Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 282 Pagini +
  • « Prima
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#1601 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 31 August 2011 - 08:44 AM

Vezi postareaEataly, la 30 August 2011 - 06:41 PM, a spus:

Pe Dora a calcat-o o masina.

Offfffff Lily, abia acum am vazut vestea asta asa oribila. stiu ce este, ca eu am mai avut alti 3 inainte de bulgarele asta mic, si doar una a murit de batranete. ceilalti 2 , de usarnici ce erau...au murit si tare am suferit...de asta eram reticenta sa ma iau unul...dar uite ca acum avem un fulg

#1602 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 539
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationMelbourne

Postat 31 August 2011 - 12:41 PM

Stella sa aveti un trai bun impreuna si numai maraieli fericite! E adorabil :notworthy: !

Aseara numai ce a plecat si Mio in vacanta 2 saptamani la ai mei. Are bagajul la fel de mare ca al meu, cand plec undeva :) . La ai mei a mai fost, a marcat mai tot ce a nimerit, sigur recunoaste locurile si se simte destul de bine mai ales ca are companie din plin. Armata mamei de pisici.
I-am disperat pe ai mei cu telefoanele de aseara pana acum si nici nu au trecut 24 de ore. Cred ca nu or sa-mi mai raspunda la telefon restul de 2 saptamani.
Mio pare relaxat si linistit dar sigur ii lipsim noi asa cum ne lipseste si el(ma gandesc in naivitatea mea). Isi vede de baile de soare si de socializare.
Ne tiuia linistea in urechi si aseara si azi dimineata si patul e prea mare fara el ;) . Uitasem cum e sa te intinzi cat esti de lung sau de lat in pat si tot saream speriati sa nu-l daramam. Dar plecam si noi si luandu-ne cu altele o sa fie mai usor, sper. Oricum l-am pupacit si smotocit de o sa-i ajunga pe un an.
Si acu inchei ca trebuie sa mai sun o data sa vad ce face ;) .

#1603 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 31 August 2011 - 01:05 PM

Vezi postareastella, la 31 August 2011 - 07:41 AM, a spus:

Vi-l prezint pe "Fiocco"

Ohhhhh...ce frumusete :notworthy: Sa va traiasca baiatul ani lungi si fericiti!! Pupaturi pe nasul lui mic!
A cat is a friend fur-ever !

#1604 Useril este offline   mitu 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 29-November 09

Postat 31 August 2011 - 02:52 PM

Imi pare rau, era foarte frumoasa. :violent6:

#1605 Useril este offline   mariette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: kaky
  • Postari: 281
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 31 August 2011 - 07:22 PM

Vezi postareastella, la 31 August 2011 - 07:41 AM, a spus:

Vi-l prezint pe "Fiocco"

stella,e super dulcic!

#1606 Useril este offline   mariette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: kaky
  • Postari: 281
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat 31 August 2011 - 07:24 PM

Imi pare rau!:violent6:

#1607 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 31 August 2011 - 07:52 PM

Maya, pisicile mele nu sunt plimbarete deloc, de aia am si zis ca numai in ultima ultima instanta le-as lasa la pensiune. Pana acuma a avut cine sa aiba grija de ele cand am fost noi plecati (pe la formula 1, mai ales). A venit ori soacra-mea, ori vreun vecin sa le dea papa, sa le curete litiera si sa le tina companie un timp. Si noi, la randul nostru, avem grija de pisicile prietenilor cand pleaca ei in vacanta.
Si sa stii ca te ajut si eu sa impusti dobitocii care-si lasa animalele pe-afara, ca s-o gasi cineva sa aiba grija de ele.

A, si mi s-a spus de cateva ori ca mai bine as face un copil decat sa cresc mate sau as ajuta copiii, batranii, sinistratii etc, dar le-o tai scurt binevoitorilor si-i poftesc sa-si vada de treburile lor.

Stella, superb bulgarasul de puf. Sa-ti traiasca si sa te bucure mult timp cu nazdravaniile lui.

#1608 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 31 August 2011 - 08:59 PM

Vezi postareaCami, la 31 August 2011 - 07:52 PM, a spus:

Maya, pisicile mele nu sunt plimbarete deloc, de aia am si zis ca numai in ultima ultima instanta le-as lasa la pensiune.

Da, normal... dar multora nu le pasa. Spun excat ce a zis Uma. E doar un animal, nu stie... sau nu ne pasa exact cum este tratat. Las' ca nu moare. Doar îi da careva ceva de haleala. restul nu conteaza. Ignoranti! Unii nu merita nici animale de plush :blush:

Cami, tie, ca n-ai copii (de fapt ai! :fuckme: ), îti spun unii sa faci cîtiva si sa ai grija de ei, sau ca exagerezi cu dragostea pentru copiii tai pufosi.
Mie, mai îmi mai spune cîte unu, ca nu îmi întelege comportamentul!!! Nu e tipic sa fii maritata, sa ai copii si barbat acasa, si sa mai suflii si felinelor în cur, asa cum o fac eu. Cica asta este ocupatie pentru domnisoare batrîne! Cineva era sa ia bataie! Dar na, chiar daca as iesi cu pusca la vînatoare de fiare cu doua picioare, nu-i împusc pe nestiutorii astia ca sînt civilizata... si n-am pusca :violent6:
În relatia cu flacaii mei, nu numai ca ma simt speciala, dar la fel îi simt si pe ei, foarte speciali. În general ma consider privilegiata ca am voie sa îi mîngîi, si de multe ori cred ca eu ma simt mai bine de cît ei cînd îi scarman! Terapie pura! Asta nu înteleg "posesorii" de animale, doar cei care au pisicile lipite de suflet :D

Stella, sa-ti traiasca fulgusorul pîna la adînci batrîneti! E o frumusete! :violent6:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1609 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 31 August 2011 - 11:23 PM

Felixutul lui mama. E un scump si un dragastos de motan. Asa l-am fi facut bavarez!
Dar n-o putem lasa pe mama singura ;)
A facut o moaca tare dubioasa, ca altfel o are tare dezmierdata.
Cred ca se minuna de mine cum ma bagam sub tufele de gard viu!
Nu pot sa va spun cît de drag ne-a fost de el! S-a lipit de noi ca un scaiete.
Mama îl rasfata, dar îl si cearta. Au o relatie cum nu a avut mama cu nicio alta pisica!
O cumpara si-o vinde în acelasi timp! O dragaleste, si cînd întoarce mama privirea, îi fura pipota puiului de pe masa :)
Are o voce atît de frumoasa, si e taaare vorbaret! Îmi aminteste mult de Maya Umei, cînd miauna! Amîndoi au vocea aia "mieunata" :)

Aici jegos si plin de praf! Taran pur!

Fisier atasat  Felix.jpg (308.38K)
Number of downloads: 0

...dar va rog sa observati ca în general e foarte curat! :)

Fisier atasat  Felix-RO (1).jpg (320.49K)

Fisier atasat  Felix-RO (2).jpg (319.55K)

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1610 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 31 August 2011 - 11:25 PM

Maya cand m-am trezit eu cu 4 labutze, ma gandeam ca o sa dau din ele. Viata e complicata si pe masura ce inaintam, nu le-a mai vrut nimeni. Atunci m-am luat cu mainile de cap, ce ma fac eu cu toate patru?!?
Ma felicit ca nu am dat-o pe Squeaky ca vroiau s-o dea la tara dupa ce se plictisea copilul de pisoi!
Pe Veve nu mi-au luat-o ca avea o deformare a cozii, am inteles ca e comuna la birmanezi, cum era si tatal lor. In casa mea nu a intrat nimeni sa nu se indragosteasca de Veve! Cred ca am intalnit ultimul idiot din zona!

Intre timp din pacate tot n-am avut copii, dar oricum am deja 4. Poate ca sunt o fata batrana cu pisici, dar noi ne intelegem si pe mine de fapt asta ma intereseaza.

Si postul asta nu e ca sa-mi plang de mila, eu sunt multumita.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1611 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 31 August 2011 - 11:46 PM

Vezi postareazerda, la 31 August 2011 - 11:25 PM, a spus:

Intre timp din pacate tot n-am avut copii, dar oricum am deja 4.

Zerda, daca îti iubesti fetele (si stiu ca o faci ! ) asa cum îmi iubesc eu baietii, sa stii, ca... ai copii! :)

Îmi amintesc, odata, cînd eram prin clasa XII-a, o tiganca din piata (era în drumul meu spre casa) tot tragea de mine sa-mi ghiceasca în palma. Pe mine nu m-au interesat si nici nu ma intereseaza actiunile de genul asta, dar într-o zi, nervozata de tiganca, i-am întins mîna. Mi-a spus ea multe si marunte, iar în final mi-a inspectat buricele degetelor, si mi-a spus ca voi avea trei copii. Atunci am rîs, si acum o fac... desi, chiar a avut dreptate.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1612 Useril este offline   mitu 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 29-November 09

Postat 01 September 2011 - 07:40 AM

"Aici jegos si plin de praf! Taran pur!!

Poza asta e de album. Daca nu ar fi decorul domestic, ai zice ca e o felina in salbaticie. Ce privire! :)

Nici eu nu as mai renunta acum la dolofanica Daisy. Au mai evoluat relatiile intre motani si ea. Cred ca incep sa se obisnuiasca cu surioara. De 3 nopti dorm in aceeasi baie. Fara evenimente! Noi stam numai si ne intrebam: oare in ce cosulet doarme Daisy, cu Diego sau cu Darwin?
Sunt cu totii niste scumpi!
Daisy
Fisier atasat  Picture 028.jpg (353.74K)
Doi pe un pervaz
Fisier atasat  Picture 088.jpg (342.13K)

Fisier atasat  Picture 097.jpg (466.85K)
Dolofanica verifica daca e bine curatat geamul
Fisier atasat  Picture 108.jpg (453.08K)
Visin pentru ascutit gherutele
Fisier atasat  Picture 130.jpg (820.99K)

#1613 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 September 2011 - 08:05 AM

tare frumosi mai sunt cu totii, blanosii vostri

#1614 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 01 September 2011 - 09:38 AM

Vezi postareaMaya, la 31 August 2011 - 08:59 PM, a spus:

În relatia cu flacaii mei, nu numai ca ma simt speciala, dar la fel îi simt si pe ei, foarte speciali. În general ma consider privilegiata ca am voie sa îi mîngîi, si de multe ori cred ca eu ma simt mai bine de cît ei cînd îi scarman! Terapie pura! Asta nu înteleg "posesorii" de animale, doar cei care au pisicile lipite de suflet :)

MAYA, sunt complet de acord cu tine, asta simt si eu!

Felixul lui mamica ta este tare dulcic si o mare figura!
Si mie mi-a placut cel mai mult poza in care este jegos si plin de praf.
GEORGIA

#1615 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 01 September 2011 - 09:41 AM

Vezi postareamitu, la 01 September 2011 - 07:40 AM, a spus:

"Nici eu nu as mai renunta acum la dolofanica Daisy. Au mai evoluat relatiile intre motani si ea. Cred ca incep sa se obisnuiasca cu surioara. De 3 nopti dorm in aceeasi baie. Fara evenimente! Noi stam numai si ne intrebam: oare in ce cosulet doarme Daisy, cu Diego sau cu Darwin?
Sunt cu totii niste scumpi!
Daisy
Doi pe un pervaz
Dolofanica verifica daca e bine curatat geamul
Visin pentru ascutit gherutele

Imi plac copiii tai de numa-numa! Baietii cum se inteleg si se iubesc, fetita s-a facut tare frumusica si mi-ar place sa ne arati curand o poza cum dorm lipti unul de altul toti trei ca o "salata de mate".
Iar Daisy in poza cu geamul parca ar spune: "vezi ca mai este o pata, sa stergi mai bine!"
GEORGIA

#1616 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 01 September 2011 - 10:32 AM

Vezi postareaMaya, la 31 August 2011 - 11:46 PM, a spus:

Vezi postareazerda, la 31 August 2011 - 11:25 PM, a spus:

Intre timp din pacate tot n-am avut copii, dar oricum am deja 4.

Zerda, daca îti iubesti fetele (si stiu ca o faci ! ) asa cum îmi iubesc eu baietii, sa stii, ca... ai copii! :)

Cand sunt departe la ele ma gandesc! Poate sunt mai intelepte ca niste copii mici,ca stau cuminti si singure 2-3 zile, dar decat sa le trambalez, mai bine le las de toate si stiu ca se descurca.
Pisi insa am senzatia ca ma considera un pui rau si vagabond, ca de cate ori ma prinde, ma linge pe par si chiar il roade, nu-i place coafeza mea :)
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1617 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 01 September 2011 - 03:20 PM

Maya e copilul meu pufos, e sufletul meu de 11 ani si cui nu-i place nu are decat sa carcoteze.
Pe mine nu ma intereseaza parerea lumii despre mine :(

Vezi postareaMaya, la 31 August 2011 - 11:23 PM, a spus:

Are o voce atît de frumoasa, si e taaare vorbaret! Îmi aminteste mult de Maya Umei, cînd miauna! Amîndoi au vocea aia "mieunata" :(

Puiul mamii frumos si drag :)Dansul e hotisor, Maya e sefa, ea cere si eu execut de aia nu a trebuit sa fure niciodata...a, ba da, a plecat odata cu un os (fara carne pe el) si-l plimba prin casa! Cred ca era din categoria " eu sunt catel din cand in cand " :(
A cat is a friend fur-ever !

#1618 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 02 September 2011 - 02:15 PM

Fetelor, ce destin ciudat.Am gasit-o pe Dora(de fapt ea ne-a gasit pe noi) acum un an, cu o zi inainte sa plec din Ro.Si cu o zi inainte sa plec acum...tragedia.Poate nici n-am fi aflat.Un var de-al sotului a venit si ne-a zis ca e in sant o pisica care seamana cu Dora.Cred ca s-a tarat ea pana acolo, nu stim.

A avut o viata scurta saracuta, dar a fost iubita si rasfatata. :D

Pupici la toti blanosii vostrii, cu speranta sa stea departe de strazi si sa se fereasca de masini.

#1619 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 05 September 2011 - 01:17 PM

Vezi postareaEataly, la 02 September 2011 - 02:15 PM, a spus:

Fetelor, ce destin ciudat.Am gasit-o pe Dora(de fapt ea ne-a gasit pe noi) acum un an, cu o zi inainte sa plec din Ro.Si cu o zi inainte sa plec acum...tragedia.Poate nici n-am fi aflat.Un var de-al sotului a venit si ne-a zis ca e in sant o pisica care seamana cu Dora.Cred ca s-a tarat ea pana acolo, nu stim.

A avut o viata scurta saracuta, dar a fost iubita si rasfatata. :)

Pupici la toti blanosii vostrii, cu speranta sa stea departe de strazi si sa se fereasca de masini.

Of, inca odata spun ca imi pare nespus de rau, intr-adevar ce destin ciudat!
GEORGIA

#1620 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 05 September 2011 - 01:20 PM

Si al meu blanos la un shooting de dimineata:

Fisier atasat  IMG_0844.JPG (77.34K)