Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#1261 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 09 February 2011 - 03:02 PM

Pupam toate mustetile frumoase si pufoase :rolleyes:
Maya, Uma, Ioana, M-rules va pup si pe voi si sunt de aceeasi parere. Pentru nimic in lume n-as renunta la pisici daca as ramane insarcinata. Ele sunt copiii mei. Daca ar veni un bebe el ar fi copilul nr. 4.
Snej, eu am intrebat un vet aici daca tranchilizeaza pisicile inainte de zborul cu avionul (cand aveam numai o pisica ne gandeam sa o luam cu noi in vacanta, dar am renuntat la idee) si ne-a spus ca nu, pentru ca, tranchilizata fiind, pisica nu-si poate recapata echilibrul in caz de turbulente si atunci exista riscul sa se raneasca. Nu stiu cum procedeaza veterinarii din Ro. Succes cu mutatul.

#1262 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 14 February 2011 - 03:50 PM

Si la noi niste poze haioase cu Cody, mai vechi, sunt de la Revelion, dar de abia acum le-a venit randul:

Fisier atasat  IMG_0035.JPG (87.34K)
Number of downloads: 2
Fisier atasat  IMG_0039.JPG (96.23K)
Number of downloads: 1
Fisier atasat  IMG_0037.JPG (102.52K)

Iubindu-se cu tati lui:
Fisier atasat  IMG_0040.JPG (139.89K)

Iubindu-se cu mami lui:
Fisier atasat  IMG_0047.JPG (137.05K)

Lingandu-se pe botic dupa fripturica primita:
Fisier atasat  IMG_0048.JPG (108.14K)

Si asteptand cuminte alta portie:
Fisier atasat  IMG_0049.JPG (112.72K)
GEORGIA

#1263 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 539
  • LocationMelbourne

Postat 14 February 2011 - 04:31 PM

:-* :-* :-* de pomina matzul vostru! Asa imi place cand ii sopteste la ureche sotului tau... :headbang: Asa un misterios :cheers: .

#1264 Useril este offline   mitu 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 29-November 09

Postat 16 February 2011 - 08:27 AM

O felina foarte giumbuslucara: Maru
Aici e blogul ei: http://sisinmaru.blo...category-1.html
Asa am descoperit-o eu: http://www.evz.ro/de...ube-916574.html

#1265 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 16 February 2011 - 10:39 AM

Giorgi, ce pisic elegant ati avut de Revelion :rolleyes:
Zambiliciul meu vine dimineata la 6.45 - 7.00 pe perna mea. Si incepe sa sfaraie, si sa ma pupe :rolleyes: si sa ma gadile cu mustatile. Mai dormi daca poti. Cateodata, dupa 5-10 minute de pupaceala se potoleste si se face covrig pe perna mea sau a sotului si mai doarme un pic :floare:.
Si e un mancacios fara pereche. Isi baga boticul peste tot, gusta din toate si inca n-a gasit ceva care sa nu-i placa. Papa cate 2-3 linguri de iaurt, linge toate farfuriile, vrea dulciuri. Aseara colegu' si-a pus o cana cu lapte si a lasata-o pe podea langa beanbag. Si s-a dus piticul si s-a servit, iar cand si-a luat sotu' cana, s-a catarat pe el, ca mai voia. Si n-a avut niciodata diaree sau probleme cu burtica.

#1266 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 16 February 2011 - 04:41 PM

Vezi postareaCami, la 16 February 2011 - 10:39 AM, a spus:

Giorgi, ce pisic elegant ati avut de Revelion :rolleyes:
Zambiliciul meu vine dimineata la 6.45 - 7.00 pe perna mea. Si incepe sa sfaraie, si sa ma pupe :rolleyes: si sa ma gadile cu mustatile. Mai dormi daca poti. Cateodata, dupa 5-10 minute de pupaceala se potoleste si se face covrig pe perna mea sau a sotului si mai doarme un pic :floare:.
Si e un mancacios fara pereche. Isi baga boticul peste tot, gusta din toate si inca n-a gasit ceva care sa nu-i placa. Papa cate 2-3 linguri de iaurt, linge toate farfuriile, vrea dulciuri. Aseara colegu' si-a pus o cana cu lapte si a lasata-o pe podea langa beanbag. Si s-a dus piticul si s-a servit, iar cand si-a luat sotu' cana, s-a catarat pe el, ca mai voia. Si n-a avut niciodata diaree sau probleme cu burtica.

Si mie imi da Maya buna-dimineata cam la ce ora ii vine ei..cateodata si pe la 4 :pupic: Azi dimineata a venit la iubire cu pasiune pe la 5..si da-i pupacit si sfor-sfor in ureche si masaj cu labutele..
Mica mai baga capul in pahare si zici ca e cosmonaut..dar daca e o picatura de laptic ,trebuie linsa bine! Ea se deranjeaza la burtica asa ca ii dau iaurt natural.

Cody e un scump si un iubacios asa cum il stim noi :)
A cat is a friend fur-ever !

#1267 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 16 February 2011 - 05:21 PM

Gio,Cody e un mesean pe cinste!ce astepta el acolo meniul de revelion :rolleyes:

Mitu,eu îl stiu pe maru.E un star pe youtube,la fel si Loki si Sparta(The Mean Kitty).

Aici un video cu labutele si sclavul lor...la leneveala :rolleyes:
http://www.youtube.c...feature=related
Au si blog,si facebook,si sute de videos,songul lor... :floare:

Uma,Felix nu are probleme cu laptele,dar nici nu lesina dupa el...dar bea,cîteodata chiar si cu mare pofta.Iaurt însa,îi place mult.Cel mai mult îi place cel natural,dar nu se da deoparte nici la unul cu fructe.Ca lui miter Mister,si lui îi place cu piersici,sau cele cu ceva fruct si grîu :pupic:

De Valentin a primit un steak tartare,pregatit în maniera pisiceasca,necondimentat.Adica un vulcanas de vita proaspata cu lava de galbenus de Wachtel/mah ce lapsus am acu pe moment.Cum le zice la gainusele alea ce fac oua mici si pestritate?
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1268 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 16 February 2011 - 05:50 PM

Vezi postareaMaya, la 16 February 2011 - 05:21 PM, a spus:

Cum le zice la gainusele alea ce fac oua mici si pestritate?

Catze in Oltenia :rolleyes: Uitasem denumirea asta, asa le zicea bunica :)Bibilica.

#1269 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 16 February 2011 - 07:31 PM

Vezi postareaUma, la 16 February 2011 - 05:50 PM, a spus:

Catze in Oltenia :scratch: Uitasem denumirea asta, asa le zicea bunica :)Bibilica.

Între timp mi-am amintit.Prepelita!Bibilica nu e alta?
Vai ce duda sînt.Am avut bibilici si acasa,dar habar nu am daca faceau oua pestritate...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1270 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 16 February 2011 - 11:00 PM

Vezi postareaMaya, la 16 February 2011 - 07:31 PM, a spus:

Catze in Oltenia :scratch: Uitasem denumirea asta, asa le zicea bunica :)Bibilica.

Vai ce duda sînt.Am avut bibilici si acasa,dar habar nu am daca faceau oua pestritate...

Mai eu de bibilici le stiu..or fi prepelite :pupic: Stiu ca bunica le zicea in Severin catze si asa erau ouale, mici si pestrite

#1271 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 16 February 2011 - 11:06 PM

Vezi postareaUma, la 16 February 2011 - 11:00 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 16 February 2011 - 07:31 PM, a spus:

Catze in Oltenia :pupic: Uitasem denumirea asta, asa le zicea bunica :)Bibilica.

Mai eu de bibilici le stiu..or fi prepelite :D Stiu ca bunica le zicea in Severin catze si asa erau ouale, mici si pestrite

Am cautat pe net prepelita si bibilica,si-s doua gainuse diferite.Prepelita are ouale de care vorbesc eu.Iar bibilicile sînt alea ce le-am avut si acasa,în tara,dar nici sa ma tai nu-mi amintesc ce oua faceau alea.Cert este ca nu-mi amintesc sa fi avut vreodata oua pestrite acasa,doar mai mici.Or fi fost alea de bibilica... :scratch:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1272 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 17 February 2011 - 09:21 AM

Oul de prepelita revitalizeaza organismul uman de orce varsta, regleaza si imbunatateste activitatea aparatului circulator, digestiv, amelioreaza respiratia, si functia reproductiva, actioneaza pozitiv asupra creierului, asupra sistemului limfatic si cel imunitar. Se folosesc, cu rezultate benefice, in perioada pre- si postnatala, precum si dupa interventii chirurgicale si radioterapie. Formeaza neuronii din sistemul nervos central al copiilor si intarzie procesele degenerative de imbatranire.

Fisier atasat  33.jpg (57.12K)
Number of downloads: 0

Ouale de bibilica sunt de culoare sur-deschis, mai mici decat cele de gaina si cantaresc 43-48 grame.
Au o forma de para, cu coaja groasa si rezistenta. Rezista la transportare pe distante mari si isi pastreaza calitatile gustative timp de jumatate de an, daca sunt pastrate la temperatura de 0…+10 grade C, contin vitamina A, nu provoaca reactii alergice atat la copii, cat si la maturi. Un ou contine atitea calorii, cit patru oua de gaina. Bibilicile incep sa se oua la varsta de sase luni. Timp de un sezon o femela face 100-150 de oua.

Fisier atasat  imagesCAAPGVX9.jpg (17.92K)

Maya si Uma, scuzati ca nu se incadreaza informatiile astea in topic, dar acum cred ca v-ati lamurit.

Da, intr-adevar Cody este un mare iubacios si pupacios, cat este ziua de lunga daca l-am dragalai si ne-am pupaci cu el nu ar avea nimic impotriva.
Este tot asa un mare pofticios, bea tot ce inseamna lactate si nu are probleme cu stomacul din cauza asta.
Pupici dulci si apasati la toti mustaciosii si mustacioasele + mamicile si taticii lor!!!!
GEORGIA

#1273 Useril este offline   mitu 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 21 February 2011 - 03:39 PM

Am o problema: motanii mei Diego si Darwin, castrati, aproape 2 ani, stau numai in casa din noiembrie si par sa se fi adaptat la viata in interior, se caftesc din cand in cand. Darwin e mai micut si il provoaca la trante pe Diego si apoi, cand e inghesuit in vreun colt, miauna foarte tare si apoi sta speriat toata ziua. L-am verificat, nu are nici o zgarietura, nu-l doare nimic cand il pipai, raman doar urme de blanita de la fiecare pe jos. Oare de ce se bat motanii? De plictiseala, pt. suprematie in casa? Si nu inteleg de ce miauna asa tare. Pe Darwin l-a muscat un caine cand avea vreo 5-6luni si a fost operat la burtica.
In rest dorm impreuna in acelasi cosulet, se ling si se dragalesc dar ma sperie caftelile lor. Noi suntem plecati cel putin 10 ore pe zi. Ma ingrozesc la gandul ca s-ar rani serios cat lipsim.
Si cand erau afara, prin gradina, se mai fugareau si tot Darwin o incasa.
Daca are cineva vreun sfat ce as putea face, va multumesc.

#1274 Useril este offline   mitu 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 22 February 2011 - 10:26 AM

Cateva poze cu "ingerasii":

Intotdeauna Diego e protector si doarme cu o labuta pe Darwin.

Fisier atasat  Picture 006.jpg (905.16K)

Fisier atasat  Picture 007.jpg (838.53K)

Fisier atasat  Picture 066.jpg (700.86K)

#1275 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 22 February 2011 - 12:26 PM

Vezi postareamitu, la 22 February 2011 - 10:26 AM, a spus:

Cateva poze cu "ingerasii":

Intotdeauna Diego e protector si doarme cu o labuta pe Darwin.

Nu stiu de ce se bat, nu ma pricep, dar in schimb sunt niste dulci, dorm atat de frumos unul langa altul, ca parca nu imi vine sa cred ca ne spui ca se caftesc. Of!Imi place enorm poza in care Darwin doarme inghesuit in popoul lui Diego. :rolleyes:
GEORGIA

#1276 Useril este offline   anaiordan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 282
  • LocationGrecia-Syros

Postat 22 February 2011 - 12:29 PM

Snej...nasol tare cu carantina...si noi ne-am mutat din Ro in Grecia dar nu a fost nevoie de carantina...cand am plecat prima data cu masina..vreo 17 ore in masina plus 4 pe vapor..deci vreo 21 in total am avut ceva pastilutze sa o linisteasca...i-am dat una inainte de plecare si atat dar am avut senzatia ca mai mult au agitat-o ca a plans mai tot drumul...

apoi de doi ani cat suntem aici am tot mers in tara si am luat-o cu noi...si pe avion nu i-am dat absolut nimic...s-a speriat putin la intratul in cutie ca asta o face indiferent daca mergem doar la vet...dar ep avion a fost ff cuminte nu a miorlait, nu a zis nimic, te pune sa pui cutia jos sub scaunul de la geam....protocoalele lor

o data pe aceasi cursa a fost cineva cu un catelus pekinez care a cam chitzait...acu nu stiu ce sa zic..Mica noastra e cuminte pe drum...doar in casa e banditzoi si face pe batman :biggrin:

Fetele...voi cat de des mergeti cu mitzone la vet? eu daca nu are probleme o duc o data pe an pt vaccinuri...ar trebui dusa mai des?

Pupici la toate mustacioasele! :rolleyes: :headbang:

#1277 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 23 February 2011 - 01:20 PM

Niste poze haioase de pe net:

Fisier atasat  poze-amuzante-pisica-pusa-la-uscat.jpg (42.49K)

Fisier atasat  securedownload2.jpg (29.13K)

Fisier atasat  securedownload.jpg (20.31K)
GEORGIA

#1278 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 24 February 2011 - 02:10 PM

Tre sa fug,dar vroiam sa va scriu pe scurt ca azi dimineata pe la 3 nu stiam ce matasos e lipit de pielea mea!
Cicilica dormea lipit de bulanu meu!A trebuit sa merg la baie si s-a luat dupa mine,apoi a plecat.La 4 s-a întors napoi si s-a culcat iar lipit de mine :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1279 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 24 February 2011 - 02:36 PM

Vezi postareaMaya, la 24 February 2011 - 02:10 PM, a spus:

Tre sa fug,dar vroiam sa va scriu pe scurt ca azi dimineata pe la 3 nu stiam ce matasos e lipit de pielea mea!
Cicilica dormea lipit de bulanu meu!A trebuit sa merg la baie si s-a luat dupa mine,apoi a plecat.La 4 s-a întors napoi si s-a culcat iar lipit de mine :)

OAU, Maya, ce scena tandra, daca inchid ochii mi-o si imaginez, a scos si vreun sunet, dragul de el, simte nevoia de iubire poate si la voi o gaseste cu siguranta!!!!
GEORGIA

#1280 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 24 February 2011 - 03:48 PM

Vezi postareaMaya, la 24 February 2011 - 02:10 PM, a spus:

Dragul mamii de Cicisor! Avea nevoie de iubire de la mama lui adoptiva :)Baietii nu erau in
zona sa fie gelosi?

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou