplului dar la asta eu n-am ce-i face. De sarbatori am avut timp si nervi incat i-am plimbat pe sub nas nu mai putin de 6 feluri de carne preparate in fel si chip. Chiar aveam timp si eram hotarata sa-i starnesc pofta cumva. N-am avut succes nici cu alte sosuri si mancaruri. A lins o bucatica de paine, probabil m-a vazut amarata rau si o fi zis sa ma indulcesca cu ceva :D . Chiar speram acum ca am citit la tine. Dar tot de o minune am nevoie.

#1208 Useril este offline   ELIN 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 186
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationS

Postat 07 January 2011 - 11:31 AM

Eataly, Snej, Maya, dam si noi reply la pupici si imbratisari! :lol:

Snej, am citit ce ai scris despre Mio, se pare ca nici Tia nu are nimic la urechi(am fost din nou cu ea la dr.) dar din cand in cand se scarpina si scutura capul, cu periatul am invatat-o, sta si toarce in timp ce o periem :rolleyes: . Mio miorlaie tare? ca Tia pana acum abia deschidea gura si mai mult mima ca ar miorlai ca nu auzeam mai nimic, dar zilele trecute m-a speriat cat de tare miorlaia dupa un soricel-jucarie ce-i intrase sub canapea si nu-l putea scoate. :P
E un lungan Mio si un frumos, ca de altfel toate frumusetile pisicesti ce apar pe aici.

#1209 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 07 January 2011 - 12:47 PM

Vezi postareaELIN, la 07 January 2011 - 11:31 AM, a spus:

Eataly, Snej, Maya, dam si noi reply la pupici si imbratisari! :lol:

Snej, am citit ce ai scris despre Mio, se pare ca nici Tia nu are nimic la urechi(am fost din nou cu ea la dr.) dar din cand in cand se scarpina si scutura capul, cu periatul am invatat-o, sta si toarce in timp ce o periem :rolleyes: . Mio miorlaie tare? ca Tia pana acum abia deschidea gura si mai mult mima ca ar miorlai ca nu auzeam mai nimic, dar zilele trecute m-a speriat cat de tare miorlaia dupa un soricel-jucarie ce-i intrase sub canapea si nu-l putea scoate. :P
E un lungan Mio si un frumos, ca de altfel toate frumusetile pisicesti ce apar pe aici.

Pe Mio zici ca-l jupuim de viu :P . Scandal in toata puterea cuvantului. Mai rau decat la periat mai face la baie (aia pe care i-o facem din craciun in pasti cand e prea mizericos pe piele :P ) . Cand nu-s atenta se baga sub brad si nu-l mai scot de acolo si se uita cu o privire triumfatoare la mine...

Cu periatul e un intreg ritual, trebuie sa-l prin pe el in dispozitia de lenevire maare si atunci il gadil un pic cu peria pe la mustati ca-i place tare si pe gat, cap. Abia apoi pe ici colo pe el. Cand ajung pe burtica sau pe picioare deja apuca peria cu dintii. Il las sa se joace cu ea apoi iar o iau de al capat. Tragedie mare!

Mio se scarpina pe sub gat si cum noi nu ii taiem gherutele (nici ca am putea noi) se mai zgarie. Cand il mangai simt zgarieturile. Vet-ul a spus sa-l lasam in pace si mie mi-a spus sa nu-l mai cocolosesc atat :P .

Am noroc ca nu e alb ca probabil l-as vedea mai putin decat foarte rar in culoarea aia. E buna culoarea lui gri, e antijeg :P .

#1210 Useril este offline   ELIN 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 186
  • LocationS

Postat 07 January 2011 - 01:50 PM

Aaaaa, nici Tia nu sta la coafat pe burtica, dar ii mai dam peria si la fel, o rotaie, cand o lasa, continuam.. :toothy9; , cat despre gherute, la fel, sunt foarte ascutite si se mai atarna de cate ceva si ramane asa, de asta si stam cu ochii pe ea mereu. Veterinarul a zis ca i le putem taia dar doar varfurile ascutite si cu un cleste de pedichiura foarte ascutit, dar nu ne-am indurat, mi-a fost frica.
La spalat nu face urat, n-a facut de prima data, dar cica nici spalatul des nu e indicat, si daca tu ai noroc cu culoarea ce sa mai zicem noi...ca-i cenusie de zici ca-i murdara si cand e curata =)) exact antijeg, cum zici :lol: . O indragim la maxim!

#1211 Useril este offline   anaiordan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 282
  • LocationGrecia-Syros

Postat 09 January 2011 - 10:13 PM

pupici la mustacioase...sunt niste bomboane toate..asa de dragi imi sunt :icon_fessee: :lol:

chiar daca nu apar prea des pe aici va urmaresc cu tare drag atat pe voi cat si pe blanoase

nici Mica nu ma lasa sa o mangai macar pe burtica...nu stiu daca e ceva natural sau e de cand a fost castrata..noi o avem de cand avea un anisor si cam cu o luna inainte au castrat-o fostii stapani...desi o iubeau ff mult din lipsa de timp au zis ca ii e mai bine la altcineva...a fost dragoste la prima vedere :lol: :lol:

grasunelul abia mai incape pe calorifer :D

Fisier atasat  DSC00916-crop.JPG (156.58K)

ne alintam la caldurica :D

Fisier atasat  DSC00921-crop.JPG (178.2K)

PS: in ce fel de vase recomandati sa ii dau mancarica...alea de plastic ma irita...se fac ff urat se scorojesc...de vreo doua luni ii dau in niste castronele de sticla...
i-am gasit unul haios de ceramica la magazinul de animalute...

sticla sau ceramica sau inox? :D

Aceasta postare a fost editata de anaiordan: 09 January 2011 - 10:15 PM

#1212 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 10 January 2011 - 03:33 PM

Ana,grasunela nu e grasa,e doar înfoiata :hug: si e superba si dezmierdata :pupic:

Sticla sau portelan,parerea mea.
În inox,apa si/sau mîncarea îsi schimba aroma destul de repede iar pisicile simt asta imediat.
Plastic,sub nicio forma.Alea pastreaza mirosurile de la mîncarurile servite cu zile în urma.Chiar daca le spalati foarte bine,în porii plasticului se mentine un miros rînced,pe care posibil noi sa nu-l simtim!Ai mei au vase de sticla si portelan.

Ai mei,aseara înainte de culcare:

Fel,pe canapea,si-a bagat nasucul între labe,
dupa ce ne-am pupat de noapte buna.

Fisier atasat  f1.jpg (268.94K)

Fisier atasat  f2.jpg (325.87K)

Mike,si-a facut loc la Denise în pat.
Pe el l-am pupat de noapte buna,si nici n-a observat,asa praf de obosit mai era :blush:
Burticanosul meu:

Fisier atasat  m1.jpg (317.71K)

Fisier atasat  m2.jpg (283.9K)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1213 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 10 January 2011 - 04:06 PM

Vezi postareaanaiordan, la 09 January 2011 - 10:13 PM, a spus:

pupici la mustacioase...sunt niste bomboane toate..asa de dragi imi sunt :hug: :pupic:

chiar daca nu apar prea des pe aici va urmaresc cu tare drag atat pe voi cat si pe blanoase

nici Mica nu ma lasa sa o mangai macar pe burtica...nu stiu daca e ceva natural sau e de cand a fost castrata..noi o avem de cand avea un anisor si cam cu o luna inainte au castrat-o fostii stapani...desi o iubeau ff mult din lipsa de timp au zis ca ii e mai bine la altcineva...a fost dragoste la prima vedere :hug: :hug:

grasunelul abia mai incape pe calorifer

ne alintam la caldurica
PS: in ce fel de vase recomandati sa ii dau mancarica...alea de plastic ma irita...se fac ff urat se scorojesc...de vreo doua luni ii dau in niste castronele de sticla...
i-am gasit unul haios de ceramica la magazinul de animalute...

sticla sau ceramica sau inox? :)

Ce dulce sta ea lungita pe calorifer :blush: . Ce bine ca incape... E o frumoasa!

Mio are castronele de sticla pe care le spal zilnic, cel de apa chiar de 2 ori pe zi ca isi tot moaie mustatile si blanita in apa si mai lasa frimituri de biscuiti.

#1214 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 10 January 2011 - 04:08 PM

Vezi postareaMaya, la 10 January 2011 - 03:33 PM, a spus:

Ana,grasunela nu e grasa,e doar înfoiata :pupic: si e superba si dezmierdata :hug:

Sticla sau portelan,parerea mea.
În inox,apa si/sau mîncarea îsi schimba aroma destul de repede iar pisicile simt asta imediat.
Plastic,sub nicio forma.Alea pastreaza mirosurile de la mîncarurile servite cu zile în urma.Chiar daca le spalati foarte bine,în porii plasticului se mentine un miros rînced,pe care posibil noi sa nu-l simtim!Ai mei au vase de sticla si portelan.

Ai mei,aseara înainte de culcare:

Fel,pe canapea,si-a bagat nasucul între labe,
dupa ce ne-am pupat de noapte buna.

Mike,si-a facut loc la Denise în pat.
Pe el l-am pupat de noapte buna,si nici n-a observat,asa praf de obosit mai era :hug:
Burticanosul meu:

Asa mult imi place Mike, asa relaxat si fara griji e :hug: .
Felix in schimb trebuie sa fie stapan pe situatie chiar si cand doarme :blush: .

#1215 Useril este offline   anaiordan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 282
  • LocationGrecia-Syros

Postat 10 January 2011 - 04:13 PM

woi cat de dulci sunt mustaciosii...manca-i-as eu burtica lui Mike :hug:

Asa burtica are mitzache al sora-mii...care acum e super fericita ca a dus-o la mama la curte si iese afara si ii lucesc ochii altfel fata de cand era in apartament in Bucuresti...e mult mai fericita :hug:

si mie mi se pare ca alea de plastic pastreaza mirosul....chiar daca i le spal cand pun mancare proaspata, adica zilnic...astea de sticla chiar imi plac..sa vad ce mai gasesc...ca vreau sa imi reiau in drepturi castronele mele :pupic:

si pisu meu asa blanita in apa cand bea...

si Mica a facut un pic de burtica acum iarna desi aici nu e asa frig si nici afara nu iese...abia mai incape...e haioasa cand incearca sa se intoarca pe calorifer...poate reusesc sa o pozez sau sa o filmez :blush:

pupici la mustaciosi!! :hug:

#1216 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 15 January 2011 - 12:13 AM

Din seria "noi muncim, noi nu gandim" - pisica Sal, din Boston, a fost listata ca fiind "pet"-ul familiei..insa Sal a primit o scrisoare de la judecatorie sa se prezinte la "jury duty"( una dintre datoriile cetatenilor Americani si Canadieni, sa fie alesi sa judece diferite cazuri in tribunal)....parintii bipezi au anuntat judecatoria ca Sal nu vorbeste limba engleza (cred ca miaunita e universala), dar a fost refuzata scuza..drept pentru care motanul Sal trebuie sa mearga la intalnire, si eventual sa faca parte din juriu la judecata :headbang:
Concluzia e...cap e, minte ce ne mai trebuie!?

http://www.thestar.c...-jury-duty?bn=1
A cat is a friend fur-ever !

#1217 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 15 January 2011 - 12:36 AM

Lila, iepurica Adei rontaie tot ce-i iese in cale....cablu de antena, cricsi, cutii, carti(de pe masuta de cafea a furat cartea :pupic: )....inclusiv rochita stapanei cand o tinea in brate, i-a placut materialul ca i-a facut un gauroi de nu se paote :headbang:...Ada nu s-a suparat =))
patineaza amandoua pe gresie cand se alearga de radem ca nebunii....Sara e speriata de ele, daca le tin eu in brate e OK altfel, fuge de nu se poate....
isi fac treburile la cutia lor cu talas, fete educate
cum se spala ele le-am vazut si pe fete ca le copiaza (dupa ce a urlat Sara: mami, vino ca Lila o mananca pe Maggie =)) )...acum fac si ele la fel, o spala cu limba pe soru'sa Sara ;)

#1218 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 18 January 2011 - 01:25 AM

Poftiti de vedeti doua, maxim trei, tarcate :

Imagine postata

Imagine postata

si ochii verzi merg cu dedicatie se stie la cine

Imagine postata
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1219 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 18 January 2011 - 12:49 PM

Zerda, asa are ochii de verzi????Adica, stiu ca suna aiurea, dar n-am mai vazut asa ochi!Vreau si eu dedicatie. :notworthy:

Vai, ce dor imi e de o burta blanoasa. :-*

#1220 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 18 January 2011 - 01:09 PM

Fix asa de verzi au toate ochii, nu e photoshopata deloc, uite caut o poza mai veche facuta cu un aparat vechi si slab sa vezi!!

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

si ultima cea neagra,prinsa asupra faptului:

Imagine postata

deci nici nu stiam sa pozez si si ele se misca, , dar ca sa le vezi ca toate au ochii asa de verzi! Asa ca ti le dedic pe toate, chiar daca nu sunt foarte bune pozele!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul