Oul de prepelita revitalizeaza organismul uman de orce varsta, regleaza si imbunatateste activitatea aparatului circulator, digestiv, amelioreaza respiratia, si functia reproductiva, actioneaza pozitiv asupra creierului, asupra sistemului limfatic si cel imunitar. Se folosesc, cu rezultate benefice, in perioada pre- si postnatala, precum si dupa interventii chirurgicale si radioterapie. Formeaza neuronii din sistemul nervos central al copiilor si intarzie procesele degenerative de imbatranire.
33.jpg (57.12K)
Number of downloads: 0
Ouale de bibilica sunt de culoare sur-deschis, mai mici decat cele de gaina si cantaresc 43-48 grame.
Au o forma de para, cu coaja groasa si rezistenta. Rezista la transportare pe distante mari si isi pastreaza calitatile gustative timp de jumatate de an, daca sunt pastrate la temperatura de 0…+10 grade C, contin vitamina A, nu provoaca reactii alergice atat la copii, cat si la maturi. Un ou contine atitea calorii, cit patru oua de gaina. Bibilicile incep sa se oua la varsta de sase luni. Timp de un sezon o femela face 100-150 de oua.
imagesCAAPGVX9.jpg (17.92K)
Number of downloads: 0
Maya si Uma, scuzati ca nu se incadreaza informatiile astea in topic, dar acum cred ca v-ati lamurit.
Da, intr-adevar Cody este un mare iubacios si pupacios, cat este ziua de lunga daca l-am dragalai si ne-am pupaci cu el nu ar avea nimic impotriva.
Este tot asa un mare pofticios, bea tot ce inseamna lactate si nu are probleme cu stomacul din cauza asta.
Pupici dulci si apasati la toti mustaciosii si mustacioasele + mamicile si taticii lor!!!!