Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#1581 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 29 August 2011 - 08:42 AM

Vezi postareaUma, la 26 August 2011 - 07:41 PM, a spus:

Evident ca domnisorul Cody, ca orice mustacios care se respecta, incearca sa-si infunde fundul gras intr-o cutie mica, mica :sad3: Cu cat mai stramta, cu atat mai buna!

Da, este tare indragostit de cutia lui!
Pupici dulci pe mustati lui Maya cea pufoasa!
GEORGIA

#1582 Useril este offline   boariu iuliana 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 96
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationDublin

Postat 30 August 2011 - 10:23 AM

Aseara am avut si noi un pisoi in familie pt o ora.S-a pierdut si am lasat-o in casa apoi am sunat la stapani ,fiindca avea un colier cu un nr de tel si nume.Era un "garfield" :) super faina si moale .Mi s-a parut ciudat ca nu-i place luata in brate ci doar scarpinata pe cap.Au venit dupa ea in scurt timp si am observat ca si cu stapinul se comporta la fel,nu sta bucuroasa in brate.A fost fain cit a durat oricum :D

#1583 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 30 August 2011 - 12:42 PM

Frumos gest Iuliana.Cine stie ce i se putea intampla.

#1584 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 30 August 2011 - 12:43 PM

Vezi postareaboariu iuliana, la 30 August 2011 - 10:23 AM, a spus:

Aseara am avut si noi un pisoi in familie pt o ora.S-a pierdut si am lasat-o in casa apoi am sunat la stapani ,fiindca avea un colier cu un nr de tel si nume.Era un "garfield" :mellow: super faina si moale .Mi s-a parut ciudat ca nu-i place luata in brate ci doar scarpinata pe cap.Au venit dupa ea in scurt timp si am observat ca si cu stapinul se comporta la fel,nu sta bucuroasa in brate.A fost fain cit a durat oricum :D

Si nu iti vine sa iei si tu un "garfield"!
GEORGIA

#1585 Useril este offline   boariu iuliana 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 96
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationDublin

Postat 30 August 2011 - 01:14 PM

Imi plac tare dar io nu am la cine sa o las daca e sa plec undeva ,si atunci ce fac?Stiu ca e o tot ca un copil,tot asa trebuie sa ai grija de ea sa o ducia la vet si sa ai pe cineva care indrageste animalele sa o poti lasa in grija la nevoie.Din cauza asta nu-mi iau .Stiu ca sunt locuri unde se pot duce dar mai stiu ca sunt si scumpe .Asa ca momentan asta e.

#1586 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 30 August 2011 - 03:55 PM

Te-nteleg Iuliana.Si eu deocamdata admir felinele fetelor si dragalesc pisicile mamei.

#1587 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 30 August 2011 - 06:41 PM

Pe Dora a calcat-o o masina.

#1588 Useril este offline   Maneki Neko 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 30 August 2011 - 08:05 PM

Vezi postareaEataly, la 30 August 2011 - 06:41 PM, a spus:

Offf, Doamne! =))

#1589 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 30 August 2011 - 09:06 PM

Of, Doamne! Mi se rupe sufletul cand vad animale calcate de masini pe autostrada sau cand aud de asa ceva :D :D =))

#1590 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 30 August 2011 - 09:26 PM

Cumplit. Frumusetea mica si draga =))
A cat is a friend fur-ever !

#1591 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 30 August 2011 - 09:31 PM

Vezi postareaboariu iuliana, la 30 August 2011 - 01:14 PM, a spus:

Imi plac tare dar io nu am la cine sa o las daca e sa plec undeva ,si atunci ce fac?Stiu ca e o tot ca un copil,tot asa trebuie sa ai grija de ea sa o ducia la vet si sa ai pe cineva care indrageste animalele sa o poti lasa in grija la nevoie.Din cauza asta nu-mi iau .Stiu ca sunt locuri unde se pot duce dar mai stiu ca sunt si scumpe .Asa ca momentan asta e.

Asa este, usor nu e, sunt ca si copilasii nostri.
Eu nici nu ma gandeam sa adopt pana nu am gasit in prietenii mei, suflete pereche la matze. Si concluzia a fost, eu stau cu al tau, tu cu a mea si atunci pot pleca si doua saptamani fara sa ma stresez.

Acum mi s-a intors prietena din Bucuresti (mama fratelui Mayei) si mi-a spus ca moda in Bucuresti e sa pleci in vacanta si sa-ti lasi pisica afara, ca se gaseste cineva sa aiba grija de ea. Si cu caini la fel...nu stiu ce sa zic..doar ca tare rau ma doare sufletul de bietii pui...

#1592 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 30 August 2011 - 09:53 PM

Vezi postareaUma, la 30 August 2011 - 09:31 PM, a spus:

Acum mi s-a intors prietena din Bucuresti (mama fratelui Mayei) si mi-a spus ca moda in Bucuresti e sa pleci in vacanta si sa-ti lasi pisica afara, ca se gaseste cineva sa aiba grija de ea. Si cu caini la fel...nu stiu ce sa zic..doar ca tare rau ma doare sufletul de bietii pui...

Doamne fereste, ce oameni dobitoci =)) :D Cum sa-ti lasi animalul pe strada in baza ca are cineva grija de el?! Daca-l loveste o masina, daca il gaseste cineva si-l pastreaza? Mai bine mergem in vacanta pe rand, daca nu are cine sa aiba grija de copilasi. In ultima ultima instanta ii las la "pensiune", desi e scump ca naiba si conditiile nu sunt grozave, dar tot e mai bine decat pe strada.

#1593 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 30 August 2011 - 10:18 PM

Offf, Lili :D

Cici, nu mai vine deja... demult. Nu am mai tinut rîndul zilelor, dar a trecut luna cu siguranta. Aseara l-am visat fara un picior, ranit... Sper totusi sa fie bine, si sa fie doar un vis tîmpit.

Conditii bune sau nu, în adaposturi sau pensiuni, eu nu as duce nicicum o felina acolo! Plimbareala, stresul - locul strain, îngrijt de persoane straine... si daca mai e si un pisoi care nu suporta compania, si trebuie sa stea singur, e vai si amar de blana lui. O felina, este îngrijita cel mai bine în mediul care-l cunoaste, adica acasa la ea (nu la voi, ci la ea, ca e casa ei, nu a voastra :D ). Stiu ca sînt si feline carora le place plimbareala, sau nu le deranjeaza foarte mult schimbarile, dar 95 % dintre ele nu sînt de acord cu asta :D

O felina este aproape ca un copil. Spun aproape, ca totusi o felina o poti lasa singura în casa/ pe lînga casa, ma rog, pe teritoriul si habitatul din dotare :D , pe cînd un copil nu-l poti lasa singur pîna vin prietenii sa ti-l hraneasca :D Pisicilor chiar le place mare parte din zi s-o leneveasca... dormind. Iar astia ce pleaca în concediu, si cred ca animalul se descurca cumva, sau se bazeaza pe vecinii milostivi, trebuiesc împuscati! Va dati seama, ca daca mi-ar sta în putere sa hotarasc asta... ce de dobitoci împuscati s-ar gasi pe marginile santurilor! :D

Eu am o mami buna tare pentru baitanii mei. Cînd vin, nu-s stresati deloc. Doar observ ca le-a fost dor de noi. Vor, si cer mai multa atentie, vor mai mult pupaciti, vor mîncare mai buna, adica asa o fleicuta de somon :D Altadata mai ne cearta putin, apoi vin pupaciunile si limburelile, dar în general sînt foarte linistiti daca au fost îngrijiti bine. ( Danke, Lucia. Again, and again, and again :D ) Fara oameni de încredere, mai bine renuntati la ideea de a avea un animal. E o viata care trebuie respectata si iubita neconditionat =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1594 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 30 August 2011 - 10:27 PM

Vezi postareaMaya, la 30 August 2011 - 10:18 PM, a spus:

Fara oameni de încredere, mai bine renuntati la ideea de a avea un animal. E o viata care trebuie respectata si iubita neconditionat =))

Corect.

Matusa Mayei e rasplatita de grasa cu pupacei de cate ori o vede - si amica mea se infige in ea sa o smotoceasca un pic pentru ca asa ii e felul, dar Maya ii linge mana..nu o musca decat daca chiar o enerveaza foarte tare, dar altfel stie ca e ma-sa nr 2.

Mica mea raguseste de atata miauuuuuu cand vin acasa dupa doua saptamani -cateva zile si chiar si o saptamana e ok, dar deja in a doua saptamana imi spune amica mea ca devinde din ce in ce mai lipicioasa si mai disperata de iubire si cand vin eu acasa, trebuie cateva ore dedicate in exclusivitate ei.

Cei care considera, e doar o pisica, sau doar un caine, si lasa ca se descurca, eu nu i-as impusca, dar le-as interzice prin lege sa mai adopte vre-un animal.
Un animal de casa e o responsabilitate!Nu esti capabil, cumpara-ti un animal de plush!

#1595 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 30 August 2011 - 10:31 PM

Vezi postareaCami, la 30 August 2011 - 09:53 PM, a spus:

Vezi postareaUma, la 30 August 2011 - 09:31 PM, a spus:

Doamne fereste, ce oameni dobitoci =)) :D Cum sa-ti lasi animalul pe strada in baza ca are cineva grija de el?! Daca-l loveste o masina, daca il gaseste cineva si-l pastreaza? Mai bine mergem in vacanta pe rand, daca nu are cine sa aiba grija de copilasi. In ultima ultima instanta ii las la "pensiune", desi e scump ca naiba si conditiile nu sunt grozave, dar tot e mai bine decat pe strada.

Mai Cami, ala e doar "un animal"! Doar stii foarte bine ca majoritatea asa gandesc si eventual daca te implici cu ceva sa faci soarta animalelor mai bune, isi pun mainile in sold si te si iau la trei pazeste ca mai bine ai face ceva pentru copiii parasiti sau batrani decat pentru animale.
Lumea e in urma la capitolul toleranta si vazut de treaba lor...iar cu animalele, atata timp cat parintii trateaza prost animalele, foarte rar copilul o sa faca altceva.

"E doar un animal" - simt ca mi se ridica parul pe ceafa si ma zburlesc ca Maya cand aud ineptia asta!

#1596 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 31 August 2011 - 07:41 AM

Vi-l prezint pe "Fiocco"

Fisiere atasate

#1597 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 31 August 2011 - 08:04 AM

Stella , :notworthy: , m-am indragostit .

#1598 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 31 August 2011 - 08:08 AM

Of, ce veste groaznica!

De aia il cert eu mereu pe Cody sa nu plece din curtea lui.
Pe Tigrut asa l-am pierdut, am plans dupa el ca dupa un copil si aveam impresia ca-l vad peste tot si intorceam capul dupa orice pisica si orice miorlait.
GEORGIA

#1599 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 31 August 2011 - 08:09 AM

Vezi postareastella, la 31 August 2011 - 07:41 AM, a spus:

Vi-l prezint pe "Fiocco"

OAU, ce scumpic este!
Sa va traiasca si sa va bucurati cat mai mult de el!
GEORGIA

#1600 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 31 August 2011 - 08:15 AM

Vezi postareastella, la 31 August 2011 - 07:41 AM, a spus:

Vi-l prezint pe "Fiocco"

Stella, fata ta este complet indragostita :notworthy: . Va urez multe lucruri bune impreuna din adancul sufletului!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

Arata acest topic

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul