Cami, la 31 August 2011 - 07:52 PM, a spus:
Maya, pisicile mele nu sunt plimbarete deloc, de aia am si zis ca numai in ultima ultima instanta le-as lasa la pensiune.
Da, normal... dar multora nu le pasa. Spun excat ce a zis Uma. E doar un animal, nu stie... sau nu ne pasa exact cum este tratat. Las' ca nu moare. Doar îi da careva ceva de haleala. restul nu conteaza. Ignoranti! Unii nu merita nici animale de plush
Cami, tie, ca n-ai copii (de fapt ai!

), îti spun unii sa faci cîtiva si sa ai grija de ei, sau ca exagerezi cu dragostea pentru copiii tai pufosi.
Mie, mai îmi mai spune cîte unu, ca nu îmi întelege comportamentul!!! Nu e tipic sa fii maritata, sa ai copii si barbat acasa, si sa mai suflii si felinelor în cur, asa cum o fac eu. Cica asta este ocupatie pentru domnisoare batrîne! Cineva era sa ia bataie! Dar na, chiar daca as iesi cu pusca la vînatoare de fiare cu doua picioare, nu-i împusc pe nestiutorii astia ca sînt civilizata... si n-am pusca

În relatia cu flacaii mei, nu numai ca ma simt speciala, dar la fel îi simt si pe ei, foarte speciali. În general ma consider privilegiata ca am voie sa îi mîngîi, si de multe ori cred ca eu ma simt mai bine de cît ei cînd îi scarman! Terapie pura! Asta nu înteleg "posesorii" de animale, doar cei care au pisicile lipite de suflet
Stella, sa-ti traiasca fulgusorul pîna la adînci batrîneti! E o frumusete!