Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#1401 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 04 May 2011 - 05:02 PM

Mariette,îl pup pe Luki,ca tare drag mi-e de el!E atît de lucios si matasos! :floare:

Am spus ca va povestesc despre pisica flocoasa.

Fisier atasat  m (1).jpg (212.31K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  m (2).jpg (218.87K)

Fisier atasat  m (3).jpg (362.95K)

Ea este Minka,o alta felina frumoasa de prin vecini care-si petrece rostul prin gradina noastra cînd iese la plimbare.E tupeista,intra si înauntru,dar e o Lady si nu linge castroanele baietilor,asa cum face Cicione.Minka este o pisica tînara,care în urma cu cîteva luni bune a trebuit sa locuiasca o perioada mai îndelungata la altcineva,"mama-sa" fiind internata în spital.Persoana care a îngrijit-o a scapat-o din casa,chiar a pierdut-o!Noroc ca a gasit-o,ca cine stie ce s-ar fi întîmplat,Minka fiind o pisica de apartament.
Dupa revenirea din spital,ma-sa a adus-o acasa,mirîndu-se ce pisica dolofana s-a facut printesa ei.Si-a dat seama relativ rapid ca nu e singura,si ca în burtica ei cea dolofana se aflau cîtiva chiriasi(pentru ca între timp împlinise anul,urma sa fie castrata,a dus-o la vet,care i-a confirmat ca în cîteva zile,vecina mea va fi bunica :love7: Nici n-a zis vetul bine,ca a doua zi deja Minka devenise mamica).
Pisicontii sînt înca la mama,dar sînt deja dati,iar Minka urmeaza sa fie castrata saptamîna viitoare.Acum mai iese cu vecina-mea pe afara,dar dupa castrare o sa iese la plimbare de una singura.
Baietii mei,nu prea-s interesati de ea.Mike chiar o hîsîie,sau mai bine zis o facea,acum nu mai.O tolereaza amîndoi,dar nu o îndragesc.O tot "adulmeca"...cred ca miroase a pisici mici,lapte...ce stiu eu,si lor nu le place.Nici Cicione n-o adora.Daca Minka se apropie de vreunul din ei,astia încep sa miroase,si se retrag de parca nu vor sa aibe de a face cu ea.Interesant.Nu miroase nicicum,pentru mine,dar ei simt ceva ce îi deranjeaza.Banuiesc ca dupa ce se vor întîlni mai des,iar ea va fi castrata si fara miros de pisicei,situatia se va schimba.
Cu Felixine si Mitzy,niciunul n-a avut probleme.Mike mai facea pe gelosul cînd se juca Felix cu ele,dar acum se amesteca si le printre ei :love7:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1402 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 05 May 2011 - 01:08 AM

Vezi postareaMaya, la 04 May 2011 - 05:02 PM, a spus:

Daca Minka se apropie de vreunul din ei,astia încep sa miroase,si se retrag de parca nu vor sa aibe de a face cu ea.Interesant.Nu miroase nicicum,pentru mine,dar ei simt ceva ce îi deranjeaza.

Simt ca are bebei si nu vor sa fie implicati la plata pensiei alimentare! Vor sa zica, nu, nu eu am fost ticalosul!!

E frumosa draga de ea, pufacioasa :tongue3: Si Lukisor iti vine sa-l pupacesti non stop!
A cat is a friend fur-ever !

#1403 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 05 May 2011 - 12:49 PM

Ce ochioasa frumoasa!

#1404 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 05 May 2011 - 04:14 PM

Vezi postareaUma, la 05 May 2011 - 01:08 AM, a spus:

Daca Minka se apropie de vreunul din ei,astia încep sa miroase,si se retrag de parca nu vor sa aibe de a face cu ea.Interesant.Nu miroase nicicum,pentru mine,dar ei simt ceva ce îi deranjeaza.

Simt ca are bebei si nu vor sa fie implicati la plata pensiei alimentare! Vor sa zica, nu, nu eu am fost ticalosul!!

E frumosa draga de ea, pufacioasa :appl: Si Lukisor iti vine sa-l pupacesti non stop!

Da,le trece dupa ce nu mai are atîtea mirosuri :floare:

Vezi postareaEataly, la 05 May 2011 - 12:49 PM, a spus:

Ce ochioasa frumoasa!

Chiar e frumoasa,si asa moaaale si pufoasa.În poze nu se vede,dar e atît de slabanoaga,cared ca o golesc aia mici de lapte si de toate cele :P
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1405 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 05 May 2011 - 09:46 PM

Dragilor, atentie la CRINI - si o cantitate mica ingerata de prietenul pufos poate produce blocaj renal!!!

#1406 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 05 May 2011 - 10:20 PM

Vezi postareaUma, la 05 May 2011 - 09:46 PM, a spus:

Dragilor, atentie la CRINI - si o cantitate mica ingerata de prietenul pufos poate produce blocaj renal!!!

Eu am crini din totdeauna,dar ai mei nu-i maninca.Singura verdeata pe care o maninca e iarba.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1407 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 06 May 2011 - 01:47 AM

Vezi postareaMaya, la 05 May 2011 - 10:20 PM, a spus:

Vezi postareaUma, la 05 May 2011 - 09:46 PM, a spus:

Eu am crini din totdeauna,dar ai mei nu-i maninca.Singura verdeata pe care o maninca e iarba.

Ei sunt baieti destepti, dar eu de exemplu ascund toate florile de Maya pentru dintisorii rai nu stau cuminti o clipa cum vad petale!

#1408 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 09 May 2011 - 01:37 PM

Doamne, ce de poze frumoase si ce de blanosi!!! Sa-i pup dulce pe toti!!! Pe unii chiar nu i-am vazut demult!!!

Poze noi cu Cody al nostru:

Fisier atasat  IMG_0092.JPG (132.81K)
Fisier atasat  IMG_0093.JPG (86.48K)
Fisier atasat  IMG_0094.JPG (89.89K)
Fisier atasat  IMG_0095.JPG (95.01K)
GEORGIA

#1409 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 09 May 2011 - 05:28 PM

Vezi postareaUma, la 06 May 2011 - 01:47 AM, a spus:

Ei sunt baieti destepti, dar eu de exemplu ascund toate florile de Maya pentru dintisorii rai nu stau cuminti o clipa cum vad petale!

Si Mike a mestecat pe o petala de lalea cînd era nou la noi acasa.Am înteles ca nici alea nu-s bune,dar el n-a patit nimic,si nici n-a mai mestecat alta.Dar linge toate florile si frunzele de apa de ploaie,roua,sau cum udam noi...dar asta face dintotdeauna,si ma gîndesc ca daca n-a patit nimic pîna cum,la vîrsta de 5 ani,n-o sa-l apuce mincatul nici mai încolo :)

Ceva ce nu am stiut,dar am aflat de curînd...Felix manînca spanac!
Noi mîncam des spanac,dar niciodata nu m-am gîndit sa-i dau si lui,desi îi cam dau din tot sa probeze,ce stiu ca e ok...
Mai ramasese putin spanac si Denise a zis ca-l vrea ea asa gol/fara nimic altceva pe lînga.
Cît m-am întors,si el era deja în farfurie.L-a mîncat tot! :105: ...Denise a primit altceva =))

Uma draga,sa stii ca ginerica n-o înseala pe Maya!Felixine tot încearca sa se dragaleasca de el,
iar el o trateaza prieteneste,o tolereaza în patul nostru,dar cînd a încercat sa-l spele pe coada s-a tras de lînga ea =))

Fisier atasat  fel+fel (1).jpg (269.22K)

Fisier atasat  fel+fel (2).jpg (283.05K)

Mitzy,sora Felixinei,nu e curioasa nici de noi,nici de baietii mei,nici de Cici...de nimeni.Totdeauna a fost mai salbaticuta,dar acum aproape ca nici n-o mai vad.Felixine,cred ca se muta la noi :105:

Gio,pupam mustecioare de Cody! :105:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1410 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 09 May 2011 - 10:17 PM

Vezi postareaMaya, la 05 May 2011 - 04:14 PM, a spus:

Vezi postareaUma, la 05 May 2011 - 01:08 AM, a spus:

E frumosa draga de ea, pufacioasa :105: Si Lukisor iti vine sa-l pupacesti non stop!

Da,le trece dupa ce nu mai are atîtea mirosuri :105:

Vezi postareaEataly, la 05 May 2011 - 12:49 PM, a spus:

Ce ochioasa frumoasa!

Chiar e frumoasa,si asa moaaale si pufoasa.În poze nu se vede,dar e atît de slabanoaga,cared ca o golesc aia mici de lapte si de toate cele :105:

Maya, nu e de mirare ca baietii se feresc de ea! Motanii ucid uneori puii altor motani, de aceea pisicile sunt foarte agresive cand sunt mame de pui mici si motanii cam simt asta, ca o singura miscare gresita si le sare in cap monstrul dezlantuit si o evita!

Eu ma uitam pe acoperisurile de sub balconul mamei, caftea cate o pisica mica si slaba un motan dublu cat ea, cand avea pui, fugea ala cu botul umflat! In general insa era suficient s-o miroasa si se tinea departe.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1411 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 10 May 2011 - 08:17 AM

Iote unde statea aseara Cody, in cutie, de doua zile de cand am pus cutia asta pe jos in bucatarie, cu gandul sa o arunc cand vin gunoierii, pur si simplu s-a indragostit de cutie, asa ca, ce sa o mai arunc!

Fisier atasat  IMG_0158.JPG (129.13K)
Fisier atasat  IMG_0159.JPG (149.33K)
Fisier atasat  IMG_0160.JPG (142.13K)

Maya,multumim pentru pupicuri!!!
GEORGIA

#1412 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 10 May 2011 - 03:47 PM

Aha..deci madam Felixine profita ca fie-mea e la distanta...fata mea ma tradeaza de zor! Il am pe fratele meu la mine de 3 zile si deja grasa se duce la el daca o chemam amandoi!! I se freaca de picioare si nu stiu ce-si spun de zor...Dar noaptea tot pe mami dorm!

Vad ca gradintia de pufosi creste la casa Maya :)Vad ca Felixine are incredere totala in voi, doarme foarte relaxata alaturi de Felix! Pupam mustatile de motan!

Cody- frumos ca deobicei..ochisorii de azur!

#1413 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 11 May 2011 - 02:24 PM

Fetelor ia uitati ce vecin(a) am! :scratch:

Fisier atasat  IMG_5398.JPG (68.23K)

Acu vrun an s-a mutat fatuca asta langa noi.Am vazut ca si-a luat pisica, dar e prima oara cand o vad pe balcon.Fatuca asta nu prea sta pe acasa, sambata cand face curat iese si minunea asta pe balcon.

Se uita curioas(a) la Manu cum se joaca pe balcon.Sper sa nu sara saraca, ca nu are protectie.

#1414 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 11 May 2011 - 03:32 PM

Vezi postareaEataly, la 11 May 2011 - 02:24 PM, a spus:

Fetelor ia uitati ce vecin(a) am! :scratch:

Acu vrun an s-a mutat fatuca asta langa noi.Am vazut ca si-a luat pisica, dar e prima oara cand o vad pe balcon.Fatuca asta nu prea sta pe acasa, sambata cand face curat iese si minunea asta pe balcon.

Se uita curioas(a) la Manu cum se joaca pe balcon.Sper sa nu sara saraca, ca nu are protectie.

Mai, dar ce vecina mustacioasa ai!!! Este simpatica foc!!! Cred ca lui Manu ii place de ea!
GEORGIA

#1415 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 16 May 2011 - 08:43 AM

In sfarsit a venit caldura si Cody este fericit ca poate sa stea in curte:

Fisier atasat  IMG_0162.JPG (111.05K)
GEORGIA

#1416 Useril este offline   mitu 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 29-November 09

Postat 16 May 2011 - 01:27 PM

Si la noi a venit caldura dar tot mai bine e pe canapea:
Diego se bucura de pernuta noua
Fisier atasat  mitu1.jpg (32.24K)

Cateva tandreturi

Fisier atasat  mitu2.jpg (22.47K)
Fisier atasat  mitu3.jpg (29.94K)
Fisier atasat  mitu4.jpg (30.23K)
Fisier atasat  mitu5.jpg (30.68K)
Fisier atasat  mitu6.jpg (30.4K)
Aici rasfoiesc oferta Kaufland

Fisier atasat  mitu7.jpg (27.5K)

Give me 5!

Fisier atasat  mitu8.jpg (16.98K)

Si acum o noutate: Daisy - pisicuta a venit la noi in curte, avea sange la codita si nu manca. Am dus-o la vet. Facuse un avort, avea un flegmon si ceva rani. A fost sterilizata si acum e mai vioaie, foarte prietenoasa. I-am pus numele Daisy ca e tare gingasa. Motanilor le e frica de ea si cred ca sunt gelosi ca-i acordam atata atentie. Acum sta in garaj fiindca e prea slabita dupa anestezie si abia peste 10 zile o sa-i faca vet-ul deparazitare completa. Momentan i-a dat cu spray pe nenorocita aia de capusa ce i-am gasit-o pe ureche. Nu stiu daca o sa am inima sa o dau cuiva dupa ce se face bine. E foarte frumoasa si cuminte dar nu cred ca pot sa ma descurc cu 3.
Parca e varianta feminina a lui Darwin:
Fisier atasat  mitu9.jpg (33.6K)
Fisier atasat  mitu10.jpg (37.07K)
Fisier atasat  mitu11.jpg (48.3K)

#1417 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 16 May 2011 - 01:41 PM

Mitu, ce frumosi si dragastosi sunt baietii tai!Dar si Daisy e o frumoasa.Cred ca nu mai scapi tu de ea.Oricum frumos din partea ta ca ai avut grija de ea.

#1418 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 16 May 2011 - 03:26 PM

Eu sunt sado-masochista , nu stiu cine ma tot baga pe mine pe aici , mereu ma apuca plansul.Mi-e un dor de mor de pisoiul meu .Din pacate amintirile sunt tot ce mi-au mai ramas , nici macar poze nu am pe laptop , sunt pe celalalt computer de acasa , care e stricat.
Aveti pisici /pisoi frumosi , sa va traiasca.

#1419 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 16 May 2011 - 03:32 PM

Eu mor de placere cînd îti vad motanii,Mitule!Cîta dragoste,cîta tandrete...fantastic!
Daisy,chiar este o finuta,si e tare frumusica!Nu o da!Stiu ca nu hotarasc eu,si mai stiu ca 3 nu e 2,dar merge :D
Daca te-ai atasat atît de mult de ea,o sa va fie greu la amîndoua sa va despartiti.Poate,daca-i gasesti un camin prin cercul de prieteni,o ruda..sau macar prin vecinatate,atunci e mai usor...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1420 Useril este offline   mitu 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 29-November 09

Postat 17 May 2011 - 07:14 AM

Sunt tare mandra de motanii mei :tongue3:
Micuta Daisy si-a scos aproape toate firele, ne-am speriat aseara si am dus-o iar la doc. Vet-ul ne-a dat un praf si o "pâlnie" sa i-o punem sa nu se mai lingă. Am incercat cu "pâlnia" dar ne-a fost mila de ea cum se chinuia sa si-o scoata. Noi suntem plecati pana seara si nu vreau sa se intample ceva daca nu suporta chestia aia. Voi cum v-ati descurcat sa nu se mai lingă?
In rest e tare vioaie si sperie motanii. Diego e viteaz si maraie la ea numai cand ii desparte un geam, daca e afara, o tuleste ca un iepure fricos. Darwin e mai sociabil si cred ca s-ar obisnui cu ea.
Inca nu am gasit pe cineva sa aiba grija de ea.

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul