Am spus ca va povestesc despre pisica flocoasa.

Number of downloads: 0

Ea este Minka,o alta felina frumoasa de prin vecini care-si petrece rostul prin gradina noastra cînd iese la plimbare.E tupeista,intra si înauntru,dar e o Lady si nu linge castroanele baietilor,asa cum face Cicione.Minka este o pisica tînara,care în urma cu cîteva luni bune a trebuit sa locuiasca o perioada mai îndelungata la altcineva,"mama-sa" fiind internata în spital.Persoana care a îngrijit-o a scapat-o din casa,chiar a pierdut-o!Noroc ca a gasit-o,ca cine stie ce s-ar fi întîmplat,Minka fiind o pisica de apartament.
Dupa revenirea din spital,ma-sa a adus-o acasa,mirîndu-se ce pisica dolofana s-a facut printesa ei.Si-a dat seama relativ rapid ca nu e singura,si ca în burtica ei cea dolofana se aflau cîtiva chiriasi(pentru ca între timp împlinise anul,urma sa fie castrata,a dus-o la vet,care i-a confirmat ca în cîteva zile,vecina mea va fi bunica

Pisicontii sînt înca la mama,dar sînt deja dati,iar Minka urmeaza sa fie castrata saptamîna viitoare.Acum mai iese cu vecina-mea pe afara,dar dupa castrare o sa iese la plimbare de una singura.
Baietii mei,nu prea-s interesati de ea.Mike chiar o hîsîie,sau mai bine zis o facea,acum nu mai.O tolereaza amîndoi,dar nu o îndragesc.O tot "adulmeca"...cred ca miroase a pisici mici,lapte...ce stiu eu,si lor nu le place.Nici Cicione n-o adora.Daca Minka se apropie de vreunul din ei,astia încep sa miroase,si se retrag de parca nu vor sa aibe de a face cu ea.Interesant.Nu miroase nicicum,pentru mine,dar ei simt ceva ce îi deranjeaza.Banuiesc ca dupa ce se vor întîlni mai des,iar ea va fi castrata si fara miros de pisicei,situatia se va schimba.
Cu Felixine si Mitzy,niciunul n-a avut probleme.Mike mai facea pe gelosul cînd se juca Felix cu ele,dar acum se amesteca si le printre ei